Τι υπονοείς; Σίγουρα μια γυναίκα που φέρνει βόλτα 10 στο άνετο και τους κάνει να στριφογυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους και να χτυπιούνται παρουσιάζει ενδιαφέρον. Το θέμα είναι να μπορείς να το θαυμάσεις και να το απολαύσεις, αντί να ανοίγεις θεματάκια μπουχουχου... Οπότε τα περί φλώρικες... άστα καλύτερα. Ασταλαταχάλασες για να το πω στη γλώσσα σουtaxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 17:20Γκώσαμε στις φλώρικες ατάκες. Όχι άλλες ρε συ καψούρη της νυφίτσας.
Γαλέα - Γαλέη - Γαλῆ
Re: Γαλέα - Γαλέη - Γαλῆ
- taxalata xalasa
Είσαι μεγάλη καψούρα της νυφίτσας. Αν ψάχνεις για παπά, έρχομαι να κάμω την θυσία!sharp έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 18:24Τι υπονοείς; Σίγουρα μια γυναίκα που φέρνει βόλτα 10 στο άνετο και τους κάνει να στριφογυρίζουν γύρω από τον εαυτό τους και να χτυπιούνται παρουσιάζει ενδιαφέρον. Το θέμα είναι να μπορείς να το θαυμάσεις και να το απολαύσεις, αντί να ανοίγεις θεματάκια μπουχουχου... Οπότε τα περί φλώρικες... άστα καλύτερα. Ασταλαταχάλασες για να το πω στη γλώσσα σουtaxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 17:20Γκώσαμε στις φλώρικες ατάκες. Όχι άλλες ρε συ καψούρη της νυφίτσας.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Είσαι γρουσούζης εσύ, δε σε θέλω.
- taxalata xalasa

Δεν σε θέλουμε λέμε, είσαι γκρινιάρης. Δέξου το και προχώρα.
- taxalata xalasa
Καλά εντάξει. Δεν επιμένω. Σας στέλνω τις ευχές μου! Καλά στέφανα και καλά κουνάβια!

Εγω σιγουρα οχι γιατι εξεφρασα την αμφιβολια μου για αυτην την παπαρια.
Αντιθετα εσυ σιγουρα ναι, γιατι ποσταρες το νημα ξεκινοντας την "παρελαση σου" με αυτην την αναφορα.
Παντως η Γατα, δεν ξερω αν ειναι οντως γατα, αλλα σας σκιζει σαν γατα μεσα στο φορουμ αριστεροδουλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Passager την 12 Ιουν 2023, 20:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
Καλά εντάξει! Μην ζουρλένεσαι. Ένας διεθνής όρος είναι που δείχνει την ομορριζιά.Passager έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:37Εγω σιγουρα οχι γιατι εξεφρασα την αμφιβολια μου για αυτην την παπαρια.
Αντιθετα εσυ σιγουρα ναι, γιατι ποσταρες το νημα ξεκινοντας την "παρελαση σου" με αυτην την αναφορα.
- taxalata xalasa
Νυφίτσα είναι και σαν νυφίτσα πιάστηκε στο δόκανο.
Come to δώθε να δεις πως σκίζει το καλτσόν η νυφίτσα!
Μα δε βλεπω πουθενα την Γαλη σ'αυτο το νημα... κατι ΝΔγκεϋδες βλεπωtaxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:43Νυφίτσα είναι και σαν νυφίτσα πιάστηκε στο δόκανο.
Καπίστρι κομμένο είπαμε, όχι χαλινό.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Και πως ετυμολογείται;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- taxalata xalasa
Και η νυφίτσα είναι ΝΔ. Όσον αφορά τα γούστα των ΝεόΔουλων, δεν μας πέφτει λόγος.Passager έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:50Μα δε βλεπω πουθενα την Γαλη σ'αυτο το νημα... κατι ΝΔγκεϋδες βλεπωtaxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:43Νυφίτσα είναι και σαν νυφίτσα πιάστηκε στο δόκανο.
Άλλος τρώει τ'αγγούρι και δροσίζεται κι άλλος το «τρώει» και ζορίζεται.!
- taxalata xalasa
Αν δεις στον καθρέφτη σου, θα δεις και την ετυμολόγηση!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για να τα λέω με τη ΓΑΛΗ
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Μαρ 2025, 02:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΓΑΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 15:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
20 Οκτ 2023, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ραντεβού στο Θησείο με την ΓΑΛΗ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Νοέμ 2023, 08:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμικά+ΓΑΛΗ = LOVE FOREVER
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 22 Φεβ 2025, 03:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
23 Φεβ 2025, 05:31
-