'Νταξ ρε μπρο, κι εγώ δεν ήμουν σαφής. Δεν φταίει μόνο ο ΜΜΓΤV.Αρχέλαος έγραψε: ↑11 Σεπ 2020, 04:29Σε εσενα ανήκει ο τιτλος.
Και για να καταλαβεις πρόκειται για δωδεκαμετρα και 8 μετρα μπλουζ του Σικαγο, του Τεξας και Μισισιπή.
Εσυ νομισες πως ο νηματοθετης εβαζε χυμα τραγούδια και δεν.αντιλήφθηκες τον απλο ρυθμο των μπλουζ.
Τελικα ουτε καν είχες την αντιληπτική ικανότητα να τρολαρεις, απλώς δεν αναγνωρισες και δεν καταλαβες τι παιζει.
Αυτο συμβαίνει με ακαλλιέργητους μπουμπουνες, δεν πετυχαινουν ουτε τον ληγοντα και εκτίθενται με ακυρα τραγούδια.
τατατατά τατατάμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: τατατατά τατατάμ
The woman I love man you she kind-a
She kind-a big and fat
And what I like about the woman man
Is kind-a good like that
You gotta lover her with a feelin' man
Oh, or you better not love this woman at all
You better love her with a feelin' man
Or you better not a love her at all
She said I love you Buddy you know and
There ain't no doubt
I'm gonna open up my little book and
Let you knock you goddam' fool self out
You gotta to love her with a feelin'
Or you better not love at all
You got to love her with feelin' man
Or you better not love this child at all
Let me hear, let me get a little bit of that, ah
One leg in the east
One leg in the west ah
I'm right down the middle ah
Tryin' to do my best
You gotta love her with a feelin' man
Or you better not love this woman at all
You better love her with a feelin' man
Or you better not love this child at all
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Μη μου γαμάτε τα vybez μας γάμησες πάντως.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Βρε ουτε τον ληγοντα λεμε τοσο κυριολεκτικα οσο και μεταφορικά.
Με επιβεβαιωσες αμεσα εις διπλουν.
Αδυνατεις να αντιληφθεις οτι πολλοι δεν ακουν τα τετριμμένα και αναζητουν αλλες μουσικες επιλογες
Τουλάχιστον εμαθες και κατι.
Καλο είναι αυτό.
Τσακο τωρα και ενα φοβερο τατατατα ταταταμ με τον ανυπέρβλητο Ερικ Μπαρντον. Οσο για τους στιχους...who knows.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Οι μουσικες σου επιλογες ηταν σαφεστατες. δεν επιασε ουτε τον ληγοντα.Βλήμα έγραψε: ↑11 Σεπ 2020, 04:36'Νταξ ρε μπρο, κι εγώ δεν ήμουν σαφής. Δεν φταίει μόνο ο ΜΜΓΤV.Αρχέλαος έγραψε: ↑11 Σεπ 2020, 04:29Σε εσενα ανήκει ο τιτλος.
Και για να καταλαβεις πρόκειται για δωδεκαμετρα και 8 μετρα μπλουζ του Σικαγο, του Τεξας και Μισισιπή.
Εσυ νομισες πως ο νηματοθετης εβαζε χυμα τραγούδια και δεν.αντιλήφθηκες τον απλο ρυθμο των μπλουζ.
Τελικα ουτε καν είχες την αντιληπτική ικανότητα να τρολαρεις, απλώς δεν αναγνωρισες και δεν καταλαβες τι παιζει.
Αυτο συμβαίνει με ακαλλιέργητους μπουμπουνες, δεν πετυχαινουν ουτε τον ληγοντα και εκτίθενται με ακυρα τραγούδια.
πού χάθηκες τύπε;Αρχέλαος έγραψε: ↑11 Σεπ 2020, 04:57Οι μουσικες σου επιλογες ηταν σαφεστατες. δεν επιασε ουτε τον ληγοντα.Βλήμα έγραψε: ↑11 Σεπ 2020, 04:36'Νταξ ρε μπρο, κι εγώ δεν ήμουν σαφής. Δεν φταίει μόνο ο ΜΜΓΤV.Αρχέλαος έγραψε: ↑11 Σεπ 2020, 04:29
Σε εσενα ανήκει ο τιτλος.
Like the waves down on the beach
Got this girl beside me
But she's oh out of reach
Dog's are roaming in the cruel morning yards
Dog's out there roaming in the cruel morning yards
To lose your loving keeper (keep her?) well that more than hard
The woman is a devil that what I've been told
Devil is a woman well that how the old story goes
Take all your money and she steal all your gold
Well,I started a new life
So I bought me a wife and a new car
Crossed the border when down to Juarez Tijuana Mexico
Lost my baby
Lost my money and my name
I wish I could get out of this trip and get back to civilization.
Sometimes when I sad, I buy a bottle and I drink myself to sleep
Whiskey is like a woman and she's good when she's cheap
I miss my baby more than that I miss my bottle of wine
- Λίνο Βεντούρα