Να είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να είσαι κανονικό κουμμούνι....Green Dragon έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 20:49Ο Αρκουδιάρης είναι αναρχοκομμουνιστής, νεόκοπη μεταγραφή, όχι γνήσιος σκληροπυρηνικός. Οπότε δεν εκπλήσσομαι καθόλου.πατησιωτης έγραψε: ↑06 Δεκ 2021, 21:34Remember γράφεις αλλά φαίνεται έχεις χάσει τη μνήμη σου για όσα έλεγε η Παπαρήγα τότε για τους αναρχοσυριζαίους.
Θα μου πεις μήπως "θυμάσαι" τα του πολυτεχνείου;σε δέκα χρόνια θα μας πει ο Κουτσούμπας ότι έκανε την εξέγερση του Γρηγορόπουλου η ΚΝΕ.
Remember, remember the 6th of December
Re: Remember, remember the 6th of December
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
πατησιωτης έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:45Gewponos90 έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 20:40Η είσαι χαζός ή μποτιζεις.πατησιωτης έγραψε: ↑06 Δεκ 2021, 21:34Remember γράφεις αλλά φαίνεται έχεις χάσει τη μνήμη σου για όσα έλεγε η Παπαρήγα τότε για τους αναρχοσυριζαίους.
Θα μου πεις μήπως "θυμάσαι" τα του πολυτεχνείου;σε δέκα χρόνια θα μας πει ο Κουτσούμπας ότι έκανε την εξέγερση του Γρηγορόπουλου η ΚΝΕ.
Αλήθεια δεν μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι αηδιασμένοι από εκείνο το έγκλημα και την ηλίθια λογική που θέλουν να φέρουν ορισμένοι στην αστυνομία χωρίς να είναι αρκετά ουγκανοι να βγουν να σπάσουν βιτρίνες;
Mόνο που αυτός προβάλλει τα πανώ των ούγκανων.
Ναι, κάνει την πλάκα του στο πχορουμ. Εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί ότι είναι μέλος του ΚΚ. Απλά.εμπλεξες μέσα Πολυτεχνείο Κουτσουμπα που δεν κολλάνε πουθενα
-
Ε καλά. Έχει και χειρότερο εδώ που τα λέμε...Uppercut έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:48Να είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να είσαι κανονικό κουμμούνι....Green Dragon έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 20:49Ο Αρκουδιάρης είναι αναρχοκομμουνιστής, νεόκοπη μεταγραφή, όχι γνήσιος σκληροπυρηνικός. Οπότε δεν εκπλήσσομαι καθόλου.πατησιωτης έγραψε: ↑06 Δεκ 2021, 21:34Remember γράφεις αλλά φαίνεται έχεις χάσει τη μνήμη σου για όσα έλεγε η Παπαρήγα τότε για τους αναρχοσυριζαίους.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εντάξει,αυτή είναι η παρεξήγηση.Εγώ τον αντιμετωπίζω ως οπαδό του ΚΚΕ διότι αυτό γενικά δηλώνει.Τώρα αν κάνει πλάκα είναι άλλο θέμα.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:55Ναι, κάνει την πλάκα του στο πχορουμ. Εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί ότι είναι μέλος του ΚΚ. Απλά.εμπλεξες μέσα Πολυτεχνείο Κουτσουμπα που δεν κολλάνε πουθενα
-
Ακόμα δεν καταλαβαίνω την φάση. Αν έχεις να καταγγείλεις την στάση του ΚΚ τότε, καντοπατησιωτης έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:57Εντάξει,αυτή είναι η παρεξήγηση.Εγώ τον αντιμετωπίζω ως οπαδό του ΚΚΕ διότι αυτό γενικά δηλώνει.Τώρα αν κάνει πλάκα είναι άλλο θέμα.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:55Ναι, κάνει την πλάκα του στο πχορουμ. Εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί ότι είναι μέλος του ΚΚ. Απλά.εμπλεξες μέσα Πολυτεχνείο Κουτσουμπα που δεν κολλάνε πουθενα
-
Gewponos90 έγραψε: ↑08 Δεκ 2021, 00:01Ακόμα δεν καταλαβαίνω την φάση. Αν έχεις να καταγγείλεις την στάση του ΚΚ τότε, καντοπατησιωτης έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:57Εντάξει,αυτή είναι η παρεξήγηση.Εγώ τον αντιμετωπίζω ως οπαδό του ΚΚΕ διότι αυτό γενικά δηλώνει.Τώρα αν κάνει πλάκα είναι άλλο θέμα.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Δεκ 2021, 23:55Ναι, κάνει την πλάκα του στο πχορουμ. Εγώ ακόμα δεν έχω πειστεί ότι είναι μέλος του ΚΚ. Απλά.εμπλεξες μέσα Πολυτεχνείο Κουτσουμπα που δεν κολλάνε πουθενα
Μα δεν θέλω.Απλά ρώτησα τον Φλάφφυ εάν θυμάται αυτή τη στάση;
- Ληστοσυμμορίτης

Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Ληστοσυμμορίτης
μόνο που αναπαράγεις ολόκληρο βόθρο διπλασιάζεις και το περιεχόμενο του
- Frappezitis
30 και βαλε θα ηταν σημερα !! δεν ξεχναμε το εγκληματικο καθεστως της Δεξιας !
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Ληστοσυμμορίτης
Οι νέοι θυμούνται
-
Του προέδρου δημοκρατίας της αριστεράς Παυλόπουλου που τότε ήταν προιστάμενος της αστυνομίας.Frappezitis έγραψε: ↑06 Δεκ 2024, 07:4530 και βαλε θα ηταν σημερα !! δεν ξεχναμε το εγκληματικο καθεστως της Δεξιας !

- Ληστοσυμμορίτης

από ανακοίνωη της κνε
Ολα αυτά τα χρόνια αποδείχθηκε περίτρανα ότι η ένταση της κρατικής βίας και καταστολής πάει χέρι χέρι με την ένταση της επίθεσης απέναντι στον λαό και στη νεολαία, αποτελεί απαραίτητο κομμάτι του παζλ της πολιτικής που θυσιάζει τα δικαιώματα και τη ζωή του λαού στον βωμό του κέρδους των λίγων.
Είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα της πολιτικής που σέρνει τη χώρα μας στο μακελειό των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που στηρίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, που προσφέρει στρατιωτική βοήθεια στο καθεστώς Ζελένσκι, που έχει γεμίσει την Ελλάδα αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις, μετατρέποντάς τη σε στόχο αντιποίνων. Της πολιτικής των καθηλωμένων μισθών, της ακρίβειας που καλπάζει, των πλειστηριασμών, της επίθεσης σε εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα.
Επιβεβαιώνεται διαχρονικά ότι η κρατική βία, η καταστολή, η αστυνομική αυθαιρεσία αποτελούν συστατικά στοιχεία ενός κράτους που αντιμετωπίζει τον λαό και τη νεολαία που αγωνίζονται ως εχθρούς.
-
Οι σημερινοί νέοι τότε ήτσν στο δημοτικό ή νήπια."Θυμούνται" αυτά που τους λέτε εσείς να θυμηθούν.Εγώ όμως τα θυμάμαι όλα.