Καλά την έλεγε μια ζωή ΟΥΛΕΝ η γιαγιά μου , έβλεπε μπροστά
- Frappezitis
Καλά την έλεγε μια ζωή ΟΥΛΕΝ η γιαγιά μου , έβλεπε μπροστά
Αυτο._

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Re: Καλά την έλεγε μια ζωή ΟΥΛΕΝ η γιαγιά μου , έβλεπε μπροστά
Για να μην λετε οτι δεν ξερατε τι ψηφιζατε η οτι σας κοροιδεψαν, οταν θα πινετε νερο σε τιμη ρευματος.
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Πάρτε εδώ μία από τις "ευκολίες", που παρέχει η τεχνολογία, για τον έλεγχο της ζωής των πληθυσμών.
Ακόμη και το δωρεάν νερό της Φύσης, στους ανθρώπους οι ελίτ θέλουν να το ελέγξουν, μέσω του QR code, ώστε να καταγράφουν ανθρώπινα δεδομένα, για την δημιουργία του μετανθρώπου.
Σήμερα, πού αλλού;; Στην Αφρική. Στην Νιγηρία.
Αύριο παντού! Μην αμφιβάλλετε!
Ακόμη και το δωρεάν νερό της Φύσης, στους ανθρώπους οι ελίτ θέλουν να το ελέγξουν, μέσω του QR code, ώστε να καταγράφουν ανθρώπινα δεδομένα, για την δημιουργία του μετανθρώπου.
Σήμερα, πού αλλού;; Στην Αφρική. Στην Νιγηρία.
Αύριο παντού! Μην αμφιβάλλετε!
ισραηλινοι.

- Frappezitis
ισραηλινοι.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να πάνε να γαμηθούνε, κοντεύουν οι εκλογές και σπεύδουν να περάσουν ότι μαλακία έχουν στο βαλιτσάκι τους. Είδαμε τι ωραία που πήγε και με την ενέργεια...
Μούτζες στην κυβέρνηση για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο!
- Frappezitis
Τι εστί ΣΥΡΙΖΑ; Ακόμα μιά φορά φάνηκε στην ψηφοφορία για την ιδιωτικοποίηση του νερού.ΑΠΕΙΧΕ..αντί να καταψηφίσει.
ισραηλινοι.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Green Dragon έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 20:22Να πάνε να γαμηθούνε, κοντεύουν οι εκλογές και σπεύδουν να περάσουν ότι μαλακία έχουν στο βαλιτσάκι τους. Είδαμε τι ωραία που πήγε και με την ενέργεια...
Μούτζα στους ανόητους που τσιμπάνε στην προπαγάνδα των αραχτών και της αριστεράς.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3322496664
Ξανά για το νερό, γιατί το έψαξα λίγο παραπάνω.
Στην Ελλάδα έχουμε περίπου 300 φορείς παροχής υπηρεσιών ύδρευσης - δημοτικούς, κοινοτικούς κ.λπ.. Ναι 300.
Από αυτούς, οι μισοί, περίπου, ΔΕΝ δημοσιεύουν τις οικονομικές τους καταστάσεις, όπως υποχρεώνει ο νόμος. Δηλαδή παρανομούν ευθέως και δεν λογοδοτούν ούτε στους δημότες, ούτε στην εποπτεύουσα αρχή το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Πολλοί από αυτούς, δηλώνουν πως έχουν απώλειες της τάξεως του 60% στα υδάτινα διαθέσιμα, εξαιτίας των κακοσυντηρημένων τους υποδομών.
Άλλες πάλι, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, χρεώνουν έως και δύο φορές ακριβότερα το νερό στους δημότες τους.
Γιατί έγινε ο σασιρμάς τώρα.
Γιατί με το νομοσχέδιο, η εποπτεία και ο έλεγχος από μία διεύθυνση περιβάλλοντος του υπουργείου, τα στελέχη της οποίας διορίζει ο κάθε υπουργός, περνούν στη δικαιοδοσία μίας ανεξάρτητης αρχής, με επέκταση των αρμοδιοτήτων της.
Σοβαρά τώρα;
Μιλάμε για ιδιωτικοποίηση του νερού;
Έλα και μπήκε η άνοιξη και μου φτάνουν άλλες δυνατές συγκινήσεις που αντιμετωπίζω.
- Frappezitis
Ο επόμενος μείζων πόλεμος θα γίνει για το νερό, και προετοιμάζεται ήδη εδώ, της ολιγαρχίας κατά της κοινωνίας.
Νερό για το λαό και όχι για τις εταιρείες! Αφίσα από το κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση στην Χιλή.

Νερό για το λαό και όχι για τις εταιρείες! Αφίσα από το κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση στην Χιλή.

ισραηλινοι.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.facebook.com/pavloskirkasid ... cale=el_GR
"Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα" βροντοφώναξε" από τη ντουντούκα ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, Μανώλης Χαρατσής και μετά κατέβασε ένα μπουκαλάκι Βίκος πούχε στεγνώσει ο καταπιώνας του.
"Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα" βροντοφώναξε" από τη ντουντούκα ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, Μανώλης Χαρατσής και μετά κατέβασε ένα μπουκαλάκι Βίκος πούχε στεγνώσει ο καταπιώνας του.

ακόμα και στην ιδιαίτερα καπιταλιστικη Σιγκαπούρη το νερό παραμένει δημόσιο αγαθό. τα μονοπώλια σε βασικά αγαθά πρέπει να παραμείνουν στο κράτος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιαγια μαχαιρωνει διαρρηκτη σε συμπλοκη
από George_V » 27 Φεβ 2025, 01:27 » σε Εγκληματικότητα - 30 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
27 Φεβ 2025, 10:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΝΔ παραδέχεται ότι τόσο καιρό έλεγε ψέματα!
από Γάταρος » 07 Νοέμ 2024, 23:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
09 Νοέμ 2024, 22:12
-
-
- 77 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Απρ 2024, 09:27