Αντιρωσική παράνοια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Αντιρωσική παράνοια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 01:36

από την στιγμή που το θεωρει σύρραξη παιρνει θέση

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 07 Μαρ 2022, 01:40

δηλαδή πόσο πχιό καθαρά να το πεί,?
''Το γεγονός ότι «ορισμένοι άνθρωποι αμφισβητούν την επιθυμία μου για ειρήνη και πιστεύουν ότι εγώ, ως μουσικός, θα μπορούσα να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο πέραν της ειρήνης στον πλανήτη μας, το βρίσκω σοκαριστικό και προσβλητικό», πρόσθεσε.''
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 01:44

σίγουρα πιο καθαρά απ αυτό
«Κατ΄αρχήν, πρέπει να πω το σημαντικότερο: ουδέποτε στήριξα και θα είμαι πάντα κατά οποιασδήποτε σύρραξης, υπό οποιαδήποτε μορφή»

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 07 Μαρ 2022, 01:46

το ίδιο λέμε ,καθαρά το λέει ότι είναι ''κατά'' .

τι περίμενες να πεί δηλαδη?

Κ.Καρυωτάκης

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 01:52

δεν λέμε το ίδιο.αν δεις ένα γομάρι να αρπάζει ξαφνικά ένα νανάκι από το πόδι και να το κοπανάει πάνω κάτω στο πάτωμα τι θα πεις?"δεν θέλω να πάρω θέση,είμαι γενικά κατά των τσακωμών"?

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 07 Μαρ 2022, 01:55

όταν σου λέει το ''γομάρι'' ,κάνε πιο κεί θα σε πατήσω κάτω και είσαι ''νανακι'' ,φίλε μου κάνε πιο κεί.
Δεν θα σταματήσει γιατι είναι ''γομάρι''.Ετσι κάνει το γομάρι ,τώρα άν το ''νανακι'' κάνει τον νταή καλά να παθει που θα τις φάει,

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 07 Μαρ 2022, 01:56

vag_el έγραψε:
07 Μαρ 2022, 01:06
Ο Ρώσος μαέστρος Τουγκάν Σοχίεφ ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του Θεάτρου Μπαλσόι της Μόσχας και από την Εθνική Ορχήστρα του Καπιτωλίου της Τουλούζης, λόγω των πιέσεων που δεχόταν να «πάρει θέση» για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Ξέρω ότι πολλοί περίμεναν να μιλήσω και να κάνω γνωστή τη θέση μου για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή» στην Ουκρανία, γράφει στην ανακοίνωση που έστειλε ο ατζέντης του στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Κατ΄αρχήν, πρέπει να πω το σημαντικότερο: ουδέποτε στήριξα και θα είμαι πάντα κατά οποιασδήποτε σύρραξης, υπό οποιαδήποτε μορφή», υπογράμμισε.

Το γεγονός ότι «ορισμένοι άνθρωποι αμφισβητούν την επιθυμία μου για ειρήνη και πιστεύουν ότι εγώ, ως μουσικός, θα μπορούσα να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο πέραν της ειρήνης στον πλανήτη μας, το βρίσκω σοκαριστικό και προσβλητικό», πρόσθεσε.

Ο Σοχίεφ, που κατάγεται από την Οσετία και θεωρείται ως ένας από τους σημαντικότερους μαέστρους της νέας γενιάς, δηλώνει επίσης ότι «δεν μπορεί να είναι μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο οι συνάδελφοί του, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, σκηνοθέτες, απειλούνται, αντιμετωπίζονται με ασέβεια και γίνονται θύματα μιας ‘κουλτούρας ακύρωσης’».

«Μου ζητούν να επιλέξω μια πολιτιστική παράδοση και όχι μιαν άλλη (…) Σύντομα θα μου ζητήσουν να επιλέξω μεταξύ του Τσαϊκόφσκι, του Στραβίνσκι και του Σοστακόβιτς από τη μια και του Μπετόβεν, του Μπραμς και του Ντεμπισί. Αυτό συμβαίνει ήδη στην Πολωνία, μια ευρωπαϊκή χώρα, όπου η ρωσική μουσική είναι απαγορευμένη», σχολίασε.

«Απέναντι στην αδύνατη επιλογή, να διαλέξω ανάμεσα στους αγαπημένους μου Ρώσους και Γάλλους μουσικούς, αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου του μουσικού διευθυντή του Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας και της Εθνικής Ορχήστρας του Καπιτωλίου της Τουλούζης», εξήγησε.
[img]https://i.postimg.cc/YSTCkB4H/TSok ... .jpg[/img]

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 02:01

vag_el έγραψε:
07 Μαρ 2022, 01:55
όταν σου λέει το ''γομάρι'' ,κάνε πιο κεί θα σε πατήσω κάτω και είσαι ''νανακι'' ,φίλε μου κάνε πιο κεί.
Δεν θα σταματήσει γιατι είναι ''γομάρι''.Ετσι κάνει το γομάρι ,τώρα άν το ''νανακι'' κάνει τον νταή καλά να παθει που θα τις φάει,
αυτή είναι η άποψη σου.τελείως λάθος αλλά την είπες καλύτερα από μαέστρος.είδες πόσο εύκολο είναι τελικά?

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 07 Μαρ 2022, 02:04

nowhere έγραψε:
07 Μαρ 2022, 02:01
vag_el έγραψε:
07 Μαρ 2022, 01:55
αυτή είναι η άποψη σου.τελείως λάθος αλλά την είπες καλύτερα από μαέστρος.είδες πόσο εύκολο είναι τελικά?
όντως αυτή είναι η άποψή μου ,δεν κρύφτηκα .
και επίσης δικαίωμά σου να την χαρακτηρίσεις λάθος,αφού το βλέπεις απο άλλη οπτική.
Εσένα ποιά είναι η άποψή σου?

Κ.Καρυωτάκης

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 02:10

να βγει και να πει καθαρά την γνώμη του και αν δεν μπορεί γιατί φοβάται-δεν γουστάρει-δεν έχει ας το βουλώσει χωρίς μελόδραμα

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 07 Μαρ 2022, 02:13

εχμ,νομίζω δεν είμαστε ούτε κι εγώ ούτε κι εσύ σε θέση να του υποδείξουμε τον τρόπο που θα εκφράζεται με το λόγο.

Κ.Καρυωτάκης

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 02:15

δεν ξέρω σε τι θέση βρίσκεσαι αλλά εγώ το κάνω όλη την ώρα

Άβαταρ μέλους
vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 07 Μαρ 2022, 02:17

nowhere έγραψε:
07 Μαρ 2022, 02:15
δεν ξέρω σε τι θέση βρίσκεσαι αλλά εγώ το κάνω όλη την ώρα
λάθος σου κατα΄τη γνώμη μου πάντα

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
_Andrea
Phorum.gr user: Τηλέσκορδος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από _Andrea » 07 Μαρ 2022, 11:23

nowhere έγραψε:
07 Μαρ 2022, 02:10
να βγει και να πει καθαρά την γνώμη του και αν δεν μπορεί γιατί φοβάται-δεν γουστάρει-δεν έχει ας το βουλώσει χωρίς μελόδραμα
πρέπει να είναι οι Ρώσοι ελεύθεροι να αποφασίζουν αν να εκφράζονται ή όχι, χωρίς πιέσεων. Είναι πολύ βαρύ που αν δεν εκφραστείς είσαι υποχρεωμένος να παραιτηθείς.
οὐ φροντίς

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Μαρ 2022, 12:21

σέβομαι το δράμα του [βασικά όχι,έτσι το λέω]αλλά αντικειμενικά είναι κομματάκι πιο δραματικό να είσαι ουκρανός και να σκάει μια βόμβα πάνω στα παιδιά σου

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών