Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

Φιλοσοφικά ερωτήματα και σκέψεις.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 24 Ιουν 2023, 22:41

Αν σας έλεγα ότι αυτό έγινε από διάβρωση τυχαία θα με πιστεύατε?
Εικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 25 Ιουν 2023, 11:49

taxalata xalasa έγραψε:
24 Ιουν 2023, 22:33
Αφού είσαι τόσο σίγουρος, κάνε και το τελευταίο πείραμα, βρες εξορκισμό και πήγαινε.

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 25 Ιουν 2023, 11:56

Ας δούμε τον θάνατο και μέσα από την επιστήμη δηλαδή την έρευνα
Η ενέργεια δεν ξέρουμε πως δημιουργείται, είναι άυλη αλλάζει μορφές δεν χάνεται και δεν την βλέπουμε παρά μόνο επί του αποτελέσματος που επιφέρει.
Η δεν είναι έτσι? Μήπως μπορούμε να δούμε την ενέργεια?
Αν μπορούμε να δούμε τις συχνότητες του φωτός τότε βλέπουμε την ενέργεια.
Η ενέργεια είναι συχνότητες διάφορων Hz.
Η ενέργεια μας φέρνει στην ζωή και η ενέργεια μας την αφαιρεί.
Όμως η ενέργεια δεν είναι ύλη, αλλά η ύλη εξαρτάτε από την ενέργεια ή αλλιώς τις συχνότητες.
Από τις συχνότητες εξαρτάτε και η πληροφορία η οποία αποθηκεύεται μέσω συχνοτήτων αλλά και η πληροφορία δεν έχει ύλη αλλά έχει δύναμη, είναι μια μετάλλαξη της ενέργειας.
Σίγουρα όλα αυτά περί συχνοτικής ενέργειας συνδέονται με το σώμα μας το οποίο είναι ένα σύμμεικτο όργανο υλικής και συνειδητής υπόστασης.
Τι σχέση όμως έχουν τα υλικά με την συνειδητότητα δηλαδή τα άυλα? Την μόνη σχέση που εγώ βλέπω είναι η ενέργεια δηλαδή η συχνότητα.
Υπήρξαν πολλά άτομα που οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον εγκεφαλικό θάνατό τους οι οποίοι επανήλθαν στην ζωή και θυμόντουσαν τα πάντα που έγιναν μετά τον θάνατό τους γιατί τα έβλεπαν από ψιλά.
Εδώ βγαίνει ένα απλό συμπέρασμα. Ότι η ενέργεια της συνείδησης δεν συνδέεται απαραίτητα με την ενέργεια του σώματος, γιατί απλά ένας νεκρός υλικός εγκέφαλος δεν μπορεί να ξέρει τι γινόταν μετά τον θάνατό του.
Αυτή την μεταθανάτια εμπειρία την έχω ζήσει και εγώ, και επανήλθα .
Τα πάντα είναι ενέργεια που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες.

Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε από την άποψη της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων.’ – Νίκολα Τέσλα

Αυτό που έχουμε ονομάσει ύλη είναι ενέργεια της οποίας η δόνηση έχει μειωθεί τόσο ώστε να είναι αντιληπτή στις αισθήσεις. Δεν υπάρχει ύλη.’ – Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 25 Ιουν 2023, 18:16

Befaios έγραψε:
25 Ιουν 2023, 11:49
taxalata xalasa έγραψε:
24 Ιουν 2023, 22:33
Αφου εισαι τοσο σιγουρος, ελα να σε κερασω μια γλαροσουπα!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 07 Ιούλ 2023, 16:23

Όλοι ενδιαφερόμαστε που θα πάμε όταν πεθάνουμε, αλλά ελάχιστοι ενδιαφέρονται από που ερχόμαστε και σχεδόν κανένας γιατί είμαστε εδώ.
Είμαστε εδώ για να υπάρχει το σύμπαν.
Χωρίς τον εγκέφαλο δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω εκτός η ενέργεια.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 08 Ιούλ 2023, 09:12

seismic
Επειδή η πατέντα σου πάει άπατη σε αυτόν τον κόσμο...
...σου εύχομαι στην "ζωή μετά τον θάνατο" η πατέντα σου να γίνει δεκτή από το ματαθανάτιο σεισμολογικό συμβούλιο και να χτίζεις αγκρέμιστα παλάτια. :lol:

Εκτός αν στην ζωή μετά θάνατον δεν υπάρχουν σεισμοί... :003:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 08 Ιούλ 2023, 10:55

Λοξίας έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 09:12
seismic
...σου εύχομαι στην "ζωή μετά τον θάνατο" η πατέντα σου να γίνει δεκτή από το ματαθανάτιο σεισμολογικό συμβούλιο και να χτίζεις αγκρέμιστα παλάτια. :lol:

Η πατέντα του seismic θα αναγνωριστεί και ο ίδιος θα δοξαστεί στο μέλλον. Έτσι γίνεται με όλα τα μεγάλα πνεύματα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 08 Ιούλ 2023, 11:42

seismic έγραψε:
24 Ιουν 2023, 22:41
Εικόνα
Κανένας ανθρωπος ποτέ δεν θα πει ότι αυτό έγινε από διαβρωση, γιατί σπλουστατα σαν άνθρωποι, αναγνωρίζουμε ότι αυτο που δείχνει είναι ιστορικά πρόσωπα και είναι απίθανο να φτιάχτηκαν από την φύση.

Υπάρχουν όμως και αυτά:

https://www.google.com/search?client=fi ... 44&bih=315

Κοίτα πόσοι βράχοι υπάρχουν που μοιάζουν με ανθρώπους και ανθρώπινα πρόσωπα...και κανένα από αυτά δεν τα έφτιαξε άνθρωπος! Είναι όντως αποτέλεσμα της διάβρωσης!

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Ιούλ 2023, 12:17

taxalata xalasa έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 10:55
Λοξίας έγραψε:
seismic

Η πατέντα του seismic θα αναγνωριστεί και ο ίδιος θα δοξαστεί στο μέλλον. Έτσι γίνεται με όλα τα μεγάλα πνεύματα.

.

Αν ο κόσμος στραφεί στα σπίτια Κοντέινερ δεν θα μας ενδιαφέρουν πια οι σεισμοί..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2023, 13:49

Λοξίας έγραψε:
seismic

Ο λόγος που η πατέντα μου πάει άχρηστη είναι γιατί έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη οι απατεώνες σε όλα τα επίπεδα και στην επιστήμη, οι οποίοι έχουν εκτοπίσει τους άξιους.
Αυτό το βίντεο με καλύπτει απολύτως. Ένα είναι σίγουρο. Τους άλλους επιστήμονες της αντισεισμικής τεχνολογίας παγκοσμίως τους βλέπω σαν σταματημένους και αυτοί με βλέπουν με τα κιάλια. Είναι λίγοι για να με καταλάβουν :003:
Κάθε έρευνα για το νέον έχει μέσα του την αμφισβήτηση και η δική μου έρευνα. Την έβγαλα ελεύθερα στο διαδίκτυο και στα επιστημονικά περιοδικά για να την κρίνουν. Αν μου έβρισκαν λάθη θα χαιρόμουν γιατί αυτό θα μου έδειχνε ότι η επιστήμη είναι ποιο μπροστά από εμένα. Αυτό δεν έχει γίνει 15 χρόνια τώρα. Κανένας παγκοσμίως δεν μπόρεσε να διαψεύσει την χρησιμότητα της αντισεισμικής μου τεχνολογίας. Αυτό που μου λένε είναι ότι δεν ξέρω αλλά δεν μου λένε τι δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να αντιπαρατεθούν μαζί μου και ξέρουν ότι δεν μπορούν γιατί είναι λίγοι.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Ιούλ 2023, 14:27

.

Εγώ πάντως όταν ακούω σε συζητήσεις τη λέξη Ενέργεια σκέφτομαι οτι πάλι θα με ταράξουν στη Δημιουργική Ασάφεια..... :vp5:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2023, 14:37

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 14:27
.

Εγώ πάντως όταν ακούω σε συζητήσεις τη λέξη Ενέργεια σκέφτομαι οτι πάλι θα με ταράξουν στη Δημιουργική Ασάφεια..... :vp5:

.
Υπάρχουν αυτοί ( οι περισσότεροι ) που είναι με τον ισχυρό και νοιάζονται μόνο τι θα πάρει το στόμα τους και ο κώλος τους
Και αυτοί που περπατάνε μόνοι με στόχο την μάθηση.

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2023, 15:57

axilmar έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 11:42
seismic έγραψε:
24 Ιουν 2023, 22:41
Εικόνα
Κανένας ανθρωπος ποτέ δεν θα πει ότι αυτό έγινε από διαβρωση, γιατί σπλουστατα σαν άνθρωποι, αναγνωρίζουμε ότι αυτο που δείχνει είναι ιστορικά πρόσωπα και είναι απίθανο να φτιάχτηκαν από την φύση.

Υπάρχουν όμως και αυτά:

https://www.google.com/search?client=fi ... 44&bih=315

Κοίτα πόσοι βράχοι υπάρχουν που μοιάζουν με ανθρώπους και ανθρώπινα πρόσωπα...και κανένα από αυτά δεν τα έφτιαξε άνθρωπος! Είναι όντως αποτέλεσμα της διάβρωσης!
Ναι αλλά άλλο η διάβρωση και άλλο αυτό που πιστεύουν μερικοί ότι όλα έγιναν από το τίποτα.
τίποτα από τίποτα = τίποτα. όχι κάτι. :D

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 08 Ιούλ 2023, 16:41

seismic έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 13:49
Λοξίας έγραψε:
seismic

Ο λόγος που η πατέντα μου πάει άχρηστη είναι γιατί έχουν κυριαρχήσει στον πλανήτη οι απατεώνες σε όλα τα επίπεδα και στην επιστήμη, οι οποίοι έχουν εκτοπίσει τους άξιους.
Λάθος! Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά! Είναι δικό σου τέχνασμα για να δικαιολογήσεις την αποτυχία της πατέντας σου.
Φέρε στοιχεία που να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό σου αυτόν.
Αλλιώς, είπες μπούρδα.

seismic έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο. Τους άλλους επιστήμονες της αντισεισμικής τεχνολογίας παγκοσμίως τους βλέπω σαν σταματημένους και αυτοί με βλέπουν με τα κιάλια. Είναι λίγοι για να με καταλάβουν :003:
'Αλλη μια μπούρδα! Δεν έχεις κανένα στοιχείο που να στηρίζει τον ισχυρισμό σου αυτόν.
Δεν καταλαβαίνεις πως είναι εντελώς ηλίθιο να ισχυρίζεσαι πως εσύ, ένας εργολάβος οικοδομών, είσαι ανώτερος από όλους τους επιστήμονες (σεισμολόγους, πολιτικούς μηχανικούς) του κόσμου;
Δυστυχώς, συμβαίνει σεισμός στο κεφάλι σου... :P

seismic έγραψε:
Την έβγαλα ελεύθερα στο διαδίκτυο και στα επιστημονικά περιοδικά για να την κρίνουν.
Την έβγαλες επειδή δεν σου έδινε κανείς σημασία. Ακόμα και σε αυτούς που είχες στείλει την πατέντα σου, σε έγραψαν κανονικά, αφού κατάλαβαν πως δεν αξίζει τίποτε η πατέντα σου.
Και έτσι την έβγαλες στο διαδίκυτο, πρώτα αφού πλήρωσες ένα σωρό λεφτά σε περιοδικά του κώλου. Τα θυμάσαι.
Μην τα επαναλαμβάνουμε...
Και ξέρεις πολύ καλά, πως αφού για 15 χρόνια κανείς δεν σου έχει δώσει σημασία, δεν πρόκειται να σου δώσουν ούτε στα επόμενα 15.

seismic έγραψε:
Αν μου έβρισκαν λάθη θα χαιρόμουν γιατί αυτό θα μου έδειχνε ότι η επιστήμη είναι ποιο μπροστά από εμένα. Αυτό δεν έχει γίνει 15 χρόνια τώρα. Κανένας παγκοσμίως δεν μπόρεσε να διαψεύσει την χρησιμότητα της αντισεισμικής μου τεχνολογίας. Αυτό που μου λένε είναι ότι δεν ξέρω αλλά δεν μου λένε τι δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να αντιπαρατεθούν μαζί μου και ξέρουν ότι δεν μπορούν γιατί είναι λίγοι.
Λάθη σου βρήκαν και στα έδειχναν. Και σου έγραφαν πως τα μαθηματικά σου είναι του δημοτικού και έχεις μεγάλα λάθη και στην διατύπωση και στους αριθμούς. Αλλά εσύ, αρνιόσουν ακόμα και να κοιτάξεις τα λάθη που σου έδειχναν.
Απλώς, έβγαζες γλώσσα λέγοντας πως είσαι ερευνητής ανώτερος από καθηγητή.
Άσε που προσπάθησες να πιάσεις κάνα ψαράκι προσκαλώντας να βάλουν λεφτά στην πατέντα σου και θα τους κάνεις ...μετόχους!
Τα θυμάσαι...μην τα επαναλάβουμε.
Εκτός και αν θέλεις να ξαναβάλω όλα τα ποστς από το φόρουμ των πολιτικών μηχανικών...
Οπότε, παρηγορήσου πως στην "ζωή μετά θάνατον", ίσως σου δώσουν κάνα χαρτί για την πατέντα σου... :003:

seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 08 Ιούλ 2023, 21:17

Λοξίας έγραψε:
08 Ιούλ 2023, 16:41
seismic έγραψε:
Λοξίας έγραψε:
seismic

Λάθος! Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά! Είναι δικό σου τέχνασμα για να δικαιολογήσεις την αποτυχία της πατέντας σου.
Φέρε στοιχεία που να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό σου αυτόν.
Αλλιώς, είπες μπούρδα.

seismic έγραψε:
Ένα είναι σίγουρο. Τους άλλους επιστήμονες της αντισεισμικής τεχνολογίας παγκοσμίως τους βλέπω σαν σταματημένους και αυτοί με βλέπουν με τα κιάλια. Είναι λίγοι για να με καταλάβουν :003:
'Αλλη μια μπούρδα! Δεν έχεις κανένα στοιχείο που να στηρίζει τον ισχυρισμό σου αυτόν.
Δεν καταλαβαίνεις πως είναι εντελώς ηλίθιο να ισχυρίζεσαι πως εσύ, ένας εργολάβος οικοδομών, είσαι ανώτερος από όλους τους επιστήμονες (σεισμολόγους, πολιτικούς μηχανικούς) του κόσμου;
Δυστυχώς, συμβαίνει σεισμός στο κεφάλι σου... :P

seismic έγραψε:
Την έβγαλα ελεύθερα στο διαδίκτυο και στα επιστημονικά περιοδικά για να την κρίνουν.
Την έβγαλες επειδή δεν σου έδινε κανείς σημασία. Ακόμα και σε αυτούς που είχες στείλει την πατέντα σου, σε έγραψαν κανονικά, αφού κατάλαβαν πως δεν αξίζει τίποτε η πατέντα σου.
Και έτσι την έβγαλες στο διαδίκυτο, πρώτα αφού πλήρωσες ένα σωρό λεφτά σε περιοδικά του κώλου. Τα θυμάσαι.
Μην τα επαναλαμβάνουμε...
Και ξέρεις πολύ καλά, πως αφού για 15 χρόνια κανείς δεν σου έχει δώσει σημασία, δεν πρόκειται να σου δώσουν ούτε στα επόμενα 15.

seismic έγραψε:
Αν μου έβρισκαν λάθη θα χαιρόμουν γιατί αυτό θα μου έδειχνε ότι η επιστήμη είναι ποιο μπροστά από εμένα. Αυτό δεν έχει γίνει 15 χρόνια τώρα. Κανένας παγκοσμίως δεν μπόρεσε να διαψεύσει την χρησιμότητα της αντισεισμικής μου τεχνολογίας. Αυτό που μου λένε είναι ότι δεν ξέρω αλλά δεν μου λένε τι δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να αντιπαρατεθούν μαζί μου και ξέρουν ότι δεν μπορούν γιατί είναι λίγοι.
Λάθη σου βρήκαν και στα έδειχναν. Και σου έγραφαν πως τα μαθηματικά σου είναι του δημοτικού και έχεις μεγάλα λάθη και στην διατύπωση και στους αριθμούς. Αλλά εσύ, αρνιόσουν ακόμα και να κοιτάξεις τα λάθη που σου έδειχναν.
Απλώς, έβγαζες γλώσσα λέγοντας πως είσαι ερευνητής ανώτερος από καθηγητή.
Άσε που προσπάθησες να πιάσεις κάνα ψαράκι προσκαλώντας να βάλουν λεφτά στην πατέντα σου και θα τους κάνεις ...μετόχους!
Τα θυμάσαι...μην τα επαναλάβουμε.
Εκτός και αν θέλεις να ξαναβάλω όλα τα ποστς από το φόρουμ των πολιτικών μηχανικών...
Οπότε, παρηγορήσου πως στην "ζωή μετά θάνατον", ίσως σου δώσουν κάνα χαρτί για την πατέντα σου... :003:
Εικόνα
Στοιχεία έχω Επιστήμονες δεν βλέπω. ΈΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΊ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ

Τους προκαλώ τώρα που ξέρω να τους απαντήσω με τεχνικούς όρους. Άφαντοι.
Αυτό που μου λένε είναι ότι δεν ξέρω αλλά δεν μου λένε τι δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να αντιπαρατεθούν μαζί μου και ξέρουν ότι δεν μπορούν γιατί είναι λίγοι.
Όταν οι επιστήμονες έχουν κτίσει μια καριέρα με επιστημονικές δημοσιεύσεις και εμφανιστεί μια άλλη δημοσίευση που τεκμηριώνει το απόλυτο λάθος αυτών των πρώην δημοσιεύσεων, οι επιστήμονες που έχουν κτίσει καριέρα πάνω στο λάθος θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζουν το λάθος
Υπάρχουν χιλιάδες λανθασμένες επιστημονικές έρευνες ( θα έλεγα η πλειοψηφία ) που έχουν διαψευσθεί με νέες δημοσιεύσεις και συνεχίζουν να διδάσκονται και να διαπλέκονται με τα επιχειρηματικά συμφέροντα ( εκρηκτικό δίδυμο ) μόνο και μόνο για να επιβιώσουν ενώ ξέρουν ότι είναι λάθος.
Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει στα πάρα κάτω.
SpoilerShow
Απλές και αναπάντητες ερωτήσεις προς τους δομοστατικούς.
1) Πακτώνεται τους προβόλους με την πλάκα για να σταματήσετε την ροπή ανατροπής,... αλλά δεν πακτώνεται τα τοιχώματα στο έδαφος για να σταματήσετε την ροπή ανατροπής που τους προκαλεί η αδράνεια στον σεισμό και καταπονούνται κατ αυτόν τον τρόπο οι διατομές γύρω από τους κόμβους με αντίρροπες ροπές.
Ερώτηση Με πια λογική πακτώνετε τον πρόβολο ενώ δεν πακτώνεται τα τοιχώματα με το έδαφος?
2) H προένταση εφαρμόζεται για να πετύχουμε μεγάλα ανοίγματα γεφυρών τα οποία είναι αδύνατον να τα πετύχουμε με τον αδρανή οπλισμό λόγο της εμφάνισης μεγάλων βέλων κάμψεως και ρωγμών
Ερώτηση Με ποια λογική η προένταση είναι καλή στα μεγάλα οριζόντια ανοίγματα και δεν είναι καλή στα μεγάλα καθ ύψος τοιχώματα της κατασκευής όταν αυτά καταπονούνται από τον σεισμό?
3) Η υπέρ αντοχή του χάλυβα στον εφελκυσμό χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό της συνάφειας, στρέφει την αστοχία σε διατμητική μορφή στον σεισμό.
Ερώτηση Γιατί δεν χρησιμοποιείται την προένταση η οποία δεν παρουσιάζει διατμητική αστοχία?
4) Η τέμνουσα βάσης είναι η μεγαλύτερη αστοχία που επιφέρει στην κατασκευή ο σεισμός.
Ερώτηση Αφού η προένταση στα κατακόρυφα στοιχεία αυξάνει ποσοτικά κατά 40% την αντοχή της διατομής προς την τέμνουσα βάσης εσείς γιατί δεν την εφαρμόζεται?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών