Τέτοια λέτε εκεί στα λύκεια;
Σχέσεις από το μηδέν.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Σχέσεις από το μηδέν.
Εγώ βλέπω ότι ποστάρεις ως δήθεν άντρας και άβαταρ έχεις γυναίκα. Αμφί; Ούτε κι εσύ δεν ξέρεις τι είσαι.
ΓΤΠΚ

- Γενιά της Αμαρτίας
Το αναφέρεις συχνά αυτό, αλλά δεν είναι τα "νήματά" σου, δημόσια συζήτηση κάνεις σε forum στο internet.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:48Και γενικά δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν να μπαίνει στα νήματα μου έτσι
Ασφαλώς δεν υπάρχει σοβαρότητα για να συζητήσουμε αυτό το κρίσιμο θέμα των σχέσεων
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εν πάση περιπτώσει πιστεύω να κουράστηκαν τα γέροντια και να φύγουν από το σεβαστό νήμα. Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν ούτως η άλλως.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Δικά μου είναι. Νήματα του μέλους Γενιά. Έχεις χοντρό πρόβλημα με τα ελληνικά.klg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:57Το αναφέρεις συχνά αυτό, αλλά δεν είναι τα "νήματά" σου, δημόσια συζήτηση κάνεις σε forum στο internet.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:48Και γενικά δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν να μπαίνει στα νήματα μου έτσι
Ασφαλώς δεν υπάρχει σοβαρότητα για να συζητήσουμε αυτό το κρίσιμο θέμα των σχέσεων
- Γενιά της Αμαρτίας
Ωραία τον έναν τον ξεφτιλισα επειδή είναι γέροντας και τον άλλον για τα ελληνικά.
Λοιπόν πάω πίσω στη μελέτη.
Λοιπόν πάω πίσω στη μελέτη.
Μπορούμε να στα κάνουμε Ζέπελιν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:58Εν πάση περιπτώσει πιστεύω να κουράστηκαν τα γέροντια και να φύγουν από το σεβαστό νήμα. Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν ούτως η άλλως.
ΒΖΖΖΖΖ
- Γενιά της Αμαρτίας
Αφού είναι δικά σου λοιπόν, πώς ακριβώς είμαστε ακόμα εδώ και σε κράζουμε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:59Δικά μου είναι. Νήματα του μέλους Γενιά. Έχεις χοντρό πρόβλημα με τα ελληνικά.klg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:57Το αναφέρεις συχνά αυτό, αλλά δεν είναι τα "νήματά" σου, δημόσια συζήτηση κάνεις σε forum στο internet.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:48Και γενικά δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν να μπαίνει στα νήματα μου έτσι
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ΒΖΖΖΖΖΖ
ΕΡΧΕΤΑΙ
- Γενιά της Αμαρτίας
Είστε εδώ γιατί χρειάζεστε κάποιον να σας ταπωνει.klg έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 22:04Αφού είναι δικά σου λοιπόν, πώς ακριβώς είμαστε ακόμα εδώ και σε κράζουμε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 21:59Δικά μου είναι. Νήματα του μέλους Γενιά. Έχεις χοντρό πρόβλημα με τα ελληνικά.
ΥΓ μάθε ελληνικά
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 87 Απαντήσεις
- 2140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
26 Ιαν 2025, 00:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν εις το πηλίκιο Κούλη μας...
από Οργισμένος » 11 Μάιος 2024, 00:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
11 Μάιος 2024, 00:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
από UserNotFound » 09 Οκτ 2023, 20:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
18 Οκτ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κοινωνία ώρα Μηδέν. Κατάσχουν την περιουσία ηλικιωμένου συνανθρώπου μας για χρέη.
από talaipwros » 19 Μαρ 2024, 10:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
19 Μαρ 2024, 16:13
-