.
Ποιος αριθμος ειν φτούνος φτού ;;;
.

.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
και τι σημαίνει αυτό δλδ?taliban έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 17:49ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!!
[img]https://i.postimg.cc/VLQGZMd5/3218 ... .jpg[/img]
φέτος έρχεται ο αντίχριστος μάλλον ξέρω γωtanipteros έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 15:39και τι σημαίνει αυτό δλδ?taliban έγραψε: ↑01 Ιαν 2023, 17:49ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!!
[img]https://i.postimg.cc/VLQGZMd5/3218 ... .jpg[/img]
ωραία φαντασία με δαιμονικά γράμματα της αλφαβήτου.... έχετε έμπνευση καλύτερη από τον Λιακόπουλο...εύγε... δίνετε και μυστικιστική διάσταση στον μύθο...lonelyrider έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 16:18Το χξς κατά μια ερμηνεία εχει να κανει ως εξής :
Το χ και το τελικό σίγμα ς είναι το πρώτο και το τελευταίο γράμμα στις λεξης χριστός.
Το ξ που παρεμβαλλεται ειναι οφιοειδες γραμμα. Είδος οφεως δηλαδή, μοιάζει με ενα φιδι που περιστρεφεται, ακριβως όπως ο διαβολος περιστραφηκε ως φιδι σε ενα δεντρο για να παραπλανησει τους πρωτοπλαστους και να τους εκδιωξει απο τον παραδεισο και απο αθανατους να τους κανει θνητους και με ροπή προς το κακο.
Το γραμμα ξ λοιπον ως φιδι/διαβολος ερχεται να "σπασει" τη λεξη χριστός, να εκδιωξει δηλαδη τον Χριστό απο το ειναι του καθε ανθρωπου με το να τον βάζει να αμαρτανει (να μην εχει αγαπη για τους ανθρωπους, να λεει ψεμματα, να ειδωλολατρει, να πορνευει, μοιχευει,κ.ο.κ.) κι ετσι τον χαράσσει με το χξς. Τον κανει δικό του. Δεν το χαράσσει σωματικά οπως θα γίνει στο μελλον αλλα τον χαράσσει και ψυχικά και τον καθιστά αντίχριστο. Τότε το μονο που σωζει τον ανθρωπο είναι η μετανοια.
Αδελφέ δεν υπάρχουν δαιμονικα γράμματα, απλά παίρνουν κάποιο συμβολισμό ενίοτε.tanipteros έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 16:48
ωραία φαντασία με δαιμονικά γράμματα της αλφαβήτου.... έχετε έμπνευση καλύτερη από τον Λιακόπουλο...εύγε... δίνετε και μυστικιστική διάσταση στον μύθο...
φίλτατε δεν υπάρχουν μόνο οι κακοδαίμονες αλλά και αγαθοδαίμονες πχ ο Δαίμων Έρως ήταν αυτός που κατέλαβε τους γονείς σου και με την βοήθεια Του σε ποιήσαν εσένα...lonelyrider έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 18:04Αδελφέ δεν υπάρχουν δαιμονικα γράμματα, απλά παίρνουν κάποιο συμβολισμό ενίοτε.tanipteros έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 16:48
ωραία φαντασία με δαιμονικά γράμματα της αλφαβήτου.... έχετε έμπνευση καλύτερη από τον Λιακόπουλο...εύγε... δίνετε και μυστικιστική διάσταση στον μύθο...
Εγω την αλήθεια γραφω. Εσύ αν θες να εμμένεις στα πλανεμένα πιστεύω σου, ειναι δικαίωμα σου αλλά αυτά δεν ειναι ο οδηγός για τη σωτηρία.
Ο Θεός έκανε τον άνθρωπο για να του ομοιασει, να γίνει δηλαδη χριστός κι οχι αντιχριστος.
Να είναι πράος, ταπεινός, να εχει αγαπη για το Θεο (τον αληθινο κι οχι τα ειδωλα των εθνων που ειναι δαιμονια κατα τον ψαλμο), αγαπη για τους ανθρωπους να συγχωρεί, να ελεεί και τα όμοια. Συναντάς σήμερα ανθρωπους τετοιους συχνά?
Ειδικα η νεολαία είναι βουτηγμένη στην αμαρτία. Χάνονται ψυχές για τις οποιες πεθανε ο Χριστός οπως λεει κι ο Παύλος.
Δεν υπάρχει δαίμων ερως. Πιστεύεις σε φαντασίες. Απερριψε τα αυτά γιατί είναι πλάνες που δεν οδηγουν στην σωτηρία ξαναλέω.tanipteros έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 20:44φίλτατε δεν υπάρχουν μόνο οι κακοδαίμονες αλλά και αγαθοδαίμονες πχ ο Δαίμων Έρως ήταν αυτός που κατέλαβε τους γονείς σου και με την βοήθεια Του σε ποιήσαν εσένα...lonelyrider έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 18:04Αδελφέ δεν υπάρχουν δαιμονικα γράμματα, απλά παίρνουν κάποιο συμβολισμό ενίοτε.tanipteros έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 16:48
Εγω την αλήθεια γραφω. Εσύ αν θες να εμμένεις στα πλανεμένα πιστεύω σου, ειναι δικαίωμα σου αλλά αυτά δεν ειναι ο οδηγός για τη σωτηρία.
Ο Θεός έκανε τον άνθρωπο για να του ομοιασει, να γίνει δηλαδη χριστός κι οχι αντιχριστος.
Να είναι πράος, ταπεινός, να εχει αγαπη για το Θεο (τον αληθινο κι οχι τα ειδωλα των εθνων που ειναι δαιμονια κατα τον ψαλμο), αγαπη για τους ανθρωπους να συγχωρεί, να ελεεί και τα όμοια. Συναντάς σήμερα ανθρωπους τετοιους συχνά?
Ειδικα η νεολαία είναι βουτηγμένη στην αμαρτία. Χάνονται ψυχές για τις οποιες πεθανε ο Χριστός οπως λεει κι ο Παύλος.
από την άλλη οι κακοδαίμονες καταλαμβάνουν υβριστές, δολοφόνους, αυτούς που ενδίδουν στην κακία κτλ και τους οδηγούν στην τίση στην φθορά και σε τιμωρία στον Άδη οπότε τελούν θεία δικαιοσύνη.
οι Θεοί των Εθνών είναι αγαθοί Θεοί όπως λέει το ρητό ΠΑΣ ΘΕΟΣ ΑΓΑΘΟΣ οπότε μην δηλητηριάζεσαι από γραφές που μισούν τους Έλληνες....
αυτά τα ολίγα για να μην τραβιέσαι άδικα με κατηγορίες μίσους όταν έρθει η ώρα σου και σου έρθει ο λογαριασμός... ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!
χξς = χοαξς ; hoaxslonelyrider έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 16:18Το χξς κατά μια ερμηνεία εχει να κανει ως εξής :
Το χ και το τελικό σίγμα ς είναι το πρώτο και το τελευταίο γράμμα στις λεξης χριστός.
Το ξ που παρεμβαλλεται ειναι οφιοειδες γραμμα. Είδος οφεως δηλαδή, μοιάζει με ενα φιδι που περιστρεφεται, ακριβως όπως ο διαβολος περιστραφηκε ως φιδι σε ενα δεντρο για να παραπλανησει τους πρωτοπλαστους και να τους εκδιωξει απο τον παραδεισο και απο αθανατους να τους κανει θνητους και με ροπή προς το κακο.
Το γραμμα ξ λοιπον ως φιδι/διαβολος ερχεται να "σπασει" τη λεξη χριστός, να εκδιωξει δηλαδη τον Χριστό απο το ειναι του καθε ανθρωπου με το να τον βάζει να αμαρτανει (να μην εχει αγαπη για τους ανθρωπους, να λεει ψεμματα, να ειδωλολατρει, να πορνευει, μοιχευει,κ.ο.κ.) κι ετσι τον χαράσσει με το χξς. Τον κανει δικό του. Δεν το χαράσσει σωματικά οπως θα γίνει στο μελλον αλλα τον χαράσσει και ψυχικά και τον καθιστά αντίχριστο. Τότε το μονο που σωζει τον ανθρωπο είναι η μετανοια.
Εγώ συναντώ πολλά ψευδώνυμα στο youtube που έχουν το 666 μαζί.
Εσένα θα σε βάλω στο κουβά με τα πίτουρα, γλωσσολογε της φακής.
lonelyrider έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 21:39Εσένα θα σε βάλω στο κουβά με τα πίτουρα, γλωσσολογε της φακής.
Εγώ σε υπερασπιζομαι να μη φας περμαμπαν κι εσύ μου κάνεις γλωσσολογικο μπουλινγκ.
Ναι αλλά εχει διττή ερμηνεία όπως το γραψες, ή ψεγεις το διαβολο ή μου τη λες οτι γραφω παραμυθια.hoaxes δηλαδή. Κι εγώ υπέθεσα το 2ο διότι είσαι μη πιστός και γνωστος τρολλευς κατά του Χριστιανισμου.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 21:40lonelyrider έγραψε: ↑02 Ιαν 2023, 21:39Εσένα θα σε βάλω στο κουβά με τα πίτουρα, γλωσσολογε της φακής.
Εγώ σε υπερασπιζομαι να μη φας περμαμπαν κι εσύ μου κάνεις γλωσσολογικο μπουλινγκ.
κι ομως θα χαρεις μ αυτο που βαλα αφου το hoax-χξς ειναι το ψεμα και ο 6αποδώ είναι το ψέμα... Για δες καλυτερα...