Η παρέμβαση του εισαγγελέα αρχικά έγινε έπειτα από τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου της οικογενείας, αλλά δε γαμιέται, αλλάζουν 2-3 λέξεις οι αρθροκαφροι και το άρθρο πουλάει περισσότερο...
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο
Η κληρονομικοτητα κρατα επτα γενεές.Lord Brum έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:54αν υπάρχουν παππούδες/γιαγιάδες και από τις 2 μεριές με γαλάζια μάτια, οι πιθανότητες ανά παιδί είναι 25% να έχουν γαλάζια μάτια. Επίσης τα μωρά γεννιούνται με γαλάζια /ακαθόριστα μάτια στους 18-24 μήνες πάιρνουν το τελικό χρώμα, άρα το ότι τα μωρα΄είχαν γαλάζια μάτια δεν λέει τίποτα
Η κορη μου εχει το πρασινο χρωμα των ματιων της προγιαγιας της.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Καθ' ότι γονιός, αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει στον πλανήτη ολάκερο άνθρωπος που μπορεί να σκοτώσει το παιδί του.
Θα προτιμούσα να με γδάρουν ζωντανό και μετά να με πετάξουν στα σκυλιά από το να έκανα κακό στις κόρες μου.
Γι' αυτό ελπίζω ότι οι συγκεκριμένοι 2 να είναι απίστευτα άτυχοι. Μέχρι να υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις περί του αντιθέτου τους θεωρώ αθώους κυρίως για το καλό της δικής μου ψυχικής υγείας.
Μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά και ευτυχισμένα.

Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
- Οργισμένος
Eyxomai να μην ειναι αλλα ειναι λιγο περιεργη η συμπεριφορα της μανας αλλα και απιστευτη περιπτωση, στατιστικα, θανατου και των 3 τεκνων απο φυσικα αιτια.wooded glade έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:34Σίγουρα δολοφονία.
Και τα τρία παιδιά θα είχαν νοητικά-κινητικά προβλήματα, θα ήθελαν ειδικές συνθήκες διαβίωσης.
Εγώ νόμιζα ότι το τρίτο, η Τζωρτζίνα, δεν ήταν σοβαρά αλλά ήταν - είχε πάθει εγκεφαλική βλάβη.
Τα έστειλαν.
Σε περιπτωδη δολοφονιας , ειναι σιγουρη η ψυχοπαθεια της μανας.
Σας τα λεω οτι θα πρεπει απο τΑ 16 ως τα 20 ολοι οι πολιτες να να ελεγχονται ψυχιατρικα και επειτα να λαμβανονται αποφασεις για τη θεση τους στην κοινωνια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Με το γαλανο χρωμα στα ματια ως ενηλικας ειναι πολυ πιο αυστηρη η κληρονομικοτητα μου ελεγε ενας φιλος που εχει ασχοληθει με το θεμα. Μαλιστα μου ελεγε πως 2 γονεις με μη γαλανα ματια εκαστος, αν εχουν τεκνο με γαλανα ματια παει να πει οτι εχει υπαρξει και παρεμβαση τριτου ατομου...Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:59Η κληρονομικοτητα κρατα επτα γενεές.Lord Brum έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:54αν υπάρχουν παππούδες/γιαγιάδες και από τις 2 μεριές με γαλάζια μάτια, οι πιθανότητες ανά παιδί είναι 25% να έχουν γαλάζια μάτια. Επίσης τα μωρά γεννιούνται με γαλάζια /ακαθόριστα μάτια στους 18-24 μήνες πάιρνουν το τελικό χρώμα, άρα το ότι τα μωρα΄είχαν γαλάζια μάτια δεν λέει τίποτα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση αλλά είναι δυνατον το πρώτο θέμα να έβγαλε άρθρο για δολοφονία έτσι χύμα κ να είναι μουφα; δεν είναι χοντρο αυτο; είναι και ενυπογραφο μάλιστα απ ότι βλέπω
Η οικογένεια εκανε μηνυση στον πρώτο θανατο. Τωρα οι γιατροί καλεσαν αστυνομία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:58Η παρέμβαση του εισαγγελέα αρχικά έγινε έπειτα από τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου της οικογενείας, αλλά δε γαμιέται, αλλάζουν 2-3 λέξεις οι αρθροκαφροι και το άρθρο πουλάει περισσότερο...
- Cecily Anne
Ούτε καν. Αν υπάρχει υπολοιπόμενο γονίδιο και από τα δύο σόγια, είναι πιθανό να βγάλεις παιδί με γαλανά μάτια. Θα πρέπει να δεις τα σόγια. Αν δεν κυκλοφορούν γιαγιάδες/παππούδια/θείοι κλπ. ναι έχει δίκιο ο φίλος σου. Έχω φίλη με γαλανά μάτια, με γονείς με καστανά και οι 2 γιαγιάδες της με μπλε. Αν δε δεις και τη φωτό με τη μία γιαγιά σε μικρή ηλικία είναι καρμπόν, σα μετενσάρκωσή της.Οργισμένος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:09Με το γαλανο χρωμα στα ματια ως ενηλικας ειναι πολυ πιο αυστηρη η κληρονομικοτητα μου ελεγε ενας φιλος που εχει ασχοληθει με το θεμα. Μαλιστα μου ελεγε πως 2 γονεις με μη γαλανα ματια εκαστος, αν εχουν τεκνο με γαλανα ματια παει να πει οτι εχει υπαρξει και παρεμβαση τριτου ατομου...Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:59Η κληρονομικοτητα κρατα επτα γενεές.Lord Brum έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:54
αν υπάρχουν παππούδες/γιαγιάδες και από τις 2 μεριές με γαλάζια μάτια, οι πιθανότητες ανά παιδί είναι 25% να έχουν γαλάζια μάτια. Επίσης τα μωρά γεννιούνται με γαλάζια /ακαθόριστα μάτια στους 18-24 μήνες πάιρνουν το τελικό χρώμα, άρα το ότι τα μωρα΄είχαν γαλάζια μάτια δεν λέει τίποτα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οργισμένος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:09Με το γαλανο χρωμα στα ματια ως ενηλικας ειναι πολυ πιο αυστηρη η κληρονομικοτητα μου ελεγε ενας φιλος που εχει ασχοληθει με το θεμα. Μαλιστα μου ελεγε πως 2 γονεις με μη γαλανα ματια εκαστος, αν εχουν τεκνο με γαλανα ματια παει να πει οτι εχει υπαρξει και παρεμβαση τριτου ατομου...Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:59Η κληρονομικοτητα κρατα επτα γενεές.Lord Brum έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:54
αν υπάρχουν παππούδες/γιαγιάδες και από τις 2 μεριές με γαλάζια μάτια, οι πιθανότητες ανά παιδί είναι 25% να έχουν γαλάζια μάτια. Επίσης τα μωρά γεννιούνται με γαλάζια /ακαθόριστα μάτια στους 18-24 μήνες πάιρνουν το τελικό χρώμα, άρα το ότι τα μωρα΄είχαν γαλάζια μάτια δεν λέει τίποτα

- Οργισμένος
Δεν εχω αποψη , απλως αναφερω τι μου ειπε.Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:24Οργισμένος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:09Με το γαλανο χρωμα στα ματια ως ενηλικας ειναι πολυ πιο αυστηρη η κληρονομικοτητα μου ελεγε ενας φιλος που εχει ασχοληθει με το θεμα. Μαλιστα μου ελεγε πως 2 γονεις με μη γαλανα ματια εκαστος, αν εχουν τεκνο με γαλανα ματια παει να πει οτι εχει υπαρξει και παρεμβαση τριτου ατομου...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- NewModelArmy
Με λεπτομερειες κιολας.Οντως φαινεται τρελο να ηταν φεικ νιουζ.Μια πιθανη εξηγηση ειναι οτι οι αρχες δεν ηθελαν να διαρρευσει αυτη τη στιγμη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:09Δεν έχω παρακολουθήσει την υπόθεση αλλά είναι δυνατον το πρώτο θέμα να έβγαλε άρθρο για δολοφονία έτσι χύμα κ να είναι μουφα; δεν είναι χοντρο αυτο; είναι και ενυπογραφο μάλιστα απ ότι βλέπω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 21 Φεβ 2022, 22:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Το πράσινο έχει άλλες ιδιαιτερότητες, είναι και ο παράγοντας μετάλλαξη στη μέση (διότι δεν υπάρχει χρώμα πράσινο, υπάρχει το καφέ που οφείλεται σε αυξημένο αριθμό αγγείων και η αιμάτωση δίνει το χρώμα και το μπλε που σημαίνει έλλειψη αγγείων, οπότε το χρώμα οφείλεται στο συνδετικό ιστό. Το πράσινο είναι μία ενδιάμεση κατάσταση με λιγότερα αγγεία).Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:24Οργισμένος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:09Με το γαλανο χρωμα στα ματια ως ενηλικας ειναι πολυ πιο αυστηρη η κληρονομικοτητα μου ελεγε ενας φιλος που εχει ασχοληθει με το θεμα. Μαλιστα μου ελεγε πως 2 γονεις με μη γαλανα ματια εκαστος, αν εχουν τεκνο με γαλανα ματια παει να πει οτι εχει υπαρξει και παρεμβαση τριτου ατομου...
Θα καταλάβεις τί εννοώ αν βάλεις το παιδί να πιει αγγειοσυσταλτικά. Πχ καφεΐνη. Γι'αυτό και κάποιες φορές τα πράσινα σου μοιάζουν για καφέ, έχει να κάνει με την ποσότητα αιμάτωσης τη δεδομένη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 21 Φεβ 2022, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Αμα σου ξαναπεί, να του πεις να πάει να βγάλει το λύκειο. Βασική ύλη βιολογίας Γ' λυκείου, μη φανταστείς καμιά υπεργνώση.Οργισμένος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:30Δεν εχω αποψη , απλως αναφερω τι μου ειπε.Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:24Οργισμένος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:09
Με το γαλανο χρωμα στα ματια ως ενηλικας ειναι πολυ πιο αυστηρη η κληρονομικοτητα μου ελεγε ενας φιλος που εχει ασχοληθει με το θεμα. Μαλιστα μου ελεγε πως 2 γονεις με μη γαλανα ματια εκαστος, αν εχουν τεκνο με γαλανα ματια παει να πει οτι εχει υπαρξει και παρεμβαση τριτου ατομου...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο γιος μου εν τω μεταξύ, έχει τα μάτια του παππού μου που είναι σκούρα μπλε. Ο μπαμπάς του πρασινομάτης με πατέρα που έχει γαλανό μάτι, εγώ κάστανο με μάνα που έχει πράσινο. Ότι να 'ναι με απ' όλα, γερός να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:31Αμα σου ξαναπεί, να του πεις να πάει να βγάλει το λύκειο. Βασική ύλη βιολογίας Γ' λυκείου, μη φανταστείς καμιά υπεργνώση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εβαλες δυσκολα στον οργι,θα καψει κυτταρα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:38Ο γιος μου εν τω μεταξύ, έχει τα μάτια του παππού μου που είναι σκούρα μπλε. Ο μπαμπάς του πρασινομάτης με πατέρα που έχει γαλανό μάτι, εγώ κάστανο με μάνα που έχει πράσινο. Ότι να 'ναι με απ' όλα, γερός να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:31Αμα σου ξαναπεί, να του πεις να πάει να βγάλει το λύκειο. Βασική ύλη βιολογίας Γ' λυκείου, μη φανταστείς καμιά υπεργνώση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-