Κάπως έτσι ανέβηκε κι ο Χίτλερ, βέβαια. Δεν ήσαν όλοι Ναζί, όσοι τον ψήφισαν. Με την υπόσχεση εγώ θα τα φτιάξω βγήκε και τα έκανε ξέρεις...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:21Μπορώ να καταδικάσω τα ακροδεξιά κόμματα και μόνος μου, δεν έχω ανάγκη μετώπου με άτομα όπως ο Σταρμερ.
Ούτε αναλαμβάνω ρόλους διαφύλαξης του στάτους κβο. Ο κόσμος ορθά δυσανασχετεί και ψάχνει ένα μονοπάτι. Αν μόνο ο φασισμός υπάρχει να το δείξει, τι να κάνουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν έδωσα εναλλακτική, αλλά δεν υπερασπίζομαι ενεργά αυτούς που ΠΑΛΕΨΑΝ για να μην υπάρξει εναλλακτική.
U.K. Grooming Gangs
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: U.K. Grooming Gangs
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Ιαν 2025, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ωραίες εποχές, πριν από τη γουόκ μάστιγα. Βιάζες παιδάκια και έμπαινες ενάμιση χρόνο φυλακή, όπου μέχρι να σε βάλουν βέβαια είχες ξεσκίσει να κάνεις εγκλήματα.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Babes_i ... ng_Forest)Ronald Jebson was born Ronald Harper in August 1938. He was conceived outside of wedlock, and was adopted as an infant. His adoptive parents subsequently changed his surname to Jebson.[35]
Jebson was raised in Hatfield, Hertfordshire. He was a classic loner who had been convicted of indecent exposure at age 15 and had begun actively sexually abusing children shortly thereafter. He is also known to have formed a close friendship with paedophile Sidney Cooke.[36] By 1958, Jebson was an alcoholic and amphetamine addict. Unable to hold any form of employment for a length of time, he had enlisted in the British Army in 1960, but had been discharged following a period of being absent without leave.[37]
By 1970, Jebson had amassed a lengthy criminal record for various offences ranging from petty theft to rape. His most recent conviction had been for the December 1968 sexual assault of a six-year-old girl of acquaintances of his whom he had molested in her bedroom. He had been released from custody for this offence on 2 March 1970, meaning he had been at liberty for just 29 days when he abducted Blatchford and Hanlon.[37]
Eleven days after the murders, Jebson was arrested in Nottingham for sexually abusing an 11-year-old boy whom he had lured into his car and driven to nearby woodland. He was sentenced to five years' imprisonment for this offence, to be served at HM Prison Wandsworth.[38]
Third murder
edit
Jebson was released from prison in 1973 and subsequently moved into the Hatfield home of his former school friend Robert Papper,[37] concealing the truth behind his criminal convictions for child molestation from the family. He left the Pappers' household in the spring of 1974 following an argument stemming from Maureen Papper's general unease regarding his demeanour around their six children, particularly their eight-year-old daughter, Rosemary Ann. According to Robert Papper, his wife discreetly informed him: "I don't like him. There's just something about him I just don't like."[39]
Reportedly, Jebson informed the Pappers as he left their household: "I'll do something you'll regret. I'll get even!" Shortly thereafter, in June 1974, he lured Rosemary from her school to a field where he forced the child to participate in sexual acts before strangling her with a piece of twine as he again raped her. Jebson then concealed Papper's body in a corner of the field.[25] He was arrested the following day, and readily admitted to the murder.[40][33]
Sentenced to life imprisonment with a recommendation he serve a minimum of twenty years' imprisonment for Papper's murder, Jebson was incarcerated at HM Prison Wakefield.[40]
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ακριβώς αλλά σα φάρσα. Θα εκλεγεί και το AfD και το Reform και θα δούμε πόσο Χίτλερ είναι. Έχε υπόψιν σου ότι οι τεχνικές χειραγώγησης έχουν βελτιωθεί, οι ακραίοι πλέον του πετάς μια μπουκιτσα ελπίδας και ψηφίζουν τον δικό σου. Νομίζεις ο Ήλον θέλει πθ τον ίδιο τον Τόμυ Ρόμπινσον;sharp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:27Κάπως έτσι ανέβηκε κι ο Χίτλερ, βέβαια. Δεν ήσαν όλοι Ναζί, όσοι τον ψήφισαν. Με την υπόσχεση εγώ θα τα φτιάξω βγήκε και τα έκανε ξέρεις...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:21Μπορώ να καταδικάσω τα ακροδεξιά κόμματα και μόνος μου, δεν έχω ανάγκη μετώπου με άτομα όπως ο Σταρμερ.
Ούτε αναλαμβάνω ρόλους διαφύλαξης του στάτους κβο. Ο κόσμος ορθά δυσανασχετεί και ψάχνει ένα μονοπάτι. Αν μόνο ο φασισμός υπάρχει να το δείξει, τι να κάνουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν έδωσα εναλλακτική, αλλά δεν υπερασπίζομαι ενεργά αυτούς που ΠΑΛΕΨΑΝ για να μην υπάρξει εναλλακτική.

Οπότε ας κάτσουμε να βιάζουν τα παιδια μας τα μουσλιμια μη τυχόν και έρθει κανένας Χίτλερ στην εξουσια.sharp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:27Κάπως έτσι ανέβηκε κι ο Χίτλερ, βέβαια. Δεν ήσαν όλοι Ναζί, όσοι τον ψήφισαν. Με την υπόσχεση εγώ θα τα φτιάξω βγήκε και τα έκανε ξέρεις...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:21Μπορώ να καταδικάσω τα ακροδεξιά κόμματα και μόνος μου, δεν έχω ανάγκη μετώπου με άτομα όπως ο Σταρμερ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Kάνω την πρόβλεψη μου. Το AfD δεν θα εκλεγεί (για το Reform δεν ξέρω), 20% έχει, απλώς θα δυσκολεύει την δημιουργία κυβέρνησης, αφού κανείς δεν το παίζει. Εάν πάντως έβγαινε στην κυβέρνηση μόνο του (εδώ είναι η πρόβλεψη) τίποτε επί της ουσίας δεν θα έκανε, διότι δεν μπορεί να κάνει κι ούτε θέλει να κάνει. Θα κοιτάξει κι αυτό, όπως κι οι άλλοι, πώς να παραμείνει στην εξουσία. Εκείνο που θα έκανε όμως είναι σίγουρα χειρότερη διακυβέρνηση, επειδή οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι βλάκες και ανίκανοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:34Η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ακριβώς αλλά σα φάρσα. Θα εκλεγεί και το AfD και το Reform και θα δούμε πόσο Χίτλερ είναι. Έχε υπόψιν σου ότι οι τεχνικές χειραγώγησης έχουν βελτιωθεί, οι ακραίοι πλέον του πετάς μια μπουκιτσα ελπίδας και ψηφίζουν τον δικό σου. Νομίζεις ο Ήλον θέλει πθ τον ίδιο τον Τόμυ Ρόμπινσον;sharp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:27Κάπως έτσι ανέβηκε κι ο Χίτλερ, βέβαια. Δεν ήσαν όλοι Ναζί, όσοι τον ψήφισαν. Με την υπόσχεση εγώ θα τα φτιάξω βγήκε και τα έκανε ξέρεις...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 18:21
Μπορώ να καταδικάσω τα ακροδεξιά κόμματα και μόνος μου, δεν έχω ανάγκη μετώπου με άτομα όπως ο Σταρμερ.
- Otto Weininger
Μα τα έφτιαξε. Αν ο Χίτλερ είχε πεθάνει/σταματήσει το 1939, σήμερα η Γερρμανία θα ήταν γεμάτη με προτομές και αγάλματά του.
Αλλά αυτός σάλεψε τελείως και αιματοκύλισε όλη την Ευρώπη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το 39 δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ' ότι το 38. Απλώς οι Αγγλογάλλοι αντέδρασαν διαφορετικά.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:00Μα τα έφτιαξε. Αν ο Χίτλερ είχε πεθάνει/σταματήσει το 1939, σήμερα η Γερρμανία θα ήταν γεμάτη με προτομές και αγάλματά του.
-
Σκληρές ποινές , the good all times...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/William_McGrathWilliam Worthington McGrath (11 December 1916 – 12 December 1991) was a loyalist from Northern Ireland who founded the far-right organisation Tara in the 1960s, having also been prominent in the Orange Order until his expulsion due to his paedophilia. A house master in Kincora Boys' Home in East Belfast,[1] in 1981 he was jailed for four years for paedophile activities at the Home.[2]
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Otto Weininger
Μπήκε στην Ρηνανία το 1939. Εκεί νομίζω ήταν το σημείο που είχε πάρει πίσω όλα όσα έχασε η Γερμανία στο Α Παγκόσμιο.sharp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:03Το 39 δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ' ότι το 38. Απλώς οι Αγγλογάλλοι αντέδρασαν διαφορετικά.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:00Μα τα έφτιαξε. Αν ο Χίτλερ είχε πεθάνει/σταματήσει το 1939, σήμερα η Γερρμανία θα ήταν γεμάτη με προτομές και αγάλματά του.
Τα μπέρδεψες. Το 39 ζήτησε από την Πολωνία τον διάδρομο προς το Ντάντσιχ. Δεν του δόθηκε, μπήκε με το στρατό και ξεκίνησε ο πόλεμος.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:23Μπήκε στην Ρηνανία το 1939. Εκεί νομίζω ήταν το σημείο που είχε πάρει πίσω όλα όσα έχασε η Γερμανία στο Α Παγκόσμιο.sharp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:03Το 39 δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ' ότι το 38. Απλώς οι Αγγλογάλλοι αντέδρασαν διαφορετικά.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:00
Μα τα έφτιαξε. Αν ο Χίτλερ είχε πεθάνει/σταματήσει το 1939, σήμερα η Γερρμανία θα ήταν γεμάτη με προτομές και αγάλματά του.
Ένα χρόνο πριν είχε κάνει το ίδιο με την Τσεχοσλοβακία για τη Σουδητία. Εκεί δεν αντέδρασε κανείς και την πήρε αμαχητί.
Κάτι παρόμοιο με τον Πούτιν με την Κριμαία, όπου δεν συνάντησε αντίσταση και νόμιζε ότι θα πετύχει το ίδιο το 22 (πσσσ... κοντεύουμε 3 χρόνια)
Στην Ρηνανία μπήκε το 34, δηλ. ένα χρόνο μετά την εκλογή του. Ήταν ουδέτερη ζώνη, λόγω ορυκτού πλούτου που επέτρεπε την δημιουργία ατσαλιού, απαραίτητο στα κανόνια. Από εδάφη είχε χάσει Αλσατία και Λορραίνη, τα ξαναπήρε μετά την πτώση της Γαλλίας.
- Bill Hicks
οι διώξεις και δίκες είχαν αρχίσει από τέλη 90ς αρχές 00ς. δεν θυμάσαι; ή δεν ήσουν τότε;Lord Brum έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 14:59Ο σταρμερ αρχιεισαγγελεας όταν αποκαλυφθηκαν αυτά και με ενεργό ρόλο στη συγκάλυψη. Τι δεν καταλαβαίνεις?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 14:57Ο σταρμερ πρωθυπουργός εδώ και κάτι μήνες πρέπει να παραιτηθει σύμφωνα με τους δεξιούς επειδή για δεκαετίες κάποιοι άνδρες βίαζαν ανήλικα. Φαντάζει λογικό.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

δεν ήμουν. Αγγλία ήμουν 2005-2009 και 2012 μέχρι τώραBill Hicks έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:38οι διώξεις και δίκες είχαν αρχίσει από τέλη 90ς αρχές 00ς. δεν θυμάσαι; ή δεν ήσουν τότε;Lord Brum έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 14:59Ο σταρμερ αρχιεισαγγελεας όταν αποκαλυφθηκαν αυτά και με ενεργό ρόλο στη συγκάλυψη. Τι δεν καταλαβαίνεις?Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 14:57
Ο σταρμερ πρωθυπουργός εδώ και κάτι μήνες πρέπει να παραιτηθει σύμφωνα με τους δεξιούς επειδή για δεκαετίες κάποιοι άνδρες βίαζαν ανήλικα. Φαντάζει λογικό.
νομίζω δεν τους έπιασαν όλους μαζί, ήταν ξεχωριστά περιστατικά και σεα κάποιες πόλεις έπιαναν ενώ σε άλλες συνέχιζαν τη δράση τους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Otto Weininger
ε ωραία, το 1934sharp έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:37Τα μπέρδεψες. Το 39 ζήτησε από την Πολωνία τον διάδρομο προς το Ντάντσιχ. Δεν του δόθηκε, μπήκε με το στρατό και ξεκίνησε ο πόλεμος.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:23Μπήκε στην Ρηνανία το 1939. Εκεί νομίζω ήταν το σημείο που είχε πάρει πίσω όλα όσα έχασε η Γερμανία στο Α Παγκόσμιο.
Ένα χρόνο πριν είχε κάνει το ίδιο με την Τσεχοσλοβακία για τη Σουδητία. Εκεί δεν αντέδρασε κανείς και την πήρε αμαχητί.
Κάτι παρόμοιο με τον Πούτιν με την Κριμαία, όπου δεν συνάντησε αντίσταση και νόμιζε ότι θα πετύχει το ίδιο το 22 (πσσσ... κοντεύουμε 3 χρόνια)
Στην Ρηνανία μπήκε το 34, δηλ. ένα χρόνο μετά την εκλογή του. Ήταν ουδέτερη ζώνη, λόγω ορυκτού πλούτου που επέτρεπε την δημιουργία ατσαλιού, απαραίτητο στα κανόνια. Από εδάφη είχε χάσει Αλσατία και Λορραίνη, τα ξαναπήρε μετά την πτώση της Γαλλίας.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
ναι, ήταν πολλά περιστατικά, διώξεις, δίκες και καταδίκες επί χρόνια. τώρα ανακινείται για προπαγανδιστικούς λόγους.Lord Brum έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:41δεν ήμουν. Αγγλία ήμουν 2005-2009 και 2012 μέχρι τώραBill Hicks έγραψε: ↑03 Ιαν 2025, 19:38οι διώξεις και δίκες είχαν αρχίσει από τέλη 90ς αρχές 00ς. δεν θυμάσαι; ή δεν ήσουν τότε;
νομίζω δεν τους έπιασαν όλους μαζί, ήταν ξεχωριστά περιστατικά και σεα κάποιες πόλεις έπιαναν ενώ σε άλλες συνέχιζαν τη δράση τους.