Ξέρεις κάτι; Προτιμώ χίλιες φορές το freemeteo και τις θερμοκρασίες που δίνει για την Ολλανδία παρά τι νιώθεις εσύ που ζεις στην Ολλανδία. Καταλαβαίνεις γιατί ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:21ξέρω λούλη, ξέρω επίσης τι έγινε όσες μέρες ήμουν στο σπίτι μου στην Ολλανδία και ότι ο μέσος ηλίθιος διαβάζει την μέγιστη θερμοκρασία της μέρας δεν πάει να πει ότι αυτή την θερμοκρασία είχαμε,Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:13Ξέρεις να διαβάζεις τα διαγράμματα; Τα αμφισβητείς; Έχεις έστω και μια ιστοσελίδα που να λέει κάτι άλλο;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:11
κοίτα δεν θα κάτσω να σχολούμε με τον κάθε πυροβολημένο που νομίζει ότι στην Ολανδία έκανε καλοκαίρι γιατί το δια΄βασε σε μια ιστοσελίδα και δεν ξέρω αν υπήρξαν 2-3 μέρες που ξεπέρασε τους 20 βαθμούς για κανένα 30λεπτο γιατί μόνο ηλίθιος ενδιαφέρεται για αυτό. Η Ολλανδία φέτος τον Ιούλιο δεν είδε καλοκαίρι και όπως σε είπα πριν με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μου
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
ok αν βρεις σιτοσελίδα που να λέει ότι η Ολλανδία είχε μέρες με μ.ο. θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς τον Ιούλιο και ότι δεν έβρεξε 20 μέρες σφύραLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:28Ξέρεις κάτι; Προτιμώ χίλιες φορές το freemeteo και τις θερμοκρασίες που δίνει για την Ολλανδία παρά τι νιώθεις εσύ που ζεις στην Ολλανδία. Καταλαβαίνεις γιατί ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:21ξέρω λούλη, ξέρω επίσης τι έγινε όσες μέρες ήμουν στο σπίτι μου στην Ολλανδία και ότι ο μέσος ηλίθιος διαβάζει την μέγιστη θερμοκρασία της μέρας δεν πάει να πει ότι αυτή την θερμοκρασία είχαμε,Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:13
Ξέρεις να διαβάζεις τα διαγράμματα; Τα αμφισβητείς; Έχεις έστω και μια ιστοσελίδα που να λέει κάτι άλλο;
- Libre arbitre
Κι άμα έβρεξε και είχε μ.ο θερμοκρασία πάνω από 20 σου κάνει;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:36ok αν βρεις σιτοσελίδα που να λέει ότι η Ολλανδία είχε μέρες με μ.ο. θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς τον Ιούλιο και ότι δεν έβρεξε 20 μέρες σφύραLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:28Ξέρεις κάτι; Προτιμώ χίλιες φορές το freemeteo και τις θερμοκρασίες που δίνει για την Ολλανδία παρά τι νιώθεις εσύ που ζεις στην Ολλανδία. Καταλαβαίνεις γιατί ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:21
ξέρω λούλη, ξέρω επίσης τι έγινε όσες μέρες ήμουν στο σπίτι μου στην Ολλανδία και ότι ο μέσος ηλίθιος διαβάζει την μέγιστη θερμοκρασία της μέρας δεν πάει να πει ότι αυτή την θερμοκρασία είχαμε,

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre

- EKPLIKTIKOS
Κ τι μας νοιάζει ρε φιλε; Σάμπως έχει στην ανταρκτική αγελαδες;
- Libre arbitre
Το χειρότερο είναι πως έβρεξε στο Άμστερνταμ και η χαμηλή ήταν πάνω από 22 βαθμούς στις 9 Ιουλίου...

-
ναι, βρες μέρα που ο μό. ήταν πάνω από 20 βθαμουςLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:43Κι άμα έβρεξε και είχε μ.ο θερμοκρασία πάνω από 20 σου κάνει;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:36ok αν βρεις σιτοσελίδα που να λέει ότι η Ολλανδία είχε μέρες με μ.ο. θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς τον Ιούλιο και ότι δεν έβρεξε 20 μέρες σφύραLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:28
Ξέρεις κάτι; Προτιμώ χίλιες φορές το freemeteo και τις θερμοκρασίες που δίνει για την Ολλανδία παρά τι νιώθεις εσύ που ζεις στην Ολλανδία. Καταλαβαίνεις γιατί ε;
-
όχι ρε φίλε, είχαμε μια μέρα μ.μέσο όρο 22 βαθμούς; έπεσα τόσο έξω;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:52Το χειρότερο είναι πως έβρεξε στο Άμστερνταμ και η χαμηλή ήταν πάνω από 22 βαθμούς στις 9 Ιουλίου...![]()

ντάξει γνωστό το συνάφι σου για τα κόμπλεξ του
- Libre arbitre
Η κατώτερη ήταν 22 βαθμούς. Και ήταν βροχερή μέρα. Αλλά ο,τι θέλεις καταλαβαίνεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:25όχι ρε φίλε, είχαμε μια μέρα μ.μέσο όρο 22 βαθμούς; έπεσα τόσο έξω;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:52Το χειρότερο είναι πως έβρεξε στο Άμστερνταμ και η χαμηλή ήταν πάνω από 22 βαθμούς στις 9 Ιουλίου...![]()

Είναι αλήθεια ότι φέτος στην Κ. Ευρώπη έκανε και κάνει το καλοκαίρι όπως πριν 15 χρόνια, δηλ. με λίγες εξαιρέσεις δεν έχει υπερβολική ζέστη. Επίσης έχει αρκετά έκτακτα φαινόμενα, πλημμύρες, τυφώνες κλπ. Ωστόσο παραμένει γεγονός ότι η αίσθηση στον αέρα είναι ότι το κλίμα είναι πλέον πιο ξερό από ότι πριν 10 και 20 χρόνια. Καμμία σχέση με τότε, σήμερα με 18 βαθμούς κυκλοφορείς άνετα με σωρτς και κοντομάνικο κάτι που δεν έκανες με 22 παλιότερα.
-
Όχι νταξει με ταπωσες, μια μέρα τον Ιούλιο είχαμε πάνω από 20 βαθμούςLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:28Η κατώτερη ήταν 22 βαθμούς. Και ήταν βροχερή μέρα. Αλλά ο,τι θέλεις καταλαβαίνεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:25όχι ρε φίλε, είχαμε μια μέρα μ.μέσο όρο 22 βαθμούς; έπεσα τόσο έξω;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:52Το χειρότερο είναι πως έβρεξε στο Άμστερνταμ και η χαμηλή ήταν πάνω από 22 βαθμούς στις 9 Ιουλίου...![]()
Πιθανότατα λόγω της υπερθέρμανση θα εγινε
- Libre arbitre
Τις άλλες μέρες τις είδες; Η συγκεκριμένη μέρα είχε από 22 μέχρι 27 και έβρεχε...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 14:51Όχι νταξει με ταπωσες, μια μέρα τον Ιούλιο είχαμε πάνω από 20 βαθμούςLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:28Η κατώτερη ήταν 22 βαθμούς. Και ήταν βροχερή μέρα. Αλλά ο,τι θέλεις καταλαβαίνεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:25
όχι ρε φίλε, είχαμε μια μέρα μ.μέσο όρο 22 βαθμούς; έπεσα τόσο έξω;
Θες να δούμε τι έγινε στην Αρκτική και Ανταρκτική που δεν έχει αγελάδες που κλάνουν;
...
Όπως και να χει, δεν μας ενδιαφέρει το Άμστερνταμ. Μας ενδιαφέρει ότι η μέση θερμοκρασία των δύο ημισφαιρίων ήταν η υψηλότερη που παρατηρήθηκε από τότε που καταγράφονται θερμοκρασίες για τον μήνα του Ιουνίου και του Ιουλίου 2023.

Καμία σχέση...είπαμε, συνέχισε να πετάς την μπάλα στη εξέδρα και θα περάσεις καλά...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:11κοίτα δεν θα κάτσω να σχολούμε με τον κάθε πυροβολημένο που νομίζει ότι στην Ολανδία έκανε καλοκαίρι γιατί το δια΄βασε σε μια ιστοσελίδα και δεν ξέρω αν υπήρξαν 2-3 μέρες που ξεπέρασε τους 20 βαθμούς για κανένα 30λεπτο γιατί μόνο ηλίθιος ενδιαφέρεται για αυτό.

Πάμε άλλη μία, διότι επειδή καις κάρβουνο, ίσως χρειαστούν καμιά δεκαριά ίδια ποστς για να εμπεδώσεις ότι είπες παπαρίτσα...
Ισχυρίστηεκς αυτό...
...ούτε για καλοκαίρια είπες ούτε για καλοκαιράρες, ούτε για 30 λεπτά την ημέρα.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 12:38{...]Κατά τα άλλα στην Ολλανδία έχει να κάνει πάνω από 20 βαθμούς εδώ και ένα μήνα κια στην Γερμανία προχθές χιόνιζε
Να σου μεγαλώσω ακόμα λίγο την γραμματοσειρά μπας και ξεστραβωθείς;
Συνέχισε στο ίδιο βιολί και θα περάσεις καλά...

Και όπως σε είπα πριν...μην μπερδεύεσαι!Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:11και όπως σε είπα πριν με πιστεύεις δεν με πιστεύεις στα @@ μου
@@ έχουν όσοι αποδέχονται τα λάθη τους. Εσύ τι μπαίνεις ανάμεσα;

Αλήθεια, δεν μας είπες για το "μεγάλο έργο" που άφησε πίσω του ο γέρο ταρνανάς...

Είπαμε...θα περάσεις καλά...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:36ok αν βρεις σιτοσελίδα που να λέει ότι η Ολλανδία είχε μέρες με μ.ο. θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς τον Ιούλιο και ότι δεν έβρεξε 20 μέρες σφύραLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:28Ξέρεις κάτι; Προτιμώ χίλιες φορές το freemeteo και τις θερμοκρασίες που δίνει για την Ολλανδία παρά τι νιώθεις εσύ που ζεις στην Ολλανδία. Καταλαβαίνεις γιατί ε;Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:21
ξέρω λούλη, ξέρω επίσης τι έγινε όσες μέρες ήμουν στο σπίτι μου στην Ολλανδία και ότι ο μέσος ηλίθιος διαβάζει την μέγιστη θερμοκρασία της μέρας δεν πάει να πει ότι αυτή την θερμοκρασία είχαμε,

Ποτέ και κανείς, όταν αναφέρεται στην θερμοκρασία μιας πόλης, δεν αναφέρεται στην μέση θερμοκρασία της ημέρας.
Κατά 90% αναφέρεται στην μέγιστη της ημέρας. Κατά 9% αναφέρεται σε μέγιστη και ελάχιστη και μόνον το 1% θα αφορά την μέση.
Έτσι και εσύ...όταν έγραψες την παπαρίτσα...
...θα έπρεπε να διευκρινίσεις ότι αναφέρεσαι στην μέση θερμοκρασία, Αλλά φυσικά και ΔΕΝ αναφερόσουν σε αυτήν.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 12:38{...]Κατά τα άλλα στην Ολλανδία έχει να κάνει πάνω από 20 βαθμούς εδώ και ένα μήνα κια στην Γερμανία προχθές χιόνιζε
Απλώς, πέταξες μια παπαρίτσα, σκεπτόμενος πως κανείς δεν θα ενδιαφερθεί...
Ε, άλλη φορά να μην είσαι τόσο σίγουρος, διότι το ρεζίλεμα καραδοκεί.
Αν και δεν είναι η πρώτη σου φορά, από όσο έχω παρακολουθήσει...
ΥΓ. και μην κλωτσάς το τόπι μακριά...
Όλοι ξέρουμε πως στον καταρεμένο τόπο, Μάη μήνα βρέχει...
Κα όλοι ξέρουμε οπως στην Ολλανδία βρέχει αρκετά και τον Ιούλιο...σιγά τα λάχανα.
-
lΛούλη δεν χρειάζεται να τις δω γιατί τον μισό ιούνιο ήμουν Αμστερνταμ, μετά ξαναήρθα για τις εκλογές και δεν ξανανεβαίνω γιατί πολύ απλα΄έχει σκατόκαιρο. Εσύ κάτσε να μετρήσειςLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 14:57Τις άλλες μέρες τις είδες; Η συγκεκριμένη μέρα είχε από 22 μέχρι 27 και έβρεχε...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 14:51Όχι νταξει με ταπωσες, μια μέρα τον Ιούλιο είχαμε πάνω από 20 βαθμούςLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 12:28
Η κατώτερη ήταν 22 βαθμούς. Και ήταν βροχερή μέρα. Αλλά ο,τι θέλεις καταλαβαίνεις.
Θες να δούμε τι έγινε στην Αρκτική και Ανταρκτική που δεν έχει αγελάδες που κλάνουν;
...
Όπως και να χει, δεν μας ενδιαφέρει το Άμστερνταμ. Μας ενδιαφέρει ότι η μέση θερμοκρασία των δύο ημισφαιρίων ήταν η υψηλότερη που παρατηρήθηκε από τότε που καταγράφονται θερμοκρασίες για τον μήνα του Ιουνίου και του Ιουλίου 2023.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 09 Αύγ 2023, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (aka ΝΗΜΑ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΨΕΚΗΔΩΝ)
από vantono » 27 Σεπ 2024, 18:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 118 Απαντήσεις
- 3197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
13 Ιαν 2025, 22:26
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 1584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39