Παράξενο πάντως, ετυμολογικά δεν μου βγαίνει. Αυτός που έχει κόψει καπίστρι, κάτι είχε αλλά το χάλασε. Τι να πω;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:54Αν δεις στον καθρέφτη σου, θα δεις και την ετυμολόγηση!
Γαλέα - Γαλέη - Γαλῆ
Re: Γαλέα - Γαλέη - Γαλῆ
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- taxalata xalasa
Έχει καπνιά μπροστά στον καθρέφτη σου και δεν βλέπεις καλά.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:00Παράξενο πάντως, ετυμολογικά δεν μου βγαίνει. Αυτός που έχει κόψει καπίστρι, κάτι είχε αλλά το χάλασε. Τι να πω;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:54Αν δεις στον καθρέφτη σου, θα δεις και την ετυμολόγηση!
Έλα δώ να σου καθαρίσουμε την καπνιά. Ξεκαπνάμε τους καπνιστούς κ.α.π.η.στρωμένους!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Γιατί; Επειδή έχεις φάει την παραμύθα ότι με όλα αυτά τα δικαιώματα ασχολείται μόνο η αριστερά; Η αριστερά που έχει μάθει να καπηλεύεται όλες τις μορφές λαϊκών αγώνων διαχρονικά;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:05Έχει καπνιά μπροστά στον καθρέφτη σου και δεν βλέπεις καλά.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:00Παράξενο πάντως, ετυμολογικά δεν μου βγαίνει. Αυτός που έχει κόψει καπίστρι, κάτι είχε αλλά το χάλασε. Τι να πω;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:54
Αν δεις στον καθρέφτη σου, θα δεις και την ετυμολόγηση!
Έλα δώ να σου καθαρίσουμε την καπνιά. Ξεκαπνάμε τους καπνιστούς κ.α.π.η.στρωμένους!
Αλλά, αυτά είναι μαλακίες και άσχετα πράγματα. Το νήμα έχει ετυμολογικό θέμα σύμφωνα με τον νηματοθέτη κι εσύ λες άλλα πράγματα τώρα. Μην ξεφεύγουμε κιόλας. Εξήγησέ μου, ετυμολογικά πάντα και όχι με εξυπνάδες και προσβολές, που στηρίζεις αυτό που λες.

- taxalata xalasa
Λαϊκοί αγωνιστές οι ΝεόΔουλοι. ΕΠΟC! Εγώ για Likeους αγκωνιστές τους βλέπω! Λες να κάνω λάθος;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:19Γιατί; Επειδή έχεις φάει την παραμύθα ότι με όλα αυτά τα δικαιώματα ασχολείται μόνο η αριστερά; Η αριστερά που έχει μάθει να καπηλεύεται όλες τις μορφές λαϊκών αγώνων διαχρονικά;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:05Έχει καπνιά μπροστά στον καθρέφτη σου και δεν βλέπεις καλά.
Αλλά, αυτά είναι μαλακίες και άσχετα πράγματα. Το νήμα έχει ετυμολογικό θέμα σύμφωνα με τον νηματοθέτη κι εσύ λες άλλα πράγματα τώρα. Μην ξεφεύγουμε κιόλας. Εξήγησέ μου, ετυμολογικά πάντα και όχι με εξυπνάδες και προσβολές, που στηρίζεις αυτό που λες.
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, να ρωτήσω. Είσαι πάνω από δεκαπέντε; Για ηλικία μιλάω, έτσι;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:28Λαϊκοί αγωνιστές οι ΝεόΔουλοι. ΕΠΟC! Εγώ για Likeους αγκωνιστές τους βλέπω! Λες να κάνω λάθος;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:19Γιατί; Επειδή έχεις φάει την παραμύθα ότι με όλα αυτά τα δικαιώματα ασχολείται μόνο η αριστερά; Η αριστερά που έχει μάθει να καπηλεύεται όλες τις μορφές λαϊκών αγώνων διαχρονικά;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:05
Έχει καπνιά μπροστά στον καθρέφτη σου και δεν βλέπεις καλά.

- taxalata xalasa
Τι 15 ρε; Ακόμα βυζαίνω... Κάθε μέρα πίνω βυζόγαλο... πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:31Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, να ρωτήσω. Είσαι πάνω από δεκαπέντε; Για ηλικία μιλάω, έτσι;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:28Λαϊκοί αγωνιστές οι ΝεόΔουλοι. ΕΠΟC! Εγώ για Likeους αγκωνιστές τους βλέπω! Λες να κάνω λάθος;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:19
Γιατί; Επειδή έχεις φάει την παραμύθα ότι με όλα αυτά τα δικαιώματα ασχολείται μόνο η αριστερά; Η αριστερά που έχει μάθει να καπηλεύεται όλες τις μορφές λαϊκών αγώνων διαχρονικά;
Οκ. Αν πάντως είσαι πάνω από 15, να το προσέξεις. Φιλικά το λέω, ε;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:32Τι 15 ρε; Ακόμα βυζαίνω... Κάθε μέρα πίνω βυζόγαλο... πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:31Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, να ρωτήσω. Είσαι πάνω από δεκαπέντε; Για ηλικία μιλάω, έτσι;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:28
Λαϊκοί αγωνιστές οι ΝεόΔουλοι. ΕΠΟC! Εγώ για Likeους αγκωνιστές τους βλέπω! Λες να κάνω λάθος;

- taxalata xalasa
Τι να προσέξω;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:35Οκ. Αν πάντως είσαι πάνω από 15, να το προσέξεις. Φιλικά το λέω, ε;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:32Τι 15 ρε; Ακόμα βυζαίνω... Κάθε μέρα πίνω βυζόγαλο... πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ.
Το πώς αντιδράς, πως εκφράζεσαι, πως αντιλαμβάνεσαι και ερμηνεύεις αυτά που διαβάζεις... πολλά, τέλος πάντων. Αλλά, τέλος πάντων, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό.taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:41Τι να προσέξω;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:35Οκ. Αν πάντως είσαι πάνω από 15, να το προσέξεις. Φιλικά το λέω, ε;taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:32
Τι 15 ρε; Ακόμα βυζαίνω... Κάθε μέρα πίνω βυζόγαλο... πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ.

- taxalata xalasa
Η δράση έχει αντίδραση.Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:44Το πώς αντιδράς, πως εκφράζεσαι, πως αντιλαμβάνεσαι και ερμηνεύεις αυτά που διαβάζεις... πολλά, τέλος πάντων. Αλλά, τέλος πάντων, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό.
Η ελευθερία της έκφρασης είναι παναθρώπινο δικαίωμα
Η αντίληψη είναι υποκειμενική.
Η ερμή νόηση έχει να κάνει με τα σα μα και τα μα μα σα τα!
Α, να μπράβο! Σωστός!taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:54Η δράση έχει αντίδραση.
Το τέλειο παράδειγμα για αυτά που γράφω, θενκς.

- taxalata xalasa
Εντάξει! Απ'έδειξες στον εαυτό σου πως έχεις δίκιο! What a surprise!?Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 22:02Α, να μπράβο! Σωστός!taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:54Η δράση έχει αντίδραση.
Απελπισμένα ερωτευμένος είναι ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις, τι κάθεσαι και τού γράφεις;Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:44Το πώς αντιδράς, πως εκφράζεσαι, πως αντιλαμβάνεσαι και ερμηνεύεις αυτά που διαβάζεις... πολλά, τέλος πάντων. Αλλά, τέλος πάντων, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό.
Σ' ευχαριστώ που αναγνωρίζεις και ότι έχω δίκιο, αλλά και ότι δεν είναι έκπληξη αυτό.taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 23:57Εντάξει! Απ'έδειξες στον εαυτό σου πως έχεις δίκιο! What a surprise!?Isildur έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 22:02Α, να μπράβο! Σωστός!taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 21:54
Η δράση έχει αντίδραση.

Α, ναι; Δεν το πήρα είδηση, αλλιώς θα έκανα πίσω. Με ποια; Κάποια που ξέρουμε;sharp έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 00:16Απελπισμένα ερωτευμένος είναι ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις, τι κάθεσαι και τού γράφεις;

Τελικά, μάλλον με τον εαυτό του.Isildur έγραψε: ↑13 Ιουν 2023, 11:35Σ' ευχαριστώ που αναγνωρίζεις και ότι έχω δίκιο, αλλά και ότι δεν είναι έκπληξη αυτό.taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 23:57Εντάξει! Απ'έδειξες στον εαυτό σου πως έχεις δίκιο! What a surprise!?Α, ναι; Δεν το πήρα είδηση, αλλιώς θα έκανα πίσω. Με ποια; Κάποια που ξέρουμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για να τα λέω με τη ΓΑΛΗ
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Μαρ 2025, 02:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΓΑΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 15:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
20 Οκτ 2023, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ραντεβού στο Θησείο με την ΓΑΛΗ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Νοέμ 2023, 08:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμικά+ΓΑΛΗ = LOVE FOREVER
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 22 Φεβ 2025, 03:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
23 Φεβ 2025, 05:31
-