Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Re: Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 12 Ιούλ 2021, 00:01

Μα τι είναι μύθος ; Ότι τρανς με αντρικά γεννητικά χρησιμοποιούν τα γυναικεία αποδυτήρια ; Ποια χρησιμοποιούν ; Τα αντρικά ;

Σου είπα άσε το περιστατικό που λες ότι είναι μύθος και σχολίασε την υπάρχουσα πραγματικότητα και το νομικό κενό που δημιουργεί.

Αύριο πάω εγώ στα αποδυτήρια για να κόψω μάτι και λέω ότι είμαι γυναίκα λεσβία σε σώμα άντρα. Τράβα βγάλε με εσύ από εκεί μέσα. Με την τρύπα που έχεις ανοίξει στο νόμο για να κάνεις το χατήρι στους τρανς να δω πως θα καταφέρεις να καταρρίψεις τον ισχυρισμό μου. Αν εγώ λέω ότι είμαι γυναίκα ποιος θα έρθει να πει το αντίθετο και με ποιο κριτήριο ;

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 12 Ιούλ 2021, 00:22

Lord Brum έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 21:54
stavmanr έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 21:49
break έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 21:45

Αυτό είναι προς διευθέτηση ακόμα. Ορισμό ως τώρα για το τι είναι εκείνος και τι είναι εκείνη δεν έχεις δώσει οπότε δεν μπορείς να κάνεις υποδείξεις.
Εσύ μπορείς να δώσεις ορισμό για την εθνικότητα ή την θρησκευτικότητα κάποιου βάσει βιολογίας;
Γιατί ζητάς ορισμό σε έναν εξίσου κοινωνικό όρο;
ΧΧ=γυναίκα
ΧΥ= άνδρας

Που βλέπεις τον κοινωνικό ρόλο?
Όπου βλέπεις κι εσύ την εθνικότητα και τη θρησκευτικότητα στα χρωματοσώματα...
Τα χρωματοσώματα δεν καθορίζουν το τί επιλέγεις να είσαι σε μία κοινωνία.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 12 Ιούλ 2021, 00:35

stavmanr έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 00:22
Lord Brum έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Εσύ μπορείς να δώσεις ορισμό για την εθνικότητα ή την θρησκευτικότητα κάποιου βάσει βιολογίας;
ΧΧ=γυναίκα
ΧΥ= άνδρας

Α μάλιστα, δηλαδή μας λες ότι τα τραβελια επιλέγουν να είναι το τσίρκο που είναι. Δεν είναι στην φύση τους, σωστά :

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 12 Ιούλ 2021, 00:38

Δημοκράτης έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 00:35
stavmanr έγραψε:
Lord Brum έγραψε:

ΧΧ=γυναίκα
ΧΥ= άνδρας

Α μάλιστα, δηλαδή μας λες ότι τα τραβελια επιλέγουν να είναι το τσίρκο που είναι. Δεν είναι στην φύση τους, σωστά :
Μην ανακατεύεις τις ανοησίες σου με τα δικά μου σχόλια.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 12 Ιούλ 2021, 01:02

stavmanr έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 00:38
Δημοκράτης έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 00:35
stavmanr έγραψε:

Μην ανακατεύεις τις ανοησίες σου με τα δικά μου σχόλια.
φίλος τώρα σοβαρά χαρακτηρίζεις εσύ τα κείμενα των άλλων ως ανοησίες; σοβαρά όμως; :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 12 Ιούλ 2021, 01:02

stavmanr έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
stavmanr έγραψε:

ΧΧ=γυναίκα
ΧΥ= άνδρας

την εθνικότητα τη βλέπεις στα χρωμοσώματα, το θρήσκευμα όχι.
Όσο για το φύλο, όταν το 99.99% όσωω έχουν χρωμοσώμα ΧΥ "επιλέγει" να είναι άνδρας και το 99.99% όσων έχουν χρωμόσωμα ΧΧ "επιλέγουν" να είναι γυναίκες, νομίζω το συμπέρασμα είναι αυτονόητο. Μπορεί να μη βολεύει τις ιδεοληψίες σου αλλά έτσι είναι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 12 Ιούλ 2021, 01:09

Lord Brum έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 01:02
stavmanr έγραψε:
Lord Brum έγραψε:

ΧΧ=γυναίκα
ΧΥ= άνδρας

την εθνικότητα τη βλέπεις στα χρωμοσώματα, το θρήσκευμα όχι.
Ό,τι νά 'ναι.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Ιούλ 2021, 05:36

John Brown Gun Club έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 21:48
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 21:37
πατησιωτης έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 19:45

Καλά,δεν πειράζει,πες το κράτος.Το θέμα είναι ότι η κοινωνία από κάποιους εκπροσωπείται και ψηφίζουν τους νόμους.Στην Ελλάδα την αλλαγή φύλου την πέρασε η προηγούμενη βουλή.Θες να το πεις κυβέρνηση συριζανέλ ή κράτος ή βουλή,πάντως κάποιοι ψήφισαν ,όχι όλη η κοινωνία.
Το νομοσχέδιο δεν με υποχρεώνει εμένα ως έλληνα πολίτη να αποδεχθω έναν ομοφυλόφιλο ως γυναίκα
Αυτός μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ότι θέλει

Άλλο πράγμα το να είναι ελεύθεροι οι ομοφυλόφιλοι στην ερωτική τους ζωή και άλλο πράγμα εγώ σαν έλληνας πολίτης να πρέπει να αποδεχθω ή να θεωρήσω φυσιολογική την ομοφυλοφιλια :D
Σου απαγορευει ομως να κανεις διακρισεις αναμεσα σε οποιους εσυ θεωρεις φυσιολογικους και οποιους οχι. Εαν λοιπον εχεις πχ μια επιχειρηση και αρνηθεις να εξυπηρετησεις ενα ομοφυλο ζευγαρι με τον ιδιο τροπο που θα εξυπηρετουσες ενα ετεροφυλο, θα υποστεις τις συνεπειες.
ΑΕΙ ΠΑΓΑΙΝΕ που θα κάνω συζήτηση μαζί σου !!! :smt005:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Ιούλ 2021, 05:38

Aprilianos έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 19:48
Γυναίκα είναι οποία έχει αιδοίο από τη φύση της. Τα υπόλοιπα είναι μαλακίες.
:smt023

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Ιούλ 2021, 05:50

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Άλλο πράγμα το να είναι ελεύθεροι οι ομοφυλόφιλοι στην ερωτική τους ζωή και άλλο πράγμα εγώ σαν έλληνας πολίτης να πρέπει να αποδεχθω ή να θεωρήσω φυσιολογική την ομοφυλοφιλια
Και κάτι άλλο
Ασφαλώς ένας ομοφυλόφιλος απολαμβάνει όλα τα νομικά ή άλλου είδους δικαιώματα που έχει και κάθε άλλος έλληνας πολίτης στον ίδιο βαθμό (όχι ειδικά προνόμια σαν ευάλωτη ομάδα κλπ κλπ )
Δικαίωμα να απαιτεί από εμένα να έχω μαζί του κοινωνικές διαπροσωπικές σχέσεις η να ειμαι υποχρεωμένος να ασπαστω ή να αποδεχθω τις απόψεις του δεν έχει

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Ιούλ 2021, 06:10

Κάτι ακόμη σχετικά με τις "διακρίσεις"
Εάν εκτελείς από επαγγελματικής πλευράς κάποιο λειτούργημα ασφαλώς και δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις στους έλληνες πολίτες βάση των ερωτικών τους προτιμήσεων
Το ίδιο και εάν έχεις επάγγελμα που εξυπηρετεί κόσμο και που από τον νόμο δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις στους πελάτες
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όμως έχεις όλο το δικαίωμα να αποφεύγεις ανθρώπους που δεν σου αρέσουν

Ασφαλώς δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε ομοφυλόφιλους να μπουν στο μαγαζί σου , έχεις όμως όλο το δικαίωμα σαν μαγαζατορας να τους επιβάλεις να είναι κοσμιοι μέσα σε αυτό και να μην προκαλούν αλλούς πελάτες

Και έχω εγώ το δικαίωμα σε μαγαζί που πηγαίνουν ομοφυλόφιλοι να ..μην πηγαίνω εγώ !!!

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 12 Ιούλ 2021, 07:12

break έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 00:01
Μα τι είναι μύθος ; Ότι τρανς με αντρικά γεννητικά χρησιμοποιούν τα γυναικεία αποδυτήρια ; Ποια χρησιμοποιούν ; Τα αντρικά ;

Σου είπα άσε το περιστατικό που λες ότι είναι μύθος και σχολίασε την υπάρχουσα πραγματικότητα και το νομικό κενό που δημιουργεί.

Αύριο πάω εγώ στα αποδυτήρια για να κόψω μάτι και λέω ότι είμαι γυναίκα λεσβία σε σώμα άντρα. Τράβα βγάλε με εσύ από εκεί μέσα. Με την τρύπα που έχεις ανοίξει στο νόμο για να κάνεις το χατήρι στους τρανς να δω πως θα καταφέρεις να καταρρίψεις τον ισχυρισμό μου. Αν εγώ λέω ότι είμαι γυναίκα ποιος θα έρθει να πει το αντίθετο και με ποιο κριτήριο ;
Ειναι διασκεδαστικες οι αναρτησεις σου, οσο χανεις εδαφος στην αντιπαραθεση, τοσο περισσοτερο κατρακυλας σε ολο και πιο απιθανα και ανυποστατα σεναρια. Γιατι γι αυτο ακριβως μιλαμε, για σεναρια: ολες οι δημοσιευσεις για υποτιθεμενες τρανς γυναικες που εισεβαλαν σε γυναικειες τουαλετες για να επιτεθουν σεξουαλικα σε γυναικες ειναι ξεκαθαρα μυθοπλασιες και ακροδεξια τρανσφοβικη προπαγανδα. Προκειται περι ψευδων ειδησεων, και το εννοω οσο πιο κατηγορηματικα γινεται. Το χω γραψει τοσες και τοσες φορες, αλλα εσυ παρολαυτα επιμενεις να προσπαθεις να χτισεις επιχειρηματα πανω σε αυτη τη σαθρη βαση. Εαν δεν ειναι προβλημα αντιληπτικοτητας, η εμμονικη πλεον τρανσφοβια σου υποσκαπτει τη νοημοσυνη σου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 12 Ιούλ 2021, 07:13

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 05:36
John Brown Gun Club έγραψε:
11 Ιούλ 2021, 21:48
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Το νομοσχέδιο δεν με υποχρεώνει εμένα ως έλληνα πολίτη να αποδεχθω έναν ομοφυλόφιλο ως γυναίκα
Αυτός μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ότι θέλει

Άλλο πράγμα το να είναι ελεύθεροι οι ομοφυλόφιλοι στην ερωτική τους ζωή και άλλο πράγμα εγώ σαν έλληνας πολίτης να πρέπει να αποδεχθω ή να θεωρήσω φυσιολογική την ομοφυλοφιλια :D
Σου απαγορευει ομως να κανεις διακρισεις αναμεσα σε οποιους εσυ θεωρεις φυσιολογικους και οποιους οχι. Εαν λοιπον εχεις πχ μια επιχειρηση και αρνηθεις να εξυπηρετησεις ενα ομοφυλο ζευγαρι με τον ιδιο τροπο που θα εξυπηρετουσες ενα ετεροφυλο, θα υποστεις τις συνεπειες.
ΑΕΙ ΠΑΓΑΙΝΕ που θα κάνω συζήτηση μαζί σου !!! :smt005:
Μιλα καλυτερα, γιατι την τελευταια φορα η αγενεια σου σου κοστισε ενα διμηνο μπανακι και απ οτι βλεπω δεν εμαθες το μαθημα σου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Ιούλ 2021, 08:19

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Ιούλ 2021, 05:50
Ασφαλώς ένας ομοφυλόφιλος απολαμβάνει όλα τα νομικά ή άλλου είδους δικαιώματα που έχει και κάθε άλλος έλληνας πολίτης στον ίδιο βαθμό (όχι ειδικά προνόμια σαν ευάλωτη ομάδα κλπ κλπ )
Δικαίωμα να απαιτεί από εμένα να έχω μαζί του κοινωνικές διαπροσωπικές σχέσεις η να ειμαι υποχρεωμένος να ασπαστω ή να αποδεχθω τις απόψεις του δεν έχει

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Ιούλ 2021, 08:23

Το ότι ένας άνδρας τραβεστί έχει το νομικό δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του ως γυναίκα, αυτό ΔΕΝ συνεπάγεται δική μου νομική υποχρέωση να τον θεωρώ κι εγώ ως γυναίκα...
Το ότι κάποιοι θεωρούν την ομοφυλοφιλια αποδεκτή και (ορθώς από νομικής πλευράς ) νόμιμη αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι υποχρεωμένος να την θεωρώ αποδεκτή από δικής μου προσωπικής πλευράς

Ή όλη συζήτηση σε αυτό το θέμα ξεκίνησε γιατί μία φοιτήτρια στο αγγλικό πανεπιστήμιο δεν αναγνωρίζει τους τραβεστί σαν κανονικές γυναίκες
Δεν είναι υποχρεωμενη να κάνει κάτι τέτοιο
Άλλο το να σεβαστω την ελευθερία των ομοφυλόφιλων στην δικη τους προσωπική ερωτική ζωή και άλλο το να αποδεχτω την ομοφυλοφιλια τους ως φυσιολογική ή έστω ..να είμαι υποχρεωμένος να τους κάνω παρέα στην προσωπική (προσοχή ..όχι στην επαγγελματική) μου ζωή

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών