Ο δολοφόνος των Αγ.Αναργυρων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο δολοφόνος των Αγ.Αναργυρων
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... espsemmata
Με βάση μια επιστολή που βρέθηκε στο πορτοφόλι του θύματος της λέει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένεια.
Με βάση μια επιστολή που βρέθηκε στο πορτοφόλι του θύματος της λέει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση αντιεξουσιαστης ο φονιάς των αγίων αναργυρων;
από southern » 02 Απρ 2024, 23:03 » σε Εγκληματικότητα - 46 Απαντήσεις
- 1596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
03 Απρ 2024, 13:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκότωσε τη γυναίκα του έξω απ' το αστυνομικό τμήμα Αγ. Αναργύρων..!!
από Parrot » 02 Απρ 2024, 00:02 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
02 Απρ 2024, 00:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπόθεση Αγίων Αναργύρων: Ήταν απόπειρα αυτοκτονίας ή απόπειρα να τον αυτοκτονήσουν;
από Έκτωρ » 10 Απρ 2024, 11:34 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
10 Απρ 2024, 16:02
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
30 Μαρ 2024, 08:17