Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
pikey25
- Phorum.gr user: pikey25
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32
Μόνος εναντίον όλων. Μονη επιλογη ο Στεφανος
Οι συνυποψήφιοί σου τώρα είναι η Αχτσιόγλου, ο Κασσελάκης, ο Παππάς και ο Τσακαλώτος. Ποια είναι η γνώμη σου;
«Οτι έχουν απόψεις που θα οδηγήσουν σε νέα ήττα. Εάν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη θέλουν νέα ήττα, μετά χαράς».
- Γιατί θα οδηγήσουν σε ήττα;
«Αυτή είναι η άποψή μου. Εγώ ξέρω τις απόψεις τους, τις βλέπω και από τις απόψεις κρίνεται πού θα πάμε. Λοιπόν, θέλουμε πολιτική νίκης; Θα επιλέξουμε Τζουμάκα».
https://www.protothema.gr/politics/arti ... us-allous/
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
-
- 9027 Απαντήσεις
- 228611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
24 Οκτ 2024, 10:34
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 1754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
23 Μάιος 2024, 15:49
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
07 Απρ 2024, 14:59
-
-
- 98 Απαντήσεις
- 1271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
14 Σεπ 2024, 16:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.