seismic έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 21:35
taxalata xalasa έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 21:18
seismic έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 21:06
Αν ένας πολιτικός μηχανικός είναι άσχετος να μου απαντήσει για την αντισεισμική τεχνολογία, πόσο μάλλον ένας κορακολέξης σαν εσένα.
Κοροϊδεύεις την εργασία μου η οποία είναι μια
διεπιστημονική προσέγγιση,
ΕΝΟΣ ΑΤΙΤΛΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ,
που καλύπτει τους κλάδους της πολιτικής μηχανικής, της γεωλογικής μηχανικής και της μηχανολογίας την οποία μόνο ένα γκρουπ εξειδικευμένων επιστημόνων μπορεί να κρίνει. Ούφο.

φξδ!
Πως δεν έχω τίτλο? Είμαι ή δεν είμαι
συγγραφέας ακαδημαϊκής έρευνας πάνω στην αντισεισμική τεχνολογία με πάμπολλες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά Ελληνικά και ξένα και σε συνέδρια? Είμαι ή δεν είμαι τιτλούχος ''διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας''?
Έχω ή δεν έχω πτυχίο Εργοδηγού δομικών έργων με δικαίομα μελέτης και υπογραφής σε στατικά? Εσύ κορακολέξη τι έχεις που με κρίνεις?
Σταμάτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια ψέματα.
Το πτυχίο εργοδηγού που είχες, έχει καταργηθεί. Δεν ισχύει πια,δότι το έχει ακυρώσει η πολιτεία.
Και ΟΧΙ! Δεν έχεις δικαίωμα μελέτης και υπογραφής ούτε καν για κοτέτσι, διότι δεν είχες ενεργοποιήσει ποτέ το πτυχίο σου.
Εσύ ο ίδιος το έχεις δηλώσει.
Τα περιοδικά που έχουν δεχθεί την δημοσίευσή σου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.
Είναι ευκαιριακά περιοδικά και χωρίς υπόληψη.
Σε ένα μόνο σοβαρό περιοδικκό έστειλες να δημοσιεύσουν την δουλειά σου και σου έκλεισαν την πόρτα.
Πάψε πια να φαντασιώνεσαι επιτυχίες και γύρνα στον πραγματικό κόσμο...
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα...δεν μας βάζεις το αποδεικτικό για την τριαδική πατέντα;
.