Είναι σεξιστικό αυτό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Είναι σεξιστικό αυτό;
Εδώ θα βάζουμε απορίες για το αν κάποιες ενέργειές μας είναι σεξιστικές ή όχι. Όποιος και όποια θεωρεί εαυτόν ειδήμονα απαντά.
Re: Είναι σεξιστικό αυτό;
Έστω ότι είμαι στο μπαρ και μία τύπισσα χορεύει. Δεν μου έχει δείξει ενδιαφέρον, απλά χορεύει. Μπορεί να χορεύει μόνη της, μπορεί να χορεύει με τον γκόμενό της, μπορεί να χορεύει και με την γκόμενά της. Χορεύει όμως ωραία κι εγώ γυρνώ και την καμαρώνω. Όταν λέμε "την καμαρώνω" δεν εννοούμε ότι την καμαρώνω με τον τρόπο που θα καμάρωνα την πετυχημένη ζεϊμπεκιά που ρίχνει ένα δεκάχρονο. Μια παχιά μπορεί να την ρίξω το βράδυ για την πάρτη της. Όμως την κοιτάζω όσο χορεύει χωρίς να δίνω την εντύπωση ότι θα διεκδικήσω οτιδήποτε από αυτή. Είναι σεξιστικό αυτό;
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν κάνεις κάποια διάκριση στην κοινωνική σου συμπεριφορά λόγω του φύλου της. Δεν βλέπω κάτι το σεξιστικό εδώ.Βλήμα έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 04:45Έστω ότι είμαι στο μπαρ και μία τύπισσα χορεύει. Δεν μου έχει δείξει ενδιαφέρον, απλά χορεύει. Μπορεί να χορεύει μόνη της, μπορεί να χορεύει με τον γκόμενό της, μπορεί να χορεύει και με την γκόμενά της. Χορεύει όμως ωραία κι εγώ γυρνώ και την καμαρώνω. Όταν λέμε "την καμαρώνω" δεν εννοούμε ότι την καμαρώνω με τον τρόπο που θα καμάρωνα την πετυχημένη ζεϊμπεκιά που ρίχνει ένα δεκάχρονο. Μια παχιά μπορεί να την ρίξω το βράδυ για την πάρτη της. Όμως την κοιτάζω όσο χορεύει χωρίς να δίνω την εντύπωση ότι θα διεκδικήσω οτιδήποτε από αυτή. Είναι σεξιστικό αυτό;
Γιατί είναι κακό πράγμα ή σεξιστικη συμπεριφορά;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 28 Οκτ 2021, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Διότι προωθεί διακρίσεις με βάση βιολογικά χαρακτηριστικά και συνεπακόλουθα οδηγεί σε υποτιμητική μεταχείριση ενός ατόμου από ένα άλλο. Όπως και ο ρατσισμός. Και μη ρωτήσεις τώρα γιατί είναι κακό πράγμα ο ρατσισμός, διότι θα είναι απογοητευτικό να μην μπορούμε να διακρίνουμε μετά από τόσους αιώνες ρατσιστικού μίσους την αυτονόητη ανηθικότητα που περιέχει ο όρος και η εφαρμογή του.
Άκυρη ή σύγκριση ρατσιστικής συμπεριφοράς με την σεξιστικη συμπεριφοράJimmy81 έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 07:01Διότι προωθεί διακρίσεις με βάση βιολογικά χαρακτηριστικά και συνεπακόλουθα οδηγεί σε υποτιμητική μεταχείριση ενός ατόμου από ένα άλλο. Όπως και ο ρατσισμός. Και μη ρωτήσεις τώρα γιατί είναι κακό πράγμα ο ρατσισμός, διότι θα είναι απογοητευτικό να μην μπορούμε να διακρίνουμε μετά από τόσους αιώνες ρατσιστικού μίσους την αυτονόητη ανηθικότητα που περιέχει ο όρος και η εφαρμογή του.
Σε λίγο θα μας βγάλει και ρατσιστικό το ..σεξ !!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με βάση τα βιολογικά χαρακτηριστικά έλκομαι από γυναίκες και όχι από άντρες οπότε σε αρκετές περιπτώσεις θα έχω διαφορετική συμπεριφορά και καλώς. Δεν θα προσεγγίσω ερωτικά έναν άντρα!Jimmy81 έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 07:01Διότι προωθεί διακρίσεις με βάση βιολογικά χαρακτηριστικά και συνεπακόλουθα οδηγεί σε υποτιμητική μεταχείριση ενός ατόμου από ένα άλλο. Όπως και ο ρατσισμός. Και μη ρωτήσεις τώρα γιατί είναι κακό πράγμα ο ρατσισμός, διότι θα είναι απογοητευτικό να μην μπορούμε να διακρίνουμε μετά από τόσους αιώνες ρατσιστικού μίσους την αυτονόητη ανηθικότητα που περιέχει ο όρος και η εφαρμογή του.
Επίσης, επειδή τα δύο φύλα είναι ίσα αλλά όχι ίδια, θα υπάρξει διαφοροποίηση και σε άλλες περιπτώσεις, πχ το ένα φύλο είναι πιο ικανό σε κάποια πράγματα και το άλλο σε άλλα.
Αντικειμενική πραγματικότητα vs πολιτικής ορθότητας (μαλακίας)
Είναι κακό να διεκδικήσει ένας άνδρας μία γυναίκα;
Στα πλαίσια βέβαια της κοσμιας συμπεριφοράς χωρίς να διαπράξει παράνομη πράξη ; (Δεν θα την χτυπήσει με το ρόπαλο στο κεφάλι για να την πάει στην σπηλιά του ..)
Όχι. Για την ακρίβεια είναι το εντελώς αντίθετο, ένα κλικ πιο κάτω από τον καληνυχτάκια.Βλήμα έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 04:45Έστω ότι είμαι στο μπαρ και μία τύπισσα χορεύει. Δεν μου έχει δείξει ενδιαφέρον, απλά χορεύει. Μπορεί να χορεύει μόνη της, μπορεί να χορεύει με τον γκόμενό της, μπορεί να χορεύει και με την γκόμενά της. Χορεύει όμως ωραία κι εγώ γυρνώ και την καμαρώνω. Όταν λέμε "την καμαρώνω" δεν εννοούμε ότι την καμαρώνω με τον τρόπο που θα καμάρωνα την πετυχημένη ζεϊμπεκιά που ρίχνει ένα δεκάχρονο. Μια παχιά μπορεί να την ρίξω το βράδυ για την πάρτη της. Όμως την κοιτάζω όσο χορεύει χωρίς να δίνω την εντύπωση ότι θα διεκδικήσω οτιδήποτε από αυτή. Είναι σεξιστικό αυτό;
Επίσης, το ζεϊμπέκικο είναι αντρικός χορός. Αν καμαρώνεις αυτήν που τον χορεύει, πρέπει να ψαχτείς λίγο, μήπως είσαι ελαφρώς γκέης.
Επαναλαμβάνω το ερώτημα
Ή σεξιστικη συμπεριφορά (στα πλαίσια της κοσμιότητας σαν συμπεριφορά και χωρίς παράνομες πράξεις) γιατί θεωρείται ως κάτι το κακο;
Ή σεξιστικη συμπεριφορά (στα πλαίσια της κοσμιότητας σαν συμπεριφορά και χωρίς παράνομες πράξεις) γιατί θεωρείται ως κάτι το κακο;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν είσαι σεξιστης, λιγουρι εισαι. Τουλάχιστον έτσι φαίνεσαι αν κοιτάς επίμονα σαν ξελιγωμενος.
Και ως γνωστόν με το πολύ μάτι κανεις δεν έγινε γαμιας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Είναι .. αδίκημα το να είναι κανείς σεξουαλικά πεινασμένος;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 08:53Δεν είσαι σεξιστης, λιγουρι εισαι. Τουλάχιστον έτσι φαίνεσαι αν κοιτάς επίμονα σαν ξελιγωμενος.