Δεν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση.Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:39Εβαλες δυσκολα στον οργι,θα καψει κυτταρα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:38Ο γιος μου εν τω μεταξύ, έχει τα μάτια του παππού μου που είναι σκούρα μπλε. Ο μπαμπάς του πρασινομάτης με πατέρα που έχει γαλανό μάτι, εγώ κάστανο με μάνα που έχει πράσινο. Ότι να 'ναι με απ' όλα, γερός να είναι.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:31
Αμα σου ξαναπεί, να του πεις να πάει να βγάλει το λύκειο. Βασική ύλη βιολογίας Γ' λυκείου, μη φανταστείς καμιά υπεργνώση.
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Αν και οι γονείς έχουν γαλανά μάτια αλλά το παιδί βγει μαύρο;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εύκολάκι, άρπαξε στο ψήσιμο.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:42Αν και οι γονείς έχουν γαλανά μάτια αλλά το παιδί βγει μαύρο;
Είναι γιατί πίνουνε πολύ καφέ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:42Αν και οι γονείς έχουν γαλανά μάτια αλλά το παιδί βγει μαύρο;

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Στην περίπτωση της φίλης που περιγράφω παραπάνω, η οποία είναι καλά καλά ούφο, είναι καρμπόν με την μαμά του μπαμπά της, κατάξανθη με μπλε μάτια και γαμψή μύτη. Κάποιος μαλάκας καλή ώρα κάποια στιγμή της είπε αυτό που έγραψε ο όργιος και την πέτυχα κλαμένη σε φάση "θελω να αυτοκτονήσω δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου". Ό,τι και να της έλεγα δεν μπορούσε να το πιστέψει, μέχρι που της είπα ΟΚ ο μπαμπάς σου σε έκανε με άλλη μάνα και τότε συνήλθε, γιατί σου λέει "ναι έχει δίκιο, τον μπαμπά έχω σίγουρο, η μάνα είναι το μπαλαντέρ". Τελικά της έφυγε η διάθεση αυτοκτονίας όταν της έφερα ένα καθρέφτη και την έπεισα ότι τη μυτόγκα της την έχουν μόνο σε αυτό το σόι και είναι αδιανόητο να πέτυχαν γκόμενα/γκόμενο με τέτοιο ράμφος.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:41Δεν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση.Σέρπικο έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:39Εβαλες δυσκολα στον οργι,θα καψει κυτταρα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:38
Ο γιος μου εν τω μεταξύ, έχει τα μάτια του παππού μου που είναι σκούρα μπλε. Ο μπαμπάς του πρασινομάτης με πατέρα που έχει γαλανό μάτι, εγώ κάστανο με μάνα που έχει πράσινο. Ότι να 'ναι με απ' όλα, γερός να είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εκεί είναι κέρατο. Δεν υπάρχει αγγείο, για να παίξει ρόλο ο καφές.AlienWay έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:44Είναι γιατί πίνουνε πολύ καφέ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:42Αν και οι γονείς έχουν γαλανά μάτια αλλά το παιδί βγει μαύρο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κάνεις λάθος. Ιδιώτης είμαι, όχι ειδησεογραφικα πρακτορείο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:47Όχι δεν έχεις δικαίωμα. Ή καλύτερα, σε μια χώρα μη μπανανία θα είχες και τις συνέπειες.Πτολεμαίος έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 21:45Θα σπεκουλαρουμε όσο θέλουμε Εμπεδοκλη. Νοήμονα όντα είμαστε τα σαπιενς και έχουμε κάθε δικαίωμα να ξεψαχνιζουμε όλες τις πιθανότητες που θα γεννήσει η κούτρα μας.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 20:34
Και τα τρία παιδάκια είχαν εκ γενετής πρόβλημα. Και τα σκουπίδια αντί να συμπαρασταθούν στη μάνα και τον πατέρα προκαλούν.
Αν αρχίσω κατάρες θα κλάψουν πολλοί και θα φάω μπαν οπότε σκασμός από όλους. Άιντε, ασχοληθείτε με τα δικά σας και αφήστε όσα δε σαν αφορούν.
Πόσο μάλλον για μια γυναίκα που σε ερώτηση "τι έχετε να πείτε για τον θάνατο 3 παιδιών" απάντησε....
"Μεγάλη ατυχία... Νταξ"
Βαλε την συνέντευξη τους, κλείσε τον ήχο τελείως και μην κοιτάς την επικεφαλίδα κατω, βλέπε μόνο τα πρόσωπα των γονιών. Δείχνουν για γονείς που έχασαν 3 παιδιά; Περισσότερο σε συνέντευξη κοσμικού ζευγαριού παραπέμπει.
Θα μου πεις "δεν θρηνούν όλοι το ίδιο" και θα συμφωνήσω. Έχω όμως και γω το δικαίωμα να υποπτευθω τη μάνα (κυρίως) χωρίς να δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το μυαλό κουνουπίδι από ποιο σόι το κληρονόμησε;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:46Στην περίπτωση της φίλης που περιγράφω παραπάνω, η οποία είναι καλά καλά ούφο, είναι καρμπόν με την μαμά του μπαμπά της, κατάξανθη με μπλε μάτια και γαμψή μύτη. Κάποιος μαλάκας καλή ώρα κάποια στιγμή της είπε αυτό που έγραψε ο όργιος και την πέτυχα κλαμένη σε φάση "θελω να αυτοκτονήσω δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου". Ό,τι και να της έλεγα δεν μπορούσε να το πιστέψει, μέχρι που της είπα ΟΚ ο μπαμπάς σου σε έκανε με άλλη μάνα και τότε συνήλθε, γιατί σου λέει "ναι έχει δίκιο, τον μπαμπά έχω σίγουρο, η μάνα είναι το μπαλαντέρ". Τελικά της έφυγε η διάθεση αυτοκτονίας όταν της έφερα ένα καθρέφτη και την έπεισα ότι τη μυτόγκα της την έχουν μόνο σε αυτό το σόι και είναι αδιανόητο να πέτυχαν γκόμενα/γκόμενο με τέτοιο ράμφος.
- Cecily Anne
Ανεξέλεγκτο το γονίδιο αυτό, δε βγάζεις άκρη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:48Το μυαλό κουνουπίδι από ποιο σόι το κληρονόμησε;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:46Στην περίπτωση της φίλης που περιγράφω παραπάνω, η οποία είναι καλά καλά ούφο, είναι καρμπόν με την μαμά του μπαμπά της, κατάξανθη με μπλε μάτια και γαμψή μύτη. Κάποιος μαλάκας καλή ώρα κάποια στιγμή της είπε αυτό που έγραψε ο όργιος και την πέτυχα κλαμένη σε φάση "θελω να αυτοκτονήσω δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου". Ό,τι και να της έλεγα δεν μπορούσε να το πιστέψει, μέχρι που της είπα ΟΚ ο μπαμπάς σου σε έκανε με άλλη μάνα και τότε συνήλθε, γιατί σου λέει "ναι έχει δίκιο, τον μπαμπά έχω σίγουρο, η μάνα είναι το μπαλαντέρ". Τελικά της έφυγε η διάθεση αυτοκτονίας όταν της έφερα ένα καθρέφτη και την έπεισα ότι τη μυτόγκα της την έχουν μόνο σε αυτό το σόι και είναι αδιανόητο να πέτυχαν γκόμενα/γκόμενο με τέτοιο ράμφος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έβγαινε λίγο πιο έξυπνη κι ας ήταν και μαυρογκάγκανη;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:49Ανεξέλεγκτο το γονίδιο αυτό, δε βγάζεις άκρη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:48Το μυαλό κουνουπίδι από ποιο σόι το κληρονόμησε;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:46
Στην περίπτωση της φίλης που περιγράφω παραπάνω, η οποία είναι καλά καλά ούφο, είναι καρμπόν με την μαμά του μπαμπά της, κατάξανθη με μπλε μάτια και γαμψή μύτη. Κάποιος μαλάκας καλή ώρα κάποια στιγμή της είπε αυτό που έγραψε ο όργιος και την πέτυχα κλαμένη σε φάση "θελω να αυτοκτονήσω δεν είμαι παιδί του μπαμπά μου". Ό,τι και να της έλεγα δεν μπορούσε να το πιστέψει, μέχρι που της είπα ΟΚ ο μπαμπάς σου σε έκανε με άλλη μάνα και τότε συνήλθε, γιατί σου λέει "ναι έχει δίκιο, τον μπαμπά έχω σίγουρο, η μάνα είναι το μπαλαντέρ". Τελικά της έφυγε η διάθεση αυτοκτονίας όταν της έφερα ένα καθρέφτη και την έπεισα ότι τη μυτόγκα της την έχουν μόνο σε αυτό το σόι και είναι αδιανόητο να πέτυχαν γκόμενα/γκόμενο με τέτοιο ράμφος.
Κρίμα την κοπέλα.
- Cecily Anne
Περιγράφεις τον αδερφό της. Μαυρογκάγκανο τζιμανάκι από τα λίγα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:50Δεν έβγαινε λίγο πιο έξυπνη κι ας ήταν και μαυρογκάγκανη;
Κρίμα την κοπέλα.

Αυτες οι μιξεις είναι αρμοδιότητα του Μπλακι.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:42Αν και οι γονείς έχουν γαλανά μάτια αλλά το παιδί βγει μαύρο;
Εγω ειμαι από χωριο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οκ κατάλαβα ποιο σόι είναι πιο έξυπνο.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:52Περιγράφεις τον αδερφό της. Μαυρογκάγκανο τζιμανάκι από τα λίγα.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 22:50Δεν έβγαινε λίγο πιο έξυπνη κι ας ήταν και μαυρογκάγκανη;
Κρίμα την κοπέλα.Μ'έκανες και γέλασα.
όχι, το έψαξα
https://olagiatogamo.gr/diasimoi-gamoi/ ... lakis.html
τη μάνα τη λένε Πισπιρίγκου και δεν βγαίνουν και οι χρονολογίες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
https://www.newsbreak.gr/ellada/300534/ ... ion-patra/Tarkovsky έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 01:28όχι, το έψαξα
https://olagiatogamo.gr/diasimoi-gamoi/ ... lakis.html
τη μάνα τη λένε Πισπιρίγκου και δεν βγαίνουν και οι χρονολογίες
Ναι μαλακία μου, άλλος δασκαλάκης είναι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-