Άμα έρθουν αυτοί οι πληθυσμοί , περιμένεις να έχουν δυτικό τρόπο σκέψης και πολιτισμικά πρότυπα ςHighlander έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 22:06Όχι, προσωπικά τείνω προς την ιδέα να εκκοσμικευτεί πλήρως το κράτος και να αποστασιοποιούνται υποχρεωτικά όλα τα παιδιά από όλες τις θρησκείες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 22:05Είσαι έτοιμος να ασπαστεις το ισλάμ ;Highlander έγραψε: ↑30 Απρ 2020, 19:50
Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν υπερπληθυσμό εμείς έχουμε μικρό πληθυσμό και μάλιστα τόσο γερασμένο που θα πρέπει να βγούμε στη σύνταξη στα 72.
Οπότε και θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από τους ταλιμπάν και υποφέρουν από την πείνα και θα λυθεί το δημογραφικό μας.
Και την εφαρμογή της Σαρία στην Ελλάδα;
Περιμένεις να έχουν προοδευτικές η και αριστερές απόψεις και ιδέες περί ελευθερίας θρησκευτικής έκφρασης ;
Η μήπως θα έρθουν να επιβάλουν τα δικά τους θρησκευτικά πρότυπα και τον δικό τους φασισμό και ρατσισμό ;
Προσωπική μου στάση σαν ...ατομικιστης
Δεν έχω πρόβλημα να ασπαστω το ισλάμ ..ούτε έχω πρόβλημα εάν η Ελλάδα γίνει Ισλαμαμπάντ φτάνει εγώ προσωπικά να είναι εμίρης και όχι κακομοίρης σε αυτή την ισλαμική κοινωνία του Ελλαδισταν
Εσύ όμως ...ότι αριστερές προοδευτικές ιδέες και απόψεις έχεις ..ξεχασε τες !!
Εσένα θα σφάξουν πρώτο αυτοί οι νεοεισερχόμενοι κάτοικοι ..οι Έλληνες φασίστες μπορεί να τα βρουν μια χαρά μαζί τους , με αυτούς τους νεοεισερχόμενους αλλοδαπούς ρατσιστές και φασίστες !!