
Τη διοίκηση του Νοσοκομείου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» γιατί διευκολύνει την αστυνομοκρατία μέσα στο Νοσοκομείο, με τελευταίο παράδειγμα τη βοήθεια που πρόσφερε στο όργιο καταστολής την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή και τη σύλληψη του από την αστυνομία στα Σεπόλια την Τρίτη, οι γονείς του πήγαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου συνοδεία αστυνομικών, με τον πατέρα να έχει συμπτώματα εμφράγματος. Όπως καταγγέλλει το Σωματείο, η διοίκηση του Νοσοκομείου «όχι μόνο δεν έβγαλε εκτός των ΤΕΠ τους αστυνομικούς αλλά τους άφησε και να "κανονίζουν" ποιος θα δει τον ασθενή!». «Κρατάει χρόνια αυτή κολόνια» σημειώνει το Σωματείο, υπενθυμίζοντας ότι «πριν ένα χρόνο είδαμε αστυνομικούς να απειλούν να συλλάβουν γιατρούς στο Θριάσιο και στον Ευαγγελισμό, τον Απρίλη είδαμε αστυνομικούς να μπαίνουν στο Νοσοκομείο για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας».
Επίσης καταγγέλλει ότι «εδώ και μήνες η διοίκηση αρνείται να συναντήσει το ΔΣ προκείμενου να απαντήσει στα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά, όπως πχ:
Διαχείριση Πανδημίας, έλλειψη προσωπικού και μέσων προστασίας, καθημερινά νέα κρούσματα μεταξύ του προσωπικού.
Εν μέσω πανδημίας καρατομήσεις- μετακινήσεις Διευθυντών, Τομεαρχών, διοικητικών κ.ά. υπαλλήλων.
Απλήρωτη εργασία μηνών σε Σίτιση - Ασφάλεια, καθυστερήσεις στους Τεχνικούς.
Πρόστιμα σε συναδέλφους την ώρα που έρχονταν ή έφευγαν από τη δουλειά τους» (Διαβάστε εδώ https://www.902.gr/sites/default/files/ ... 2020_t.pdf ολόκληρη την καταγγελία).