George_V έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:37
Κοιτα αν δεν σε ενοχλει να πολιορκει την 14χρονη κορη σου και ενδεχομενως να την πηδαει κιολας ενας 28χρονος πιλοτος με γεια σου και χαρα σου. Ελευθερια εχουμε.
Αλλα νομικα ειναι αδικημα. Αρα ειναι και "τεχνικα" βιαστης.
Οσο για μενα αν κανω κορη δεν θα κρινω τη σχέση της απο τη φάτσα του αγοριου της αλλα απο τις πληροφοριες που θα παρω για το ποιον του. Καταλαβες ποια ειναι η διαφορα?
Φυσικά και θα με ενοχλησει αν ένας 28χρονος, σαν τον πιλότο, πολιορκήσει την κόρη μου. Ελπίζω να είναι αρκετά έξυπνη να μην καταπιεί την παραμυθα.
Η εξυπνάδα δυστυχώς δεν θα της φτάνει αν την βάλει στο μάτι ο 19χρονος Αλβανός γιατί αυτός δε θα επιχειρήσει απλά να την αποπλανήσει, οπότε εξ αρχής δεν θα πρέπει να βρίσκεται καν στο πεδίο δράσης του.
Η μόνη διαφορά μας είναι σε επίπεδο αντίληψης.
Μπορώ να εξάγω εκατό συμπεράσματα από τη φωτο.
Έτσι πολύ πρόχειρα μπορώ να σου πω ότι ο συγκεκριμένος είναι βρωμιάρης.
Επίσης είναι τέρμα χαζός γιατί σε μια φωτο που θέλει να δείχνει γόης δε φρόντισε καν να είναι λουσμενος.
Επίσης δεν έχει σωματική δύναμη, φαίνεται από τις πλάτες του και από τη δήθεν μαγκιά με το τσιγάρο.
Τέλος σε θέματα μόδας είναι πιο κακογουστος και από εμένα, άρα αισθητηριακά , καλλιτεχνικά κλπ είναι πάτος.
Πέρα από τη φωτό , από τις δύο γραμμές που διάβασα πιθανολογω ότι πουλαει ντραγκια, εξου μπορεί και κάνει στα 19 του διακοπές στη Μύκονο.
Επίσης είναι από διαλυμένη οικογένεια, αφού είχε την άνεση να λείπει τρεις μέρες σερί και στη συνέχεια διακοπές Μύκονο χωρίς κάποιος από το σπίτι να ψιλιαζεται κατι. Μπορεί ο πατέρας του να είναι στη φυλακή ή να πέθανε σε καμια καταδίωξη.
Πέφτω μέσα σε όλα;
ΟΧΙ
Έχω πιάσει την γενική εικόνα ;
ΝΑΙ
Άντε εσύ τώρα να ρωτάς για να μάθεις το ποιον του και να πιστεύεις ότι σου λέει ο κάθε Χ, εγώ θα φροντίσω τα παιδιά μου να είναι αρκετά έξυπνα να βγάζουν συμπεράσματα