Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stergiosbik

Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 02 Ιαν 2025, 14:39

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:38
Ερμής έγραψε:
02 Ιαν 2025, 12:47
Ακουω την καραμέλα "ηταν μεθυσμένος μωρε"
Όλοι έχουμε μεθύσει, δε πήγαμε να κάνουμε τσαμπουκάδες και ειδικά με νυχτόβιους.
Είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος κοπάναγε γυναίκα και παιδιά αυθωρεί και παραχρήμα ακόμη και νηφάλιος, απλά λόγω του οτι ήταν μεθυσμένος είχε πεσμένη αντίληψη που τον παίρνει για νταηλίκια.
Εν τέλει τείνω να συμφωνήσω εν μέρει με Ασέβαστο.
Διάβασα την πρώτη και την τελευταία σελίδα του νήματος.

Λευκώνας Σερρών και μεθυσμένος.

Πάω στοίχημα πως μέθυσε με βότκα.
Ναι,και;
Άξιζε να του αφαιρέσουν την ζωή;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 14:43

stergiosbik έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:34
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιαν 2025, 11:19
stergiosbik έγραψε:
01 Ιαν 2025, 19:01
Κρίμα για τον άνθρωπο.
Ναι,μπορεί να μην φαινοταν στα μάτια μας καλός οικογενειάρχης αλλά σημασία έχει ότι δεν άξιζε να φύγει έτσι και να αφήσει 3 παιδιά ορφανά.
Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Καθόλου απίθανο να είναι μια καλή εξέλιξη για τα παιδιά και την οικογένειά.
Κανείς δεν ξέρει.
Είναι όμως άδικο να λέμε ότι καλά έπαθε.
Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ σημαντική.
Δεν είδα να ισχυρίζεται κάποιος ότι "καλά έπαθε".

Νομίζω ότι το "ας πρόσεχε" ήταν η βασική εκτίμηση.

Αναφορικά δε με την αξία της ανθρώπινης ζωής αποτιμάται από την αξία που δίνει ο κάθε δράστης ή θύμα στην αξία της ζωής των άλλων.

Και φυσικά από αυτόν που ξεκινάει πρώτος την πρώτη μαγκιόρικη επίθεση του στυλ "ξες ποιος είμαι γω;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 02 Ιαν 2025, 14:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:43
stergiosbik έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Καθόλου απίθανο να είναι μια καλή εξέλιξη για τα παιδιά και την οικογένειά.
Κανείς δεν ξέρει.

Αναφορικά δε με την αξία της ανθρώπινης ζωής αποτιμάται από την αξία που δίνει ο κάθε δράστης ή θύμα στην αξία της ζωής των άλλων.

Και φυσικά από αυτόν που ξεκινάει πρώτος την πρώτη μαγκιόρικη επίθεση του στυλ "ξες ποιος είμαι γω;"
Ρε σεις μην δικαζετε χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα.
Και ποιος μας λέει ότι δεν έτυχε να τον πάρει η μπάλα και να βγήκε με κάποιους φίλους πιο αργά ενώ δεν το συνήθιζε;
Εύκολα βγαζούμε συμπεράσματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 02 Ιαν 2025, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 02 Ιαν 2025, 14:47

Ο Έλληνας θέλει ξύλο, αίμα, σφαξίδι για να του μπει καλά η χρονια, αλλά προς θεού, αυτά να μην τα κάνουν και οι ανήλικοι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 14:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
stergiosbik έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Κανείς δεν ξέρει.

αυτο το ειδες ...?
Είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος κοπάναγε γυναίκα και παιδιά αυθωρεί και παραχρήμα ακόμη και νηφάλιος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 14:55

stergiosbik έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

Κανείς δεν ξέρει.

Ρε σεις μην δικαζετε χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα.
Και ποιος μας λέει ότι δεν έτυχε να τον πάρει η μπάλα και να βγήκε με κάποιος φίλους πιο αργά ενώ δεν το συνήθιζε;
Εύκολα βγαζούμε συμπεράσματα.
Ποιος δίκασε;

Το σίγουρο είναι ότι τύπος με δύο παιδια και έγκυο γυναίκα που ψάχνεται τις μικρές ώρες σε ξενυχτάδικα, δεν είναι και η επιτομή μιας αδικημένης ψυχής.

Να λυπηθώ τον άνθρωπο που πηγαίνει στη δουλειά του ή στο σπίτι του και του την πέφτουν δίποδα, να τον λυπηθώ.
Να λυπηθώ τον οδηγό ή πεζό, που χάνει τη ζωή του επειδή κάποιος τύφλα οδηγός τον θέρισε, το ίδιο.

Τους υπόλοιπους, δεν τους λυπάμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 14:58

nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:51
ΓΑΛΗ έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

Κανείς δεν ξέρει.

αυτο το ειδες ...?
Είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος κοπάναγε γυναίκα και παιδιά αυθωρεί και παραχρήμα ακόμη και νηφάλιος
Το είδα. Δεν είμαι σίγουρη ότι όντως συνέβαινε αλλά δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 02 Ιαν 2025, 15:00

Ο άνθρωπος δολοφονείθηκε. Τέλεια και παύλα.
Όλα τα άλλα,ελαφρυντικα.
Με την ίδια λογική, να πούμε ότι και καποια ,αν βγει με μπούστο και μίνι στον Θεό, δικαιολογειται ο άλλος αν την βιάσει.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 15:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:58
nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:51
ΓΑΛΗ έγραψε:

αυτο το ειδες ...?
Το είδα. Δεν είμαι σίγουρη ότι όντως συνέβαινε αλλά δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο.

απο το καθολου απιθανο μεχρι την πραγματικοτητα μεσολαβει μια σπιλωση νεκρου ... φτασαμε να κανουμε συνυπευθυνο το θυμα που μαχαιρωθηκε μπλεκοντας οικογενειες και κακοποιηση ... αυτα βγηκαν βαθια απο τον πατο του τυπου που τα εγραψε

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιαν 2025, 15:03

Feindflug έγραψε:
02 Ιαν 2025, 12:46
Otto Weininger έγραψε:
02 Ιαν 2025, 12:28
vantono έγραψε:
02 Ιαν 2025, 12:22

Οχι απλά δεν του πιάνεις απολυτως τιποτα ουσιαστικα, αλλα του αφηνεις και 4 άκρα εντελως ελευθερα (+ ενα κεφαλι) και ταυτοχρονα στερείς 2 άκρα (χέρια) απο εσενα.
Απο μικρος εβλεπα να το κανουν συνεχώς και απορούσα.
Όποιος έχει έρθει τόσο κοντά που φτάνει να πιάσει γιακά, έχει πεθάνει και απλά δε το ξέρει, έχει μείνει κουφός ή τυφλός και απλά δεν το ξέρει κλπ.

Απλά προσοχή γιατί καμια φορά το πιάσιμο γιακά συνοδεύεται από σχεδόν ταυτοχρονο γόνατο στα παπαρια που περιπλέκει την κατάσταση. Αν σε πιάσει καποιος από τον γιακά, επί τόπου φέρε το ένα πόδι λίγο μπροστά και πλάγια.
Πολύ εύκολα τα βλέπετε, τύποι. Δεν είναι όλα σαν τα βιντεάκια στο YouTube, ούτε έχεις τα ίδια επίπεδα συνείδησης εκεί που διασκεδάζεις και γίνεται κάτι ξαφνικά. Στην θεωρία και στην εξάσκηση σε συγκεκριμένες συνθήκες, όλες οι λαβές πιάνουν, έχεις φώς, χρόνο να σκεφτείς, να φύγεις, να πιεις και ένα σφηνάκι ακόμα. Στην πραγματικότητα, μέχρι να καταλάβεις ποιος σε έσπρωξε, ποιος σε γράπωσε και ποιοι είναι μαζί του, έχει τελειώσει και το σκηνικό.

Πολλές κινήσεις είναι απλά εκφοβισμού και επιβολής, δεν είναι η ζωή ένα ρινγκ με κανόνες, στοιχήματα και διαιτητή.
Το bold ειναι το Α και το Ω όσων έχω κάνει. Η πιθανότητα να μου επιτεθεί καποιος χωρίς να το καταλάβω είναι πολύ χαμηλή και απαιτεί πολλές παραμέτρους.
Εκτός και αν εννοείς να μου την πέσει ξαφνικά ο John Wick επειδή έχει συμβόλαιο για πάρτη μου.

Το πως θα αντιδράσεις με το που νιώσεις άγγιγμα (πόσο μάλλον γράπωμα) είναι επίσης το βασικότερο κομματι της εκπαίδευσης, κάτι που μάλιστα το έχω αναλύσει εκτενεστατα τόσο εδώ όσο και στο παλιό, πως δηλαδή φτιάχνεις το νευρικό σύστημα να πάει από 0 - 100 αμέσως.

Εννοείται δε θα με πετύχεις ποτέ πιωμενο ή μαστουρωμενο.

Δεν έχω καμία σχέση με ρινγκ, κανόνες και διαιτητές, και φυσικά δεν αναγνωρίζω καμια κίνηση ως κίνηση εκφοβισμου και επιβολής, αλλά καθαρά επιθετική και απειλητική και ως τέτοια την αντιμετωπίζω.

Όλο αυτό είναι mindset που δημιουργείται με πολύ κόπο και προπόνηση χρόνων, που σε ο,τι με αφορά είναι πάνω απκ 20 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 02 Ιαν 2025, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 15:03

Σέρπικο έγραψε:
02 Ιαν 2025, 15:00
Όλα τα άλλα,ελαφρυντικα.
Με την ίδια λογική, να πούμε ότι και καποια ,αν βγει με μπούστο και μίνι στον Θεό, δικαιολογειται ο άλλος αν την βιάσει.
:+1:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 02 Ιαν 2025, 15:03

"Έδωσαν ραντεβού για ξύλο"... όπως κάναμε στο Γυμνάσιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 15:04

Σέρπικο έγραψε:
02 Ιαν 2025, 15:00
Όλα τα άλλα,ελαφρυντικα.
Όποιος θεωρεί ότι δικαιολογείται να βιάσει όποια βγαίνει με μπούστο και μίνι, είναι άνθρωπος με αϊκιού αμοιβάδας.

Υπάρχει πληθώρα έμβιων ειδών που έχουν ψηλότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 02 Ιαν 2025, 15:07

AlienWay έγραψε:
02 Ιαν 2025, 15:03
"Έδωσαν ραντεβού για ξύλο"... όπως κάναμε στο Γυμνάσιο.
Ναι εντάξει..έκανε πρόσκληση ο μεθυσμένος για ραντεβού και ο άλλος δέχτηκε για λόγους αρχής και ευγένειας.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιαν 2025, 15:07

Ναύτης έγραψε:
02 Ιαν 2025, 13:39
Otto Weininger έγραψε:
02 Ιαν 2025, 12:08
Ναύτης έγραψε:
02 Ιαν 2025, 08:59
Το μαχαίρωμα στη μηριαία αρτηρία δείχνει δύο πράγματα: πρώτον, ο μπράβος είναι επαγγελματίας κακοποιός και, δεύτερον, είχε πρόθεση να σκοτώσει.
.
Διαφωνώ εν μέρει. Η μοιραία αρτηρία δεν δύσκολη να την πετύχεις. Είναι πανεύκολη γιαυτό και έχει τόσο μεγάλη επικινδυνοτητα.
Επίσης αυτό το "ήθελε να σκοτώσει" κάπου έλεος με την χρήση του.
Δηλαδή άμα στο καρφώσω στο λαιμό δεν θέλω να σε σκοτώσω; Άμα στο καρφώσω στην καρδιά; Στο στήθος; Στην κοιλιά; Στα πλευρα;

Το ότι βγάζεις τόσο μεγάλο μαχαιρι εξ ορισμού σημαινει αυτό.

Πιστεψε με πιο επαγγελματίας και "μαγκας" είσαι άμα ρίξεις μαχαιριές στοχευμενες και δεν τον σκοτώσεις παρά αν τον σκοτώσεις.

Διότι τα σημεία που μπορείς να χτυπήσεις χωρίς να είναι δυνητικά θανατηφόρα είναι λίγα και πολύ δύσκολο να τα πετύχεις όταν ο άλλος κινείται.
Στον κοινό τσαμπουκά χτυπάς στήθος και λαιμό. Αυτός που έχει την ψυχραιμία να κόψει τη μηριαία, έχει εκπαιδευτεί και θέλει να σκοτώσει.
Καλά, δεν επιμένω, εσύ ξέρεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών