25η Μαρτίου: Φοβούνται «επανάσταση» πολιτών κατά των lockdown στην επέτειο των 200 ετών της εθνεγερσίας!
14/03/2021
Ανησυχία που φτάνει μέχρι τα όρια του συναγερμού, έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση, πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι την ημέρα της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821 η οποία είναι και σημαδιακή καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια, θα πραγματοποιηθούν αυθόρμητες συγκεντρώσεις πολιτών σε όλη την Ελλάδα κατά των lockdown.
Ο φόβος είναι ότι και σε αντίθεση με τις συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα ή για την αστυνομική βία, οι οποίες δεν μαζικοποιούνται καθώς αφορούν ένα μικρό μέρος της κοινωνίας, την ημέρα της 25ης Μαρτίου ο κόσμος, η κοινωνία συνολικά, θα αντιδράσει καθολικά κατά των μέτρων απαγόρευσης σε μια μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση.
Κινητοποίηση την οποία δεν θα μπορέσουν να εκτροχιάσουν οι λεγόμενοι «μπαχαλάκηδες», καθώς ο κόσμος θα είναι ενωμένος κατά από την ελληνική σημαία και τον ιδιαίτερα βαρύ συμβολισμό της ημέρας.
Η παρουσία επομένως ενός νέου λαϊκού κύματος «αγαναχτισμένων» όπως είχε συμβεί με τις μεγάλες διαδηλώσεις του 2011 κατά των μνημονίων, αυτή τη φορά με κύριο αίτημα την άρση των απαγορεύσεων, που πληγώνουν τη Δημοκρατία και ταυτόχρονα την διαμαρτυρία στην διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από την κυβέρνηση.
Η τελευταία αδυνατώντας να επιβάλλει αστυνομικά μέτρα κατά ενός τέτοιου λαϊκού κύματος οργής και διαμαρτυρίας, καθώς η εικόνα μίας τυχόν απρόκλητης επίθεσης εις βάρος πολιτών που δεν προκαλούν, δεν δημιουργούν ταραχές και συγκεντρώνονται με ελληνικές σημαίες, θεωρείται ότι μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες ακόμα και για την ίδια την κυβερνητική συνοχή.
Άλλωστε ας μην ξεχνούμε την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2011 όταν για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά ματαιώθηκε μια παρέλαση εξαιτίας των διαμαρτυριών του κόσμου για τα μνημόνια με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει και ο τότε Πάρεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ αποτέλεσε καταλύτη εξελίξεων που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.
Έτσι ο φόβος είναι πως ο κόσμος θα αψηφήσει τις απαγορεύσεις και πραγματοποιήσει μια μεγάλη συγκέντρωση, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη τη χώρα σε όλες τις τελετές που θα πραγματοποιηθούν για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και το κύμα αυτό συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.
Ειδικά οι κινητοποιήσεις του Συντονιστικού Φορέων ΄21, που συγκεντρώνουν συμμετοχές φορέων από όλο το ιδεολογικο-πολιτικό φάσμα, αλλά και απλών συλλόγων και συλλογικοτήτων, ανησυχούν ιδιαίτερα το Μαξίμου. Ήδη έχουν ανακοινωθεί συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Ζάκυνθο, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις και για άλλες πόλεις.
Ένα τέτοιο σενάριο φοβούνται στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι δηλαδή η βουβή και σιωπηρή πλειοψηφία αποκτήσει ξανά φωνή και μάλιστα βροντερή.
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... XEI6dPCdrI
Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας στην Επέτειο των 200 ετών απο προβοκάτορες και "χρήσιμους" ηλιθίους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
- Δημοσιεύσεις: 36308
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24
Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας στην Επέτειο των 200 ετών απο προβοκάτορες και "χρήσιμους" ηλιθίους;
Οι εθνικές παρελάσεις έχουν καθιερωθεί ως μορφή απόδοσης τιμών στους Ήρωες του έθνους. Η παρέλαση καθαυτή είναι πράξη απόδοσης τιμών. Το ίδιο και οι σχετικές εκδηλώσεις. Φέτος μάλιστα είναι η επέτειος των 200 ετών κι έχει το δικό της συμβολισμό. Οποιαδήποτε προσπάθεια παρεμποδίσεώς της, έστω και με δήθεν "πατριωτική" χροιά, έστω και με χαρακτήρα "ειρηνικής διαμαρτυρίας" είναι - τουλάχιστον - απόπειρα αποσπάσεως της προσοχής από την απόδοση τιμών στους Ήρωες και κατ' επέκταση ασέβεια προς τη μνήμη τους. Όποιος θέλει να κάνει οποιονδήποτε αγώνα, υπάρχουν τόσες άλλες μέρες το χρόνο για να τον κάνει. Μπορεί να κάνει μέχρι κι επανάσταση αν θέλει. Η όποια προσπάθεια όμως παρεμποδίσεως της απόδοσης τιμών στα 200 έτη, δεν είναι αγώνας, είναι ντροπή, εκφυλισμός και χυδαθότητα. Αποτελεί ασέβεια στη μνήμη των Ηρώων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 23 Μαρ 2021, 02:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Δημοσιεύσεις: 4422
- Εγγραφή: 09 Νοέμ 2020, 22:21
Re: Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας στην Επέτειο των 200 ετών απο προβοκάτορες και "χρήσιμους" ηλιθίους;
Νομίζω ότι θα παρελάσει μόνο ο στρατός. Δεν νομίζω να υπάρχουν στρατιώτες-προβοκατορες.Θα ήταν μεγάλη αμαύρωση ανήμερα των 200 ετών απο το 21 ειδικά αν σκεφτείς ότι του χρόνου (2022) στην Τουρκία ετοιμάζονται να γιορτάσουν μεγαλοπρεπώς τα 100 χρόνια απο την νίκη του Κεμάλ στη Σμύρνη.
- Golden Age
- Δημοσιεύσεις: 36308
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24
Re: Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας στην Επέτειο των 200 ετών απο προβοκάτορες και "χρήσιμους" ηλιθίους;
Το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις διαμαρτυρίας από οργανωμένους φορείς. Ελπίζω να κάνει λάθος.Mitharadir έγραψε: ↑22 Μαρ 2021, 19:45Νομίζω ότι θα παρελάσει μόνο ο στρατός. Δεν νομίζω να υπάρχουν στρατιώτες-προβοκατορες.Θα ήταν μεγάλη αμαύρωση ανήμερα των 200 ετών απο το 21 ειδικά αν σκεφτείς ότι του χρόνου (2022) στην Τουρκία ετοιμάζονται να γιορτάσουν μεγαλοπρεπώς τα 100 χρόνια απο την νίκη του Κεμάλ στη Σμύρνη.
-
- Δημοσιεύσεις: 4422
- Εγγραφή: 09 Νοέμ 2020, 22:21
Re: Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας στην Επέτειο των 200 ετών απο προβοκάτορες και "χρήσιμους" ηλιθίους;
Κι εγώ ελπίζω να κάνει λάθος αλλά θα δούμε αύριο τι έχει να γίνει. Γενικά κυκλοφορούν ουκ ολίγα άρθρα στο διαδίκτυο σχετικά με αυτό.
- George_V
- Δημοσιεύσεις: 34673
- Εγγραφή: 17 Ιούλ 2018, 23:08
- Phorum.gr user: George_V
- Τοποθεσία: Kαλαμαι
Re: Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας στην Επέτειο των 200 ετών απο προβοκάτορες και "χρήσιμους" ηλιθίους;
Προνιουζ... Duh...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 1320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
23 Φεβ 2025, 14:20
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΙΔΙΑ ο Κουλης δεν σας θεωρούν απλά ηλίθιους αλλά ηλίθιους με πατέντα.
από Μαδουραίος » 17 Ιούλ 2024, 21:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 796 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Ιούλ 2024, 05:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα 72,5 ετων θα βγαίνουν στην σύνταξη οι σημερινοί έφηβοι
από Frappezitis » 20 Απρ 2024, 20:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
21 Απρ 2024, 07:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-