21χρονος δολοφονησε τη μανα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Space_Passenger
-
Re: 21χρονος δολοφονησε τη μανα του
Ωραία γυναίκα η μαμά και μοντέρνα, έτσι ελεύθερη. Πιθανόν να είχε θέμα με αυτό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν φτάνει που είναι εγκληματίας, είναι και εντελώς ηλίθιος. Μετέφερε το πτώμα της μάνας του μέσα σε πάπλωμα με τα δάχτυλα να φαίνονται, απογευματιάτικα με τους γείτονες να βλέπουν ενώ πέταξε και το μαχαίρι του φόνου σε διπλανό κάδο σκουπιδιών 
Τόσο μαλάκας που αρχίζω να σκέφτομαι μήπως αυτό είναι κομμάτι της υπερασπιστικής του γραμμής. "Κοιτάξτε κύριοι δικαστές, είμαι τόσο ηλίθιος που δεν μπορεί παρά να είμαι καθυστερημένος και να έχω μειωμένο καταλογισμό".

Τόσο μαλάκας που αρχίζω να σκέφτομαι μήπως αυτό είναι κομμάτι της υπερασπιστικής του γραμμής. "Κοιτάξτε κύριοι δικαστές, είμαι τόσο ηλίθιος που δεν μπορεί παρά να είμαι καθυστερημένος και να έχω μειωμένο καταλογισμό".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
εχει αν ειναι εθισμενος αλλα οπως και ναχει ειναι αρρωστος και καθυστερημενοςmicmic έγραψε: ↑Σήμερα, 17:25Δεν φτάνει που είναι εγκληματίας, είναι και εντελώς ηλίθιος. Μετέφερε το πτώμα της μάνας του μέσα σε πάπλωμα με τα δάχτυλα να φαίνονται, απογευματιάτικα με τους γείτονες να βλέπουν ενώ πέταξε και το μαχαίρι του φόνου σε διπλανό κάδο σκουπιδιών
αυτο ομως δεν του δινει κανενα ελαφρυντικο και απεναντιας θελει εκτελεση ή κρεμασμα
τετοιο ειδους εγκληματα πρεπει να τιμωρουνται αυστηρα
αν ηταν το αντιθετο να ειχε σκοτωσει τον πατερα θα υπηρχαν καποια ελαφρυντικα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ο τυπος εχει προβλημα στο μυαλο. Ειναι ψυχακι φαινεται απο τη φωτογραφια και μονο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Τρίτη δολοφονία μεταξύ στενών συγγενών σε λίγες μέρες.
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο σε Νέα Σμύρνη και Αμφιλοχία.
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο σε Νέα Σμύρνη και Αμφιλοχία.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αυτό έλειπε να μην σου αρέσει γυναίκα άνω των 50.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑Σήμερα, 17:17Ωραία γυναίκα η μαμά και μοντέρνα, έτσι ελεύθερη. Πιθανόν να είχε θέμα με αυτό.
Στο δια ταύτα πάντως, συμφωνώ και γω.
"Βρέθηκε γυμνή από τη μέση και πάνω";

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Ο παππούς του ιερέας ήταν αυτός που κάρφωσε τα σιχάμενα παπαδαριά που κλέβανε σε σακούλες σκουπιδιών τα εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμών από την Αγία Παρασκευή Τεμπών.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Space_Passenger
Ακουω οτι εχει νοητικα προβληματα στο ιντερνετ. Τοτε γιατι προσπαθησε να καλυψει το φονο? (Εστω ανεπιτυχως). Αρα ειχε συνειδηση τι εκανε. (Και ο ξαδερφος του)
Λεει τσακωνονταν για τα οικονομικα.
Ο Τριανταφυλλόπουλος το είχε βγάλει.Iced Earth έγραψε: ↑Σήμερα, 17:57Ο παππούς του ιερέας ήταν αυτός που κάρφωσε τα σιχάμενα παπαδαριά που κλέβανε σε σακούλες σκουπιδιών τα εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμών από την Αγία Παρασκευή Τεμπών.
Καταδικάστηκαν δύο λαϊκοί.
Οι παπάδες απαλλάχθηκαν στο Εφετείο.
- Rocco Siffredi
Καλά φαίνεται από φωτό του ότι κάτι δεν πάει καλαSpace_Passenger έγραψε: ↑Σήμερα, 18:00Ακουω οτι εχει νοητικα προβληματα στο ιντερνετ. Τοτε γιατι προσπαθησε να καλυψει το φονο? (Εστω ανεπιτυχως). Αρα ειχε συνειδηση τι εκανε. (Και ο ξαδερφος του)
- Space_Passenger
Α και η φωτο γιατι βγηκε? Δεν απαγορευεται αυτο? και μιλαμε για μεγαλα σαιτς. (οχι οτι τον υποστηριζω)
- Rocco Siffredi
Όχι χύμα βάζουνε θολή εικόνα αλλά και πάλι φαίνεταιSpace_Passenger έγραψε: ↑Σήμερα, 18:10Α και η φωτο γιατι βγηκε? Δεν απαγορευεται αυτο? και μιλαμε για μεγαλα σαιτς. (οχι οτι τον υποστηριζω)
Το οξύμωρο είναι πως τα ΜΜΕ δίνουν κανονικά τη φωτογραφία του δράστη αλλά κανείς δεν αναφέρει ονοματεπώνυμο.
- Space_Passenger
Σε μεγαλο σαιτ το πρωι ειχαν καθαρη φωτο του. Χωρις θολουρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
19 Φεβ 2024, 09:06
-
-
Νέα δημοσίευση Πρεπει να μας νοιάζει ποιος συγκεκριμένα δολοφόνησε τον Μιχ. Κατσουρή;
από Maspoli » 14 Αύγ 2023, 17:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 152 Απαντήσεις
- 4626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
15 Αύγ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι απεγινε το αναρχοσκουπιδι που δολοφονησε τη συριζαια συντροφο του στη φολεγανδρο?
από ερνεστο καρανίξ » 22 Αύγ 2024, 21:42 » σε Εγκληματικότητα - 29 Απαντήσεις
- 1307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Οκτ 2024, 17:47
-
-
- 238 Απαντήσεις
- 7225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
03 Σεπ 2023, 14:29