Πέφτω απ' τα σύννεφα. Κάνουν οι Πακιστανοί τέτοια πράγματα?Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι φέρεται να έζησε ένα 13χρονο κορίτσι στην Ανάβυσσο, όταν 19χρονος άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της. Πώς οι γείτονες έσωσαν το κορίτσι.
Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει 13χρονη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει 13χρονη.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ ... tis-vinteo
Re: Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει 13χρονη.
Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' το βράδυ πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Τι άλλο να έκανα ολομόναχος με αυτούς τους Θρασύδειλους;
Αν υποχωρούσα, θα μου την έπεφταν και οι τρεις. Μόλις κατάλαβαν ότι θα ματώσουμε ευτυχώς υποχώρησαν!
Παιδιά προσοχή!
.,
Αν υποχωρούσα, θα μου την έπεφταν και οι τρεις. Μόλις κατάλαβαν ότι θα ματώσουμε ευτυχώς υποχώρησαν!
Παιδιά προσοχή!
.,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 16 Ιουν 2021, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Οι Θρασύβουλοι είναι μπαμπέσηδεςO I έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:35Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Τι άλλο να έκανα ολομόναχος με αυτούς τους Θρασύβουλος;
Παιδιά προσοχή!
.,
Οι Αλκιβιάδηδες είναι πιο μπεσαλήδες
Beria έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:37Οι Θρασύβουλοι είναι μπαμπέσηδεςO I έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:35Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Τι άλλο να έκανα ολομόναχος με αυτούς τους Θρασύβουλος;
Παιδιά προσοχή!
.,
Οι Αλκιβιάδηδες είναι πιο μπεσαλήδες

Αυτή η παλιό αυτόματη διόρθωση να πάρει..

Το διόρθωσα
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Οι Πακιστανοί είναι κολλητάρια με τους Τούρκους. Τα εγκλήματά τους στην Ελλάδα είναι ρατσιστικά.
αμεση αναγκη η καθιερωση επιδοματος οικου ανοχης στους προσφυγες απο την κυβερνηση
δικαιωνομαι καθημερινα
δικαιωνομαι καθημερινα
Εγώ λέω καλύτερα να τους σουτάρουμε πίσω στην Τουρκιά.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν είχε μαχαίρι τι θα έκανες; Θα έβγαζες μπαζούκας;O I έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:35Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' το βράδυ πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Παιδιά προσοχή!
.,
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- EKPLIKTIKOS
-
Βλέπεις το 95% των Πακιστανών εδώ στην Ελλάδα είναι άντρες, δεν υπάρχουν πολλές δικές τους.Οι πιο πολλές Ελληνίδες δε τους γουστάρουν, οπότε καταφεύγουν στη βία. Παίζει ρόλο φυσικά και το Ισλάμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos p 2020 την 16 Ιουν 2021, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβώς. Άρα διώξιμο απ' τη χώρα μας οι Πακιστανοί υπήκοοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:59Το Πακιστάν είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που επίσημα στηρίζει την τουρκική κατοχή της Κύπρου
Γι αυτούς το πρόβλημα είναι αλλού νομίζω.
Που να δουν στη χώρα τους γυναίκα με κοντομάνικο, σορτς, κοντή φούστα, κολάν κλπ...
Αν πάνε σε οίκο ανοχής θα τελειώσουν από το σαλόνι!!

.,
Σιγά μη χρειάζεται και πυρηνικά για μαχαίρι. Και με ξύλο πάχους σκουπόξυλου και μήκους περίπου 50 εκατοστά, αντιμετωπίζεις μαχαίρι.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:58Αν είχε μαχαίρι τι θα έκανες; Θα έβγαζες μπαζούκας;O I έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:35Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' το βράδυ πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Παιδιά προσοχή!
.,
Έχω κι εγώ τον τρόπο μου...Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:58Αν είχε μαχαίρι τι θα έκανες; Θα έβγαζες μπαζούκας;O I έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:35Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' το βράδυ πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Παιδιά προσοχή!
.,

Είναι "Θρασύβουλοι" λαίμε...
.,
κυκλοφορεις με ξυλο παχους σκουποξυλου και μηκους περιπου 50 εκατοστα εξω?Kauldron έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 15:02Σιγά μη χρειάζεται και πυρηνικά για μαχαίρι. Και με ξύλο πάχους σκουπόξυλου και μήκους περίπου 50 εκατοστά, αντιμετωπίζεις μαχαίρι.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:58Αν είχε μαχαίρι τι θα έκανες; Θα έβγαζες μπαζούκας;O I έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 14:35Μου έκανε τράκα Πακιστανός κοντά στη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη κατά τις 12:30' το βράδυ πριν κάνα μήνα και του έδωσα. Πιο κάτω και πιο πάνω ήταν δύο ακόμα Πακιστανοί που παρατηρούσαν. Μόλις του έδωσα, φώναζε να του δώσω κι άλλα. Άρχισαν να έρχονται πιο κοντά οι άλλοι δύο. Του είπα "σου έδωσα" και αυτός επέμενε. Τον έσπρωξα. Συνέχιζε να επιμένει ενώ πλησίαζαν οι άλλοι δύο. Τότε του έριξα μια ανάποδη στα μουτσούνια. Τα κράταγε με τα δυο του χέρια και άρχισε να απομακρύνεται. Σταμάτησαν να πλησιάζουν και οι άλλοι δύο.
Παιδιά προσοχή!
.,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Buling στα Μέγαρα για τη 13Χρονη ελπιλισα
από giorgos mpekos » 20 Ιαν 2025, 07:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
20 Ιαν 2025, 09:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση συμη 15χρονος εβαλε 13χρονη να σκοτωσει τους δικους της
από jackie Daniels » 15 Φεβ 2025, 22:05 » σε Εγκληματικότητα - 5 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Φεβ 2025, 22:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πακιστανος βιασε Ελληνα στη Φυλακη
από Space_Passenger » 24 Ιούλ 2024, 12:56 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
24 Ιούλ 2024, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύρος "επενδυτής" επιτέθηκε σε 22χρονη στη Σόλωνος για να την βιάσει
από Vardos » 29 Απρ 2025, 08:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
02 Μάιος 2025, 23:02
-