Εξάρχεια: Έλληνας ολυμπιονίκης στα χέρια με κακοποιούς - «Προσπάθησε να μου πάρει τη ζωη»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Obi Wan Iakobi
Εξάρχεια: Έλληνας ολυμπιονίκης στα χέρια με κακοποιούς - «Προσπάθησε να μου πάρει τη ζωη»
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Re: Εξάρχεια: Έλληνας ολυμπιονίκης στα χέρια με κακοποιούς - «Προσπάθησε να μου πάρει τη ζωη»
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Obi Wan Iakobi
Re: Εξάρχεια: Έλληνας ολυμπιονίκης στα χέρια με κακοποιούς - «Προσπάθησε να μου πάρει τη ζωη»
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Obi Wan Iakobi
Φερνει λιγο του τζοκερ

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σαν κάποια άλλα καλόπαιδα που πήγαν να ληστέψουν το σπίτι ΟΥΚα με αυτόν μέσα.
(επ) AHMED ή MEISIA ή ABDELAHOUF (ον) MOHAMMAD ή CHARAF ή ABBAS του BENALI TOUFIK NAZIR και της IMEN ή SEMIAH ή EMINA , γεν. 2004 ή 2000 ή 1996 ή 1997 στην Αλγερία

25' έκανε η αστυνομία και μετά από τρεις κλήσεις; 
Αλήθεια, τι γίνεται στα Εξάρχεια μετά την "εκκαθάριση" που έκανε η παρούσα κυβέρνηση όταν ανέλαβε την εξουσία;
Μένω Χαλκιδική και δεν έχω εικόνα.
Επέστρεψε η παραβατικότητα όπως τον παλιό "καλό" καιρό;
.,

Αλήθεια, τι γίνεται στα Εξάρχεια μετά την "εκκαθάριση" που έκανε η παρούσα κυβέρνηση όταν ανέλαβε την εξουσία;
Μένω Χαλκιδική και δεν έχω εικόνα.
Επέστρεψε η παραβατικότητα όπως τον παλιό "καλό" καιρό;

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Σπάμε το άβατο στα Εξάρχεια.. 

Α.. γι' αυτό άργησε η αστυνομία.. φοβάται τους κοκκινόμαυρους.
Κατάλαβα
.,
Κατάλαβα
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Όμορφος ή άσχημος ;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις !
- Obi Wan Iakobi
Φατσα για κωμωδια

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ρε σας κοροϊδεύει το βλαμμένο; Αυτό είναι παλιό 

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τι δουλειά είχε στα εξάρχεια ο φασίστας με το μετάλλιο;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Κλασικοί κωλόμπατσοι, όταν τους χρειάζεσαι δεν εμφανίζονται ποτέ.
Κανονικά όλοι οι Αλγερινομαροκινοί θα 'πρεπε ν' απελαθούν κατά προτεραιότητα.
Κανονικά όλοι οι Αλγερινομαροκινοί θα 'πρεπε ν' απελαθούν κατά προτεραιότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οταν ο Οδυσσέας προσπάθησε να βγει... Ι5.
από AlienWay » 05 Οκτ 2023, 15:17 » σε Θρησκειολογία - 53 Απαντήσεις
- 2127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
10 Οκτ 2023, 23:46
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Ιαν 2025, 22:05