Απ'εδώ. Εσύ πού'θ'ήρθες;
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
- taxalata xalasa
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Η ιστορία του Ιμπραήμ Πασά έχει διαστρεβλωθεί.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 00:56Δεν έχει σημασία. Ήταν προδότης. Μπορούσε να κόψει τον Αβραάμ Πατσά και δεν το καμε!
Εἰς δὲ τὸν Ἰμβραὴμ ἐρχόμενον, ὡς εἴπαμεν, ἀπὸ τὰς Πάτρας εἰς τὰ Καλάβρυτα συνέβη τὸ ἀκόλουθον συμβάν. Ὅταν ἔφθασεν εἰς τὸ χάνι τοῦ Βερβαινίκου ἐκεῖ ἐπαραδρόμησε, καὶ χωρισθεὶς ἀπὸ τὴν φρουράν του ἐπλανᾶτο ἐμβὰς μέσα εἰς τὸ πλησίον δάσος.......Ὁ Πασᾶς ἦτο μόνον καὶ ἀκολούθει αὐτὸν μόνον ἕνας Τοῦρκος τσιμπουκοδότης. Ὁλόκληρος δὲ αὐτὴν τὴν ἡμέραν ἐβάδιζε μὲ τὸν Νενέκον,........Ὁ δὲ Νενέκος τότε ἐλάμβανεν αἰχμάλωτον τὸν Ἰμβραὴμ, ἐὰν ἤθελε. Μάλιστα δὲ ἐκεῖ πλησίον ἦτο τὸ μοναστῆρι τῆς Μακελαριᾶς ὀνομαζόμενον, τὸ ὁποῖον ἦτο ἀπόρθητον. Πλησίον δὲ ἦτο ἐπίσης καὶ ἀσφαλέστερον ἐκείνου τὸ Μέγα Σπήλαιον· οἱ δὲ Τοῦρκοι δὲν θὰ ἐγνώριζαν τὶ ἔγεινεν ὁ ἀρχηγός των· ἀλλ᾿ ὁ ἀσυνείδητος αὐτὸς ἄνθρωπος ἐφύλαξε τὴν πίστιν του πρὸς τοὺς Τούρκους.
Αρχικά δεν τα κατάφερε με τους Αρβανίτες Γρεκοι, αλλά όταν τους ξεκαθάρισε, ενώθηκαν μαζί του στη δημιουργία Αλβανικής ταυτότητας στο Μωρεα.
Πριν από αυτόν, αυτό έγινε από τον Αλβανό Μπιθëγουρα, ο οποίος, αφού στρατολόγησε 3.000 Αλβανούς μουσουλμάνους από την Chameria, μιλούσε με έναν άλλο μουσουλμάνο, τον Ali Farmaci, για τη δημιουργία μιας Αλβανικής ταυτότητας και κράτους που θα τιμούσε τις δύο θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ο Αλβανός Μαυροκορδάτος, που κατάλαβε καθυστερημένα ότι οι Βρετανοί ήταν αντίπαλοι του Αρβανιτισμού, έγραψε ότι οι Μπιθογκούρα, Αντρούτσο και Καραϊσκάκι ήταν οι τρεις κύριοι πρωταγωνιστές της Αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα.
Ακόμα χιλιάδες Γραικ Αρβανίτες μετανάστες (Γραικ - Χριστιανοί Ορθόδοξοι) πήγαν στην αυτοκρατορία του Ιμπραήμ Πασά.
taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 00:44Του seismic δώστου μια θέση στην Ακαδημία Επιστημών της Αλβανίας και προώθησε στην Αλβανία και στην Τουρκιά την αντισεισμικιά πατέντα του και θα τον πάρεις με το μέρος σου. Θα αγκυρώσει και την Άγκυρα!Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 00:23seismic έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 23:55Να σου πω γιατί. Οι Αρβανίτες ήταν Αλβανοί αλλά και μισθοφόροι πολεμιστές διαφόρων εθνικοτήτων από τα Βαλκάνια οι οποίοι επί εποχής του Βυζαντίου ενσωματώθηκαν με τους Έλληνες πλήρως και έγιναν ποιο Έλληνες από τους Έλληνες αφού πολέμησαν μαζί μας ακόμα και τους μουσουλμάνους Τουρκαλβανούς
Όταν μιλάτε για γλώσσα και δικαιώματα Αρβανιτών στην Ελλάδα ενσωματώνεστε με την Άποψη του Μπερίσα, που δήλωσε ότι οι Αρβανίτες είναι Αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα. Πρώτοι οι Αρβανίτες επαναστάτησαν στα λεγόμενα του Μπερίσα.![]()
Εδώ τον έχουνε στο κλάσιμο!
[/quΤου seismic δώστου μια θέση στην Ακαδημία Επιστημών της Αλβανίας και προώθησε στην Αλβανία και στην Τουρκιά την αντισεισμικιά πατέντα του και θα τον πάρεις με το μέρος σου. Θα αγκυρώσει και την Άγκυρα!
Εδώ τον έχουνε στο κλάσιμο!ote]
Η ιδέα μου είναι ότι οι Αλβανοί της Τουρκίας θα είναι αναγκαστικά στο πλευρό των Αρβανιτών.Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο είναι πάνω από 20 εκατομμύρια.
Μαντέψτε ότι 20 εκατομμύρια θα είναι υπέρ των Αρβανιτών Το 25% του τουρκικού πληθυσμού θα στηρίξει τους Αρβανίτες.
Ζήτησα από τον Υπουργό Dëndja να ενθαρρύνει την αλβανική κυβέρνηση να κηρύξει τους Αλβανούς στην Τουρκία ως μειονότητα.
Δυστυχώς, η Τουρκία και η Ελλάδα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι δύο αυτές χώρες δεν έχουν νόμο για τις εθνικές μειονότητες.
Έτσι οι Αρβανίτες και οι Αρναύτες είναι απαγορευμένοι ως παράγοντας συγκρότησης κράτους και στα δύο κράτη. Αρναύτες και Αρβανίτες είναι αδέρφια στο αίμα και τη γλώσσα.
Θα βρουν τη γλώσσα σίγουρα και οι ελληνοτουρκικές συγκρούσεις θα σταματήσουν έτσι η Αρβανίτικη κυβέρνηση που θα έρθει κάποτε στο προσκήνιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του στρατού για τον φτωχό Ελλαδίτη. Θα υπάρξει πολύ ανώτερη φιλία μεταξύ Ελλάδιτι και Ελληνικού, με την εγγύηση της Αρβανίτικης Κυβέρνησης.
Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 19:30taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 00:44Του seismic δώστου μια θέση στην Ακαδημία Επιστημών της Αλβανίας και προώθησε στην Αλβανία και στην Τουρκιά την αντισεισμικιά πατέντα του και θα τον πάρεις με το μέρος σου. Θα αγκυρώσει και την Άγκυρα!
[/quΤου seismic δώστου μια θέση στην Ακαδημία Επιστημών της Αλβανίας και προώθησε στην Αλβανία και στην Τουρκιά την αντισεισμικιά πατέντα του και θα τον πάρεις με το μέρος σου. Θα αγκυρώσει και την Άγκυρα!
Η ιδέα μου είναι ότι οι Αλβανοί της Τουρκίας θα είναι αναγκαστικά στο πλευρό των Αρβανιτών.Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο είναι πάνω από 20 εκατομμύρια.
Μαντέψτε ότι 20 εκατομμύρια θα είναι υπέρ των Αρβανιτών Το 25% του τουρκικού πληθυσμού θα στηρίξει τους Αρβανίτες.
Ζήτησα από τον Υπουργό Dëndja να ενθαρρύνει την αλβανική κυβέρνηση να κηρύξει τους Αλβανούς στην Τουρκία ως μειονότητα.
Δυστυχώς, η Τουρκία και η Ελλάδα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι δύο αυτές χώρες δεν έχουν νόμο για τις εθνικές μειονότητες.
Έτσι οι Αρβανίτες και οι Αρναύτες είναι απαγορευμένοι ως παράγοντας συγκρότησης κράτους και στα δύο κράτη. Αρναύτες και Αρβανίτες είναι αδέρφια στο αίμα και τη γλώσσα.
Θα βρουν τη γλώσσα σίγουρα και οι ελληνοτουρκικές συγκρούσεις θα σταματήσουν έτσι η Αρβανίτικη κυβέρνηση που θα έρθει κάποτε στο προσκήνιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του στρατού για τον φτωχό Ελλαδίτη. Θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη ευημερία στον Ελλεδιτη και Ελληνα , με την εγγύηση της Αρβανίτικης Κυβέρνησης.
Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 19:32Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 19:30taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 00:44
Του seismic δώστου μια θέση στην Ακαδημία Επιστημών της Αλβανίας και προώθησε στην Αλβανία και στην Τουρκιά την αντισεισμικιά πατέντα του και θα τον πάρεις με το μέρος σου. Θα αγκυρώσει και την Άγκυρα!
Θα βρουν τη γλώσσα σίγουρα και οι ελληνοτουρκικές συγκρούσεις θα σταματήσουν έτσι η Αρβανίτικη κυβέρνηση που θα έρθει κάποτε στο προσκήνιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του στρατού για τον φτωχό Ελλαδίτη. Θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη ευημερία στον Ελλεδιτη και Ελληνα , με την εγγύηση της Αρβανίτικης Κυβέρνησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 24 Ιουν 2023, 20:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- taxalata xalasa
Τι δουλειά είχε ο Αβραάμ Πατσάς στην Μόρια; Είχε πάει να πουλήσει τουμπερλέκια; Μη τυχόν είχε πάει να ανοίξει franchise με φαλάφελ;Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 18:48Η ιστορία του Ιμπραήμ Πασά έχει διαστρεβλωθεί.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 00:56Δεν έχει σημασία. Ήταν προδότης. Μπορούσε να κόψει τον Αβραάμ Πατσά και δεν το καμε!
Εἰς δὲ τὸν Ἰμβραὴμ ἐρχόμενον, ὡς εἴπαμεν, ἀπὸ τὰς Πάτρας εἰς τὰ Καλάβρυτα συνέβη τὸ ἀκόλουθον συμβάν. Ὅταν ἔφθασεν εἰς τὸ χάνι τοῦ Βερβαινίκου ἐκεῖ ἐπαραδρόμησε, καὶ χωρισθεὶς ἀπὸ τὴν φρουράν του ἐπλανᾶτο ἐμβὰς μέσα εἰς τὸ πλησίον δάσος.......Ὁ Πασᾶς ἦτο μόνον καὶ ἀκολούθει αὐτὸν μόνον ἕνας Τοῦρκος τσιμπουκοδότης. Ὁλόκληρος δὲ αὐτὴν τὴν ἡμέραν ἐβάδιζε μὲ τὸν Νενέκον,........Ὁ δὲ Νενέκος τότε ἐλάμβανεν αἰχμάλωτον τὸν Ἰμβραὴμ, ἐὰν ἤθελε. Μάλιστα δὲ ἐκεῖ πλησίον ἦτο τὸ μοναστῆρι τῆς Μακελαριᾶς ὀνομαζόμενον, τὸ ὁποῖον ἦτο ἀπόρθητον. Πλησίον δὲ ἦτο ἐπίσης καὶ ἀσφαλέστερον ἐκείνου τὸ Μέγα Σπήλαιον· οἱ δὲ Τοῦρκοι δὲν θὰ ἐγνώριζαν τὶ ἔγεινεν ὁ ἀρχηγός των· ἀλλ᾿ ὁ ἀσυνείδητος αὐτὸς ἄνθρωπος ἐφύλαξε τὴν πίστιν του πρὸς τοὺς Τούρκους.
Αρχικά δεν τα κατάφερε με τους Αρβανίτες Γρεκοι, αλλά όταν τους ξεκαθάρισε, ενώθηκαν μαζί του στη δημιουργία Αλβανικής ταυτότητας στο Μωρεα.
Πριν από αυτόν, αυτό έγινε από τον Αλβανό Μπιθëγουρα, ο οποίος, αφού στρατολόγησε 3.000 Αλβανούς μουσουλμάνους από την Chameria, μιλούσε με έναν άλλο μουσουλμάνο, τον Ali Farmaci, για τη δημιουργία μιας Αλβανικής ταυτότητας και κράτους που θα τιμούσε τις δύο θρησκευτικές πεποιθήσεις. Ο Αλβανός Μαυροκορδάτος, που κατάλαβε καθυστερημένα ότι οι Βρετανοί ήταν αντίπαλοι του Αρβανιτισμού, έγραψε ότι οι Μπιθογκούρα, Αντρούτσο και Καραϊσκάκι ήταν οι τρεις κύριοι πρωταγωνιστές της Αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα.
Ακόμα χιλιάδες Γραικ Αρβανίτες μετανάστες (Γραικ - Χριστιανοί Ορθόδοξοι) πήγαν στην αυτοκρατορία του Ιμπραήμ Πασά.
Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι.
Εσύ Andreas είσαι Τουρκαρβανίτης Τούρκος Αλβανός γιατί για Έλληνα δεν σε κόβω.
Εσύ Andreas είσαι Τουρκαρβανίτης Τούρκος Αλβανός γιατί για Έλληνα δεν σε κόβω.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Έχω δηλώσει ότι είμαι Αλβανός.Μόλις δήλωσα ότι μόνο ο Αρβανιτισμός και η συμμαχία με τους Αλβανούς μπορεί να δώσει στους Ελλαδίτες περισσότερες εγγυήσεις και βιοποριστικό. Ο Ελληνισμος (οχι οι Ελληνες) ήταν και θα παραμείνουν η πηγή όλων των κακών για τους Αρβανίτες και τους Ελλαδίτες.
- taxalata xalasa
Βάλε λινκ από τον γερμανικό τύπο.
Πως το ζήτησες ; Με email; Με twittάρισμα; Δώσε στοιχειά.
Ναι, δυστυχώς οι τουρκικές και ελληνικές μειονότητες σε τουρκιά και ελλαδία αναγνωρίζουν μόνο τα δικαιώματα των δικών τους μειονοτήτων.
Αλβανέ Κόμη, μην αργείς άλλο ακόμα και κάνε εσύ το κόμμα για να βγούμε απ'το κώμα που μας έβαλε στο χώμα!Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 19:30Έτσι οι Αρβανίτες και οι Αρναύτες είναι απαγορευμένοι ως παράγοντας συγκρότησης κράτους και στα δύο κράτη. Αρναύτες και Αρβανίτες είναι αδέρφια στο αίμα και τη γλώσσα.
Θα βρουν τη γλώσσα σίγουρα και οι ελληνοτουρκικές συγκρούσεις θα σταματήσουν έτσι η Αρβανίτικη κυβέρνηση που θα έρθει κάποτε στο προσκήνιο θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του στρατού για τον φτωχό Ελλαδίτη. Θα υπάρξει πολύ ανώτερη φιλία μεταξύ Ελλάδιτι και Ελληνικού, με την εγγύηση της Αρβανίτικης Κυβέρνησης.

Για κάτσε ρε φίλε. Η γυναίκα μου είναι 100% Αλβανίδα.Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:06Έχω δηλώσει ότι είμαι Αλβανός.Μόλις δήλωσα ότι μόνο ο Αρβανιτισμός και η συμμαχία με τους Αλβανούς μπορεί να δώσει στους Ελλαδίτες περισσότερες εγγυήσεις και βιοποριστικό. Ο Ελληνισμος (οχι οι Ελληνες) ήταν και θα παραμείνουν η πηγή όλων των κακών για τους Αρβανίτες και τους Ελλαδίτες.
Μου έχει πει τα πάντα για το πως περνάγατε πριν.
Το είδα και μόνος μου που πήγα Αλβανία αρκετές φορές όταν άνοιξαν τα σύνορα.
Υποφέρατε.
Και τώρα λες ότι θα μας σώσετε ?
Το κακό είναι όταν μένεις πίσω σαν κράτος όταν τα άλλα κράτη πάνε τεχνολογικά μπροστά.
Αν η οικονομία πάει καλά όλα καλά.
Και εγώ έζησα 5 χρόνια στην Αγγλία και έμαθα πολλά από τον πολιτισμό 4 εθνικοτήτων.
Δεν τους είπα να γίνουν Έλληνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 24 Ιουν 2023, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
Αλβανοσώγαμπρος detected!seismic έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:35Για κάτσε ρε φίλε. Η γυναίκα μου είναι 100% Αλβανίδα.Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:06Έχω δηλώσει ότι είμαι Αλβανός.Μόλις δήλωσα ότι μόνο ο Αρβανιτισμός και η συμμαχία με τους Αλβανούς μπορεί να δώσει στους Ελλαδίτες περισσότερες εγγυήσεις και βιοποριστικό. Ο Ελληνισμος (οχι οι Ελληνες) ήταν και θα παραμείνουν η πηγή όλων των κακών για τους Αρβανίτες και τους Ελλαδίτες.
Υποφέρατε.

Μου αρέσουν τα παιδιά.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:37Αλβανοσώγαμπρος detected!seismic έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:35Για κάτσε ρε φίλε. Η γυναίκα μου είναι 100% Αλβανίδα.Andreas έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:06Έχω δηλώσει ότι είμαι Αλβανός.Μόλις δήλωσα ότι μόνο ο Αρβανιτισμός και η συμμαχία με τους Αλβανούς μπορεί να δώσει στους Ελλαδίτες περισσότερες εγγυήσεις και βιοποριστικό. Ο Ελληνισμος (οχι οι Ελληνες) ήταν και θα παραμείνουν η πηγή όλων των κακών για τους Αρβανίτες και τους Ελλαδίτες.
Υποφέρατε.
Η διαδικασία μου αρέσει.
Έχω παιδιά σε όλο τον κόσμο
Έχω παντρευτεί τρις φορές με το ίδιο κουστούμι!

- taxalata xalasa
Τα παιδιά που έκανες με την Αρβανίδα είναι Αλβανίτες.seismic έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:42Μου αρέσουν τα παιδιά. Έχω παιδιά σε όλο τον κόσμο
Έχω παντρευτεί τρις φορές με το ίδιο κουστούμι!
Παλιά μας τέχνη, κόσκινο!
Είσαι ζωντάνο δείγμα της εθνογέννεσης των Αρβανιτών.
Είσαι †ΗΡΩΑC†. Δεν το περίμενα από ένα γαύρο! Τι να κάμομεν ρε taxalataxalasa; (ρητορωτάω εμένα).
Όλοι έχουν μειονεκτήματα. Ουδείς άσφαλτος!
Ναι προσπαθώ να κρατώ την σιλουέτα μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:47Τα παιδιά που έκανες με την Αρβανίδα είναι Αλβανίτες.
Είσαι †ΗΡΩΑC†. Δεν το περίμενα από ένα γαύρο! Τι να κάμομεν ρε taxalataxalasa; (ρητορωτάω εμένα).
Τρώω είδη υγιεινής

- taxalata xalasa
Τελικά σε έιχα παρεξηγήσει. Είσαι ιδιοφυτεία!seismic έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:51Ναι προσπαθώ να κρατώ την σιλουέτα μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑24 Ιουν 2023, 21:47Τα παιδιά που έκανες με την Αρβανίδα είναι Αλβανίτες.
Τρώω είδη υγιεινής

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μουσουλμάνοι δεν ειναι οι Αλβανοί?
από Μαδουραίος » 04 Μάιος 2024, 00:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
04 Μάιος 2024, 14:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά ποιο είναι το κοινό της Νίκης;
από Σενέκας » 10 Ιουν 2024, 11:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 2462 Προβολές
-