τατατατά τατατάμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
τατατατά τατατάμ
ZZ Top - Bad to the Bone
Re: τατατατά τατατάμ
Bo Diddley - I Am A Man
Muddy Waters - Hoochie Coochie Man
Koko Taylor - I' m a Woman
Chuck Berry - No Money Down
Αυτό δεν είναι τατατά τατατάμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 11 Σεπ 2020, 05:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Είναι στον ρυθμό, αλλά δεν έχω τις κατάλληλες μουσικές γνώσεις για να σου πω ποιος ακριβώς ρυθμός είναι
Λέει κάτι ο τραγουδιστής, σταματάει να τραγουδάει, παίζει κάποιο σταθερό όργανο "τατατατά τατατάμ", και μετά λέει κάτι άλλο.
Λέει κάτι ο τραγουδιστής, σταματάει να τραγουδάει, παίζει κάποιο σταθερό όργανο "τατατατά τατατάμ", και μετά λέει κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 11 Σεπ 2020, 04:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο μεγαλος μαστερ της τελεκαστερ σε δυναμικους ρυθμούς τατατατα ταταταμ
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Μια χαρά τατατατάμ τατατάμ πάντως ήταν το κομμάτι που έβαλε.
Σε εσενα ανήκει ο τιτλος.
Και για να καταλαβεις πρόκειται για δωδεκαμετρα και 8 μετρα μπλουζ του Σικαγο, του Τεξας και Μισισιπή.
Εσυ νομισες πως ο νηματοθετης εβαζε χυμα τραγούδια και δεν.αντιλήφθηκες τον απλο ρυθμο των μπλουζ.
Τελικα ουτε καν είχες την αντιληπτική ικανότητα να τρολαρεις, απλώς δεν αναγνωρισες και δεν καταλαβες τι παιζει.
Αυτο συμβαίνει με ακαλλιέργητους μπουμπουνες, δεν πετυχαινουν ουτε τον ληγοντα και εκτίθενται με ακυρα τραγούδια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Μη μου γαμάτε τα vybez