Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μάιος 2025, 00:27
Lugozzi έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 00:18
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 00:08
Τελικά όπως είπα εξαρχής για τα λεφτά πήγαινε του atm, ουδεμία σχέση με αναρχικές ομάδες, ρόμπα έγιναν οι φορουμοκλουζω της συμφοράς.
Άλλωστε οι αναρχικές ομάδες ουδεμία σχέση έχουν με επιθέσεις σε τράπεζες
Το ότι βάζουν βόμβες στα ΑΤΜ για να βγάζουν τα λεφτά πρώτη φορά το ακούς; Για να κοίταξε γιατί δεν έσκασε η βόμβα, προφανώς περίμενε στο σημείο. Οι αντάρτες πόλης τις βάζουν με ρολόι και απομακρύνονται προφανώς. Στο ρεπορτάζ του πρώτου θέματος μόνο για ποινικά λέει.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... imoglidou/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
georgebi
από georgebi » 04 Μάιος 2025, 00:38
Εντάξει....μην υπερβάλουμε.....πλην πρώτου θέματος

λίγο πολύ όλοι λένε πως ήταν του χώρου

η μακαρίτισσα
Πρόχειρα πρόχειρα βρήκα τέσσερα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
από Jimmy81 » 04 Μάιος 2025, 00:53
Αυτά κάνει η αριστερίλα της Μεταπολίτευσης. Με Χούντα δεν θα γινόταν ούτε μια έκρηξη.
-
exiledd
- Phorum.gr user: exiledd
από exiledd » 04 Μάιος 2025, 03:29
Τραγικό να πεθαίνει κανείς έστω κι έτσι...
Θέλω να πιστεύω, στο αφελές και εύπιστο - ρομαντικό μυαλουδάκι μου ότι το μετάνιωσε, μην τυχόν και κινδυνεύσει κάποιος αθώος, και γύρισε να αφοπλίσει τη βόμβα και δεν πρόλαβε..
-
nemo
από nemo » 04 Μάιος 2025, 05:41
exiledd έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 03:29
Θέλω να πιστεύω, στο αφελές και εύπιστο - ρομαντικό μυαλουδάκι μου ότι το μετάνιωσε, μην τυχόν και κινδυνεύσει κάποιος αθώος, και γύρισε να αφοπλίσει τη βόμβα και δεν πρόλαβε..
τρικαλο δεν εισαι; χωρις παρεξηγηση ...και αυτο ειπα χθες ειναι ικανοι να μιλανε για χιλια δυο
πραγματα αλλα χωρις να φτανουν καπου ..και συ με επιβεβαιώνεις πλασε εσυ εκατο σεναρια
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μάιος 2025, 06:30
Εμένα μου φαίνεται πως περίμενε την έκρηξη για να πάρει ότι χρήματα μπορέσει, αλλά δεν έσκαγε, πήγε να δει τι γίνεται, και την πάτησε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μάιος 2025, 06:32
Ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας στο Μώλο Φθιώτιδας
Πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για λεία περίπου 85.000€
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μάιος 2025, 06:33
Ωραίο πάντως αυτό που έκλεισαν rbnb για να φτιάξουν την βόμβα, ούτε γιάφκες ούτε κακό. Μπράβο πρόοδος.

-
nemo
από nemo » 04 Μάιος 2025, 09:02
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 06:30
Εμένα μου φαίνεται πως περίμενε την έκρηξη για να πάρει ότι χρήματα μπορέσει, αλλά δεν έσκαγε, πήγε να δει τι γίνεται, και την πάτησε.
μαλλον την στιγμη που ενεργοποιησε την μπομπα
-
Unique
από Unique » 04 Μάιος 2025, 09:14
Καλπάζει η ακροαριστερά στην Ελλάδα με τις πλάτες του πασόκου Χρυσοχοϊδη.
Μου φαίνεται θα βγάλω άδεια οπλοφορίας. Δε ξέρεις απο πού να φυλαχθείς με αυτά τα χαμασοσκουπίδια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
από Esperos » 04 Μάιος 2025, 09:25
Unique έγραψε: ↑04 Μάιος 2025, 09:14
Καλπάζει η ακροαριστερά στην Ελλάδα με τις πλάτες του πασόκου Χρυσοχοϊδη.
Μου φαίνεται θα βγάλω άδεια οπλοφορίας. Δε ξέρεις απο πού να φυλαχθείς με αυτά τα χαμασοσκουπίδια.
Σκέψου να επιστρέφεις με τα πόδια από ξενύχτι, να σου λάχει τέτοιο πράγμα...
Δεν πορπατάω ποτέ κοντά σε πρεσβείες αστυνομικά τμήματα τράπεζες πανεπιστήμια, πηγαίνω τοίχο τοίχο από αλλού.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 1134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Ιουν 2023, 19:41
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 1110 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
28 Οκτ 2024, 00:18
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Απρ 2024, 20:54
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
10 Μάιος 2024, 16:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.