Άρα η Ρωσία είναι αναξιόπιστη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 13:49εκτός αυτού, έχουν εναποθέσει τις ενεργειακές ανάγκες μας στη Ρωσία και τώρα κλαίγονται επειδή η Ρωσία ανέβασε τις τιμέςScouser έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 13:44Δηλαδή αν δεν είχαν επιβληθεί κυρώσεις στον Πούτιν ή τέλος πάντων αν του είχαν επιβληθεί κυρώσεις αντίστοιχες με αυτές που επιβλήθηκαν στην Τουρκία για την εισβολή στην Κύπρο, θα υπήρχε σήμερα πρόβλημα;Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 13:20Οι Πουινικοί/ αντιδυτικοί και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις κλαιγονται για την ακρίβεια στην ενεργεια και γενικοτερα, αλλά δεν αναρωτιουνται για την αιτια της.
Ποια ειναι αυτή; Αν εξαιρεσουμε την αποδιαργανωση της εφοδιαστικής αλυσιδας, αυτή είναι ο πόλεμος του Πούτιν.
Αντί λοιπον να πουν οτι πλερωνουν προθυμα για τα σχεδια του ηγετίσκου τους, κλαίγονται.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αγώνες χωρις θυσίες.
Σκάστε και πληρώστε.
γιατί τόσες δεκαετίες δεν φροντίσαμε να είμαστε αυτάρκεις; επειδή παγκόσμια ελεύθερη αγορά αφού
αυτάρκεια, μια έννοια απαγορευμένη στο νεοφιλελε λεξιλόγιο
Είσαι με τον Πούτιν; Σκάσε και πλέρωνε!
Re: Είσαι με τον Πούτιν; Σκάσε και πλέρωνε!
-
Ρε βλακα, αφού όσοι είναι με τον πουτιν η δε νοιάζονται, είναι κατά των κυρώσεων, γιατί να πληρωσουν; αυτοί που πρέπει να βάλουν το τσέπη στο χέρι, είναι όσοι είναι υπέρ των κυρώσεων, και θυσιάζονταο για την νίκη των ουκρανων. Τόσες δεκαετίες που οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοι τους εισβάλουν και τα κάνουν μπουρδελο, δεν έχουν δεχτεί την ελάχιστη τιμωρία. Μόνο κάτι του κωλου μποϋκοτάζ αυθόρμητα από πολίτες που ξεχνιούνται σε καμία εβδομάδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σιωπη λεμε. Εχουμε δημοκρατια και ολοι ειμαστε υπευθυνοι για ολους. Οπως εγω ανεχομαι να πληρωνω τα σκουπιδια που κυκλοφορουν και γκρεμιζουν βιβλιοθηκες στα πανεπιστημια, ετσι και εσυ θα βαλεις πλατη να ριξουμε τη γερολουγκραΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 09:07Ρε βλακα, αφού όσοι είναι με τον πουτιν η δε νοιάζονται, είναι κατά των κυρώσεων, γιατί να πληρωσουν; αυτοί που πρέπει να βάλουν το τσέπη στο χέρι, είναι όσοι είναι υπέρ των κυρώσεων, και θυσιάζονταο για την νίκη των ουκρανων. Τόσες δεκαετίες που οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοι τους εισβάλουν και τα κάνουν μπουρδελο, δεν έχουν δεχτεί την ελάχιστη τιμωρία. Μόνο κάτι του κωλου μποϋκοτάζ αυθόρμητα από πολίτες που ξεχνιούνται σε καμία εβδομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unique την 27 Ιουν 2022, 09:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ο έλληνας έφαγε το πρώτο στραπάτσο από τον ρώσο ΠΡΙΝ την εισβολή. Οι τιμές ηλεκτρικού του χειμώνα που μας πέρασε καθορίστηκαν από τις τιμές πώλησης του φυσικού αερίου το 2021, που τετραπλασιάστηκαν για να εξοικονομήσει ο Πούτιν πόρους για την εισβολή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 09:07αυτοί που πρέπει να βάλουν το τσέπη στο χέρι, είναι όσοι είναι υπέρ των κυρώσεων, και θυσιάζονταο για την νίκη των ουκρανων.
Επομένως, ο έλληνας έγινε διά της απάτης αιμοδότης της ρωσικής εισβολής. Δεν έχουμε να ζεστάνουμε τα παιδιά μας για να μπορεί ο κάθε ψευτοτσάρος να κάνει τα παιχνίδια του στο Ντομπάς.
Αυτά, για να έχουμε μία εικόνα του τι συνέβη ΠΡΙΝ την εισβολή, και είναι αυτό που καθόρισε όσα τραβήξαμε το χειμώνα που μας πέρασε.
-
Ας έμενε η ιστορία χωρίς κυρώσεις να βλέπαμε. Οι ΗΠΑ δεν έχουν δεχτεί το παραμικρό μποϋκοτάζ για ότι έχουν κάνει. Η Σαουδική Αραβία για την εισβολή στην Υεμένη και τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική καταστροφή στον πλανήτη, πουλάει πετρέλαιο ελεύθερα. Αφού τώρα ξυπνήσανε όλοι και θέλουν κυρώσεις, να φορολογησουν έκτακτα πλούσιους, μεγάλα εισοδήματα, επιχειρήσεις, να βρουν χρήματα από οφ σορ, από την Ελβετία, δεν με κόφτει. Εμείς οι λαοί δεν έχουμε καμία δουλειά.stavmanr έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 09:12Ο έλληνας έφαγε το πρώτο στραπάτσο από τον ρώσο ΠΡΙΝ την εισβολή. Οι τιμές ηλεκτρικού του χειμώνα που μας πέρασε καθορίστηκαν από τις τιμές πώλησης του φυσικού αερίου το 2021, που τετραπλασιάστηκαν για να εξοικονομήσει ο Πούτιν πόρους για την εισβολή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 09:07αυτοί που πρέπει να βάλουν το τσέπη στο χέρι, είναι όσοι είναι υπέρ των κυρώσεων, και θυσιάζονταο για την νίκη των ουκρανων.
Επομένως, ο έλληνας έγινε διά της απάτης αιμοδότης της ρωσικής εισβολής. Δεν έχουμε να ζεστάνουμε τα παιδιά μας για να μπορεί ο κάθε ψευτοτσάρος να κάνει τα παιχνίδια του στο Ντομπάς.
Αυτά, για να έχουμε μία εικόνα του τι συνέβη ΠΡΙΝ την εισβολή, και είναι αυτό που καθόρισε όσα τραβήξαμε το χειμώνα που μας πέρασε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ετσι, για το πηξιμο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 09:07Ρε βλακα, αφού όσοι είναι με τον πουτιν η δε νοιάζονται, είναι κατά των κυρώσεων, γιατί να πληρωσουν;
Αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση, αλλά εγώ άλλο λέω: Η Ελλάδα από τον Πούτιν δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όπως δεν διατρεχε κανένα κίνδυνο και από τους Αμερικανούς όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003 (χωρίς να τους επιβληθεί καμία κύρωση). Άρα υφίσταται τις συνέπειες κυρώσεων οι οποίες επιβλήθηκαν για μια υπόθεση που δεν την αφορά άμεσα, έχοντας ευρύτερους στόχους (είμαστε σκληρός πυρήνας της Δύσης κτλ). Ο πουτινικος μπορεί να σου αντιτάξει ότι εγώ υποστηρίζω τον Πούτιν στην Ουκρανία και θα ήθελα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για να έχουμε σήμερα φτηνό αέριο και βενζίνη όπως ο Ούγγρος ή ο Σερβος.Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:04Οχι, δε θα υπηρχε τοσο μεγαλο. Αλλα πρεπει να αφησουμε την Ουκρανια στην τύχη της;Scouser έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 13:44Δηλαδή αν δεν είχαν επιβληθεί κυρώσεις στον Πούτιν ή τέλος πάντων αν του είχαν επιβληθεί κυρώσεις αντίστοιχες με αυτές που επιβλήθηκαν στην Τουρκία για την εισβολή στην Κύπρο, θα υπήρχε σήμερα πρόβλημα;Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 13:20Οι Πουινικοί/ αντιδυτικοί και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις κλαιγονται για την ακρίβεια στην ενεργεια και γενικοτερα, αλλά δεν αναρωτιουνται για την αιτια της.
Ποια ειναι αυτή; Αν εξαιρεσουμε την αποδιαργανωση της εφοδιαστικής αλυσιδας, αυτή είναι ο πόλεμος του Πούτιν.
Αντί λοιπον να πουν οτι πλερωνουν προθυμα για τα σχεδια του ηγετίσκου τους, κλαίγονται.
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αγώνες χωρις θυσίες.
Σκάστε και πληρώστε.
Στην πραγματικοτητα, η αν. Ουκρανια που έχει πολλούς φυσικούς πόρους που ειναι απαραιτητοι για την ΕΕ. Θα ηθελες ολοι αυτοί οι πόροι να ελεγχθούν απο τη Ρωσία;
Στην πραγματικότητα, η ΕΕ παλεύει στην Αν.Ουκρανία και για την ενεργειακη της αυτάρκεια.
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση, αλλά το "σκάσε και πληρωνε αφού υποστηρίζεις τον Πούτιν" δεν έχει νόημα όταν ο άλλος έχει να σου προτείνει εναλλακτική. Άσε που για κανένα λόγο δεν φταίει μόνο ο πόλεμος για τις ανοδους στις τιμές, μην ξεχνάμε τον αυτισμό της πράσινης μετάβασης.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δηλαδη εσενα αν σου επιτεθει ο Τουρκος αυριο θα θες να πει ολη η υπολοιπη Ευρωπη "στ"@@ μας, ας τους να πεθανουν γιατι εμεις δε διατρεχουμε κανεναν κινδυνο?"Scouser έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:00Αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση, αλλά εγώ άλλο λέω: Η Ελλάδα από τον Πούτιν δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όπως δεν διατρεχε κανένα κίνδυνο και από τους Αμερικανούς όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003 (χωρίς να τους επιβληθεί καμία κύρωση). Άρα υφίσταται τις συνέπειες κυρώσεων οι οποίες επιβλήθηκαν για μια υπόθεση που δεν την αφορά άμεσα, έχοντας ευρύτερους στόχους (είμαστε σκληρός πυρήνας της Δύσης κτλ). Ο πουτινικος μπορεί να σου αντιτάξει ότι εγώ υποστηρίζω τον Πούτιν στην Ουκρανία και θα ήθελα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για να έχουμε σήμερα φτηνό αέριο και βενζίνη όπως ο Ούγγρος ή ο Σερβος.Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:04Οχι, δε θα υπηρχε τοσο μεγαλο. Αλλα πρεπει να αφησουμε την Ουκρανια στην τύχη της;
Στην πραγματικοτητα, η αν. Ουκρανια που έχει πολλούς φυσικούς πόρους που ειναι απαραιτητοι για την ΕΕ. Θα ηθελες ολοι αυτοί οι πόροι να ελεγχθούν απο τη Ρωσία;
Στην πραγματικότητα, η ΕΕ παλεύει στην Αν.Ουκρανία και για την ενεργειακη της αυτάρκεια.
Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση, αλλά το "σκάσε και πληρωνε αφού υποστηρίζεις τον Πούτιν" δεν έχει νόημα όταν ο άλλος έχει να σου προτείνει εναλλακτική. Άσε που για κανένα λόγο δεν φταίει μόνο ο πόλεμος για τις ανοδους στις τιμές, μην ξεχνάμε τον αυτισμό της πράσινης μετάβασης.
Δεν θέλω να σε κατεβάσω από το συννεφάκι, αλλά αν περιμένεις στήριξη από τους καρεκλοκένταυρους των Βρυξελλών σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:04Δηλαδη εσενα αν σου επιτεθει ο Τουρκος αυριο θα θες να πει ολη η υπολοιπη Ευρωπη "στ"@@ μας, ας τους να πεθανουν γιατι εμεις δε διατρεχουμε κανεναν κινδυνο?"Scouser έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:00Αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση, αλλά εγώ άλλο λέω: Η Ελλάδα από τον Πούτιν δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όπως δεν διατρεχε κανένα κίνδυνο και από τους Αμερικανούς όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003 (χωρίς να τους επιβληθεί καμία κύρωση). Άρα υφίσταται τις συνέπειες κυρώσεων οι οποίες επιβλήθηκαν για μια υπόθεση που δεν την αφορά άμεσα, έχοντας ευρύτερους στόχους (είμαστε σκληρός πυρήνας της Δύσης κτλ). Ο πουτινικος μπορεί να σου αντιτάξει ότι εγώ υποστηρίζω τον Πούτιν στην Ουκρανία και θα ήθελα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για να έχουμε σήμερα φτηνό αέριο και βενζίνη όπως ο Ούγγρος ή ο Σερβος.Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:04
Οχι, δε θα υπηρχε τοσο μεγαλο. Αλλα πρεπει να αφησουμε την Ουκρανια στην τύχη της;
Μπορει. Οποτε με αυτη τη λογικη πορευομαστε ετσι? Δηλαδη εφοσον επειδη μαλλον δε θα μας βοηθησει η Ευρωπη, στα παπαρια μας τι γινεται στην Ουκρανια (ή στην καθε Ουκρανια που δεχεται εισβολη). Σωστα?Echelon έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:18Δεν θέλω να σε κατεβάσω από το συννεφάκι, αλλά αν περιμένεις στήριξη από τους καρεκλοκένταυρους των Βρυξελλών σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:04Δηλαδη εσενα αν σου επιτεθει ο Τουρκος αυριο θα θες να πει ολη η υπολοιπη Ευρωπη "στ"@@ μας, ας τους να πεθανουν γιατι εμεις δε διατρεχουμε κανεναν κινδυνο?"Scouser έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:00
Αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση, αλλά εγώ άλλο λέω: Η Ελλάδα από τον Πούτιν δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όπως δεν διατρεχε κανένα κίνδυνο και από τους Αμερικανούς όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003 (χωρίς να τους επιβληθεί καμία κύρωση). Άρα υφίσταται τις συνέπειες κυρώσεων οι οποίες επιβλήθηκαν για μια υπόθεση που δεν την αφορά άμεσα, έχοντας ευρύτερους στόχους (είμαστε σκληρός πυρήνας της Δύσης κτλ). Ο πουτινικος μπορεί να σου αντιτάξει ότι εγώ υποστηρίζω τον Πούτιν στην Ουκρανία και θα ήθελα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για να έχουμε σήμερα φτηνό αέριο και βενζίνη όπως ο Ούγγρος ή ο Σερβος.
Το τι θέλω και το τι είναι ρεαλιστικό (και λογικό) να περιμένω είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:04Δηλαδη εσενα αν σου επιτεθει ο Τουρκος αυριο θα θες να πει ολη η υπολοιπη Ευρωπη "στ"@@ μας, ας τους να πεθανουν γιατι εμεις δε διατρεχουμε κανεναν κινδυνο?"Scouser έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:00Αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση, αλλά εγώ άλλο λέω: Η Ελλάδα από τον Πούτιν δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όπως δεν διατρεχε κανένα κίνδυνο και από τους Αμερικανούς όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003 (χωρίς να τους επιβληθεί καμία κύρωση). Άρα υφίσταται τις συνέπειες κυρώσεων οι οποίες επιβλήθηκαν για μια υπόθεση που δεν την αφορά άμεσα, έχοντας ευρύτερους στόχους (είμαστε σκληρός πυρήνας της Δύσης κτλ). Ο πουτινικος μπορεί να σου αντιτάξει ότι εγώ υποστηρίζω τον Πούτιν στην Ουκρανία και θα ήθελα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για να έχουμε σήμερα φτηνό αέριο και βενζίνη όπως ο Ούγγρος ή ο Σερβος.Πρετεντέρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:04
Οχι, δε θα υπηρχε τοσο μεγαλο. Αλλα πρεπει να αφησουμε την Ουκρανια στην τύχη της;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Καραμελίτσα
Άλλο είναι η προσωπική πολιτική επιλογή, άλλο είναι οι επιλογές της κυβέρνησης. Εγώ μπορεί να θέλω να πλέκω κάλτσες για το ρωσικό στρατό, ή και να πάω εθελόντρια, αλλά δε σημαίνει ότι θα ήθελα την ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίξει τη Ρωσία, όπως και δεν τη θέλω να στέκεται με τη λάθος μεριά της ιστορίας.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:23Μπορει. Οποτε με αυτη τη λογικη πορευομαστε ετσι? Δηλαδη εφοσον επειδη μαλλον δε θα μας βοηθησει η Ευρωπη, στα παπαρια μας τι γινεται στην Ουκρανια (ή στην καθε Ουκρανια που δεχεται εισβολη). Σωστα?
Z
Ναι αλλα δεν απατησες σ'αυτο που σε ρωτησα. Πρεπει να πουμε οτι δε μας νοιαζει επειδη η Ελλαδα δε κινδυνευει (που και αυτο σχετικο ειναι)?Scouser έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:33Το τι θέλω και το τι είναι ρεαλιστικό (και λογικό) να περιμένω είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:04Δηλαδη εσενα αν σου επιτεθει ο Τουρκος αυριο θα θες να πει ολη η υπολοιπη Ευρωπη "στ"@@ μας, ας τους να πεθανουν γιατι εμεις δε διατρεχουμε κανεναν κινδυνο?"Scouser έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:00
Αυτά που γράφεις είναι υπό συζήτηση, αλλά εγώ άλλο λέω: Η Ελλάδα από τον Πούτιν δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, όπως δεν διατρεχε κανένα κίνδυνο και από τους Αμερικανούς όταν εισέβαλαν στο Ιράκ το 2003 (χωρίς να τους επιβληθεί καμία κύρωση). Άρα υφίσταται τις συνέπειες κυρώσεων οι οποίες επιβλήθηκαν για μια υπόθεση που δεν την αφορά άμεσα, έχοντας ευρύτερους στόχους (είμαστε σκληρός πυρήνας της Δύσης κτλ). Ο πουτινικος μπορεί να σου αντιτάξει ότι εγώ υποστηρίζω τον Πούτιν στην Ουκρανία και θα ήθελα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τη Ρωσία για να έχουμε σήμερα φτηνό αέριο και βενζίνη όπως ο Ούγγρος ή ο Σερβος.
Απο που κι ως που ειναι αλλο? Η κυβερνηση δε καθοριζεται απο τις προσωπικες επιλογες? Καλως ή κακως οι Ελληνες ψηφισαν το ζαβο. Ποιος φταιει για αυτο? Το ζαβο ή οι Ελληνες?Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:36Άλλο είναι η προσωπική πολιτική επιλογή, άλλο είναι οι επιλογές της κυβέρνησης. Εγώ μπορεί να θέλω να πλέκω κάλτσες για το ρωσικό στρατό, ή και να πάω εθελόντρια, αλλά δε σημαίνει ότι θα ήθελα την ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίξει τη Ρωσία, όπως και δεν τη θέλω να στέκεται με τη λάθος μεριά της ιστορίας.
Επισης, κανεις δε σε εμποδισε να πας να πολεμησεις με τους εισβολεις.
- Καραμελίτσα
Γιατί είναι άλλο. Οι προσωπικές μου πολιτικές επιλογές δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταυτίζονται με αυτές της κυβέρνησης, ακόμα κι αν δεν είναι ζαβοί πάνω, ακόμα κι αν είναι κυβέρνηση που ψήφισα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:41Απο που κι ως που ειναι αλλο? Η κυβερνηση δε καθοριζεται απο τις προσωπικες επιλογες? Καλως ή κακως οι Ελληνες ψηφισαν το ζαβο. Ποιος φταιει για αυτο? Το ζαβο ή οι Ελληνες?Καραμελίτσα έγραψε: ↑27 Ιουν 2022, 10:36Άλλο είναι η προσωπική πολιτική επιλογή, άλλο είναι οι επιλογές της κυβέρνησης. Εγώ μπορεί να θέλω να πλέκω κάλτσες για το ρωσικό στρατό, ή και να πάω εθελόντρια, αλλά δε σημαίνει ότι θα ήθελα την ελληνική κυβέρνηση να υποστηρίξει τη Ρωσία, όπως και δεν τη θέλω να στέκεται με τη λάθος μεριά της ιστορίας.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεο διάταγμα του Πούτιν: Είσαι anti-woke; Έλα στη Ρωσία.
από nikos p 2020 » 24 Αύγ 2024, 00:01 » σε Διεθνής πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
30 Μαρ 2025, 02:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38