Πόσο να δώσω τα παλιά παιχνίδια του Xbox 360 για ανταλλαγή;
Πόσο να δώσω τα παλιά παιχνίδια του Xbox 360 για ανταλλαγή;
Έχω 20 παιχνίδια του xbox360. Σκέφτομαι να τα ανταλλάξω σε κατάστημα video games με σκοπό να πάρω κάτι για το series x του αδερφού μου.
Δεν ξέρω πόσο να ζητήσω για το καθενα.
Η λίστα είναι
Gears of War 1 - 3
Rise of the argonauts
Lost planet
Resident evil 6 & 5
Just cause 2
Halo 3, halo 3 ost
The walking dead 1 & 2
Diablo 3
Brink
Rage
Gta 4
Dragon age 2
Batman Arkham asylum
Wolfenstein
Conan
Medal of honor
To rdr 1 το κράτησα για το εξοχικό όπου έχω αφήσει το 360
Δεν ξέρω πόσο να ζητήσω για το καθενα.
Η λίστα είναι
Gears of War 1 - 3
Rise of the argonauts
Lost planet
Resident evil 6 & 5
Just cause 2
Halo 3, halo 3 ost
The walking dead 1 & 2
Diablo 3
Brink
Rage
Gta 4
Dragon age 2
Batman Arkham asylum
Wolfenstein
Conan
Medal of honor
To rdr 1 το κράτησα για το εξοχικό όπου έχω αφήσει το 360
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- EKPLIKTIKOS
Re: Πόσο να δώσω τα παλιά παιχνίδια του Xbox 360 για ανταλλαγή;
Πήγαινε τα στο εξοχικό κ αυτά, έτσι κ αλλιώς ψιχουλα θα πάρεις. Εγώ έχω κρατήσει το 360 για να παίζει ο γιος μου με το κινεκτ αλλά που κ που αν ξεκουμπιστουν η γυναίκα κ το παιδι βάζω κάνα skyrim ή κάνα far cry 

-
δεν νομίζω να σε δώσουν πάνω από 100ε, δηλαδή θα πάρεις 1 παιχνίδια για το sereis x. αν τα πουλήσεις μόνος σου στο fb market μπορεί να πάρεις παραπάνω αλλά θα πάρει χρόνο
υγ και εγώ στο series x μόνο το rdr παίζω, το έχω τελειώσει 4 φορές. Τώρα το αγόρασα για switch παίζει να μην ξανανοίξει ποτέ το xbox
υγ και εγώ στο series x μόνο το rdr παίζω, το έχω τελειώσει 4 φορές. Τώρα το αγόρασα για switch παίζει να μην ξανανοίξει ποτέ το xbox
- Ληστοσυμμορίτης
Ενοχές απολαύσεις.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 11:01Πήγαινε τα στο εξοχικό κ αυτά, έτσι κ αλλιώς ψιχουλα θα πάρεις. Εγώ έχω κρατήσει το 360 για να παίζει ο γιος μου με το κινεκτ αλλά που κ που αν ξεκουμπιστουν η γυναίκα κ το παιδι βάζω κάνα skyrim ή κάνα far cry
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Στο εξοχικό έχω άφησει το far cry 3, το dragon's dogma και το nba2k12. Το τελευταίο για κάνα διπλό με κανένα φίλο.
Μακάρι να μου δώσει ανταλλαγή αξίας 100 ευρώ.
Το 360 ήταν δυνατή παιχνίδομηχανή στην εποχή του.
Μακάρι να μου δώσει ανταλλαγή αξίας 100 ευρώ.
Το 360 ήταν δυνατή παιχνίδομηχανή στην εποχή του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 11 Δεκ 2023, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aν δεν είναι συλλεκτικές εκδόσεις κοψοχρoνιά πουλιούνται παλιά videogames, δεκαετίας και βάλε. To πολύ 100 ευρώ να πάρεις για όλα αυτά, 22 games, ούτε 5 ευρώ το καθένα δηλαδή. Αν θες βέβαια μπορεις και να πουλήσεις το καθένα ξεχωριστά σε καλύτερη τιμή 10 με 15 ευρώ ας πούμε, αλλά σιγουρα θα πάρει αρκετό χρόνο ώστε πουληθούνε όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 11 Δεκ 2023, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ έλπιζα αρχικά για κανένα game γύρω στα ευρώ. Σε βρισκω πολύ αισιοδοξο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 11 Δεκ 2023, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ρωτα και αν δεν σ΄αρεσει η τιμή μη τα πουλάς.
- EKPLIKTIKOS
Φίλε δεν είχα ποτέ κονσόλα (εκτός από παιδί). Αγόρασα πρωτοχρονιά του 2006 Xbox 360 όταν πήγα σε έναν φίλο και έπαιξα project Gotham racing κ απλά τα γραφικά ήταν εξωπραγματικα για την εποχή. Έπαθα τέτοια πλάκα που πήγα αμέσως κ αγόρασα το 360 μαζί με το εν λόγω παιχνίδι
εγω ειχα παρει το xbox 360 elite το 2009 με 120 gb hdd. κοκκινο με δωρο τo RE 5. τα γραφικα ηταν πιο δυνατα απο του PS3.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 11:51Φίλε δεν είχα ποτέ κονσόλα (εκτός από παιδί). Αγόρασα πρωτοχρονιά του 2006 Xbox 360 όταν πήγα σε έναν φίλο και έπαιξα project Gotham racing κ απλά τα γραφικά ήταν εξωπραγματικα για την εποχή. Έπαθα τέτοια πλάκα που πήγα αμέσως κ αγόρασα το 360 μαζί με το εν λόγω παιχνίδι
Τωρα εγω εχω το xbox1x, θα μεταναστευσω στο PS5 λογω exclusives. Δωρο στον αδερφο μου θελω να κανω.
πηρα προσφορα 50 ευρω για ολα. δεν ειναι πολλα αλλα θα φυγει σαβουρα.
Μην τα δίνετε αυτά για ψίχουλα ρε σεις.. Μια μέρα θα έχουν συναισθηματική αξία για σας και θα τα αναπολείτε..
Κρατείστε τα, μακάρι να είχα κρατήσει και εγώ τους τίτλους που είχα απ' το PS1 που έκανα το λάθος και τα ξεφορτώθηκα μαζί με το PS1, τώρα αναπολώ και έχω μετανιώσει.. (Ντάξει με ένα emulator στο pc κάνεις τη δουλειά σου αλλά δεν είναι το ίδιο)..
Κρατείστε τα, μακάρι να είχα κρατήσει και εγώ τους τίτλους που είχα απ' το PS1 που έκανα το λάθος και τα ξεφορτώθηκα μαζί με το PS1, τώρα αναπολώ και έχω μετανιώσει.. (Ντάξει με ένα emulator στο pc κάνεις τη δουλειά σου αλλά δεν είναι το ίδιο)..
- Space_Passenger
Μπες στο vendora και κοιτα αναλογες τιμες. Θα βρεις καλυτερη τιμη απο 50 ευρω για ολα. Απλα εχε λιγο υπομονη. Κοροιδια 50 ευρω.
- Space_Passenger
Και γω μια απο τα ιδια. Το μετανιωνω ακομα θα τα ειχα σημερα συλλεκτικα. Πλεον οτι παιρνω το κραταω.Parrot έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 12:55Μην τα δίνετε αυτά για ψίχουλα ρε σεις.. Μια μέρα θα έχουν συναισθηματική αξία για σας και θα τα αναπολείτε..
Τα αντάλλαξα με το Re village και dying light 2 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κινητικότητα Erasmus, ανταλλαγή εγκληματικότητας;
από Ληστοσυμμορίτης » 03 Μάιος 2025, 20:25 » σε Εγκληματικότητα - 36 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
04 Μάιος 2025, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω σύζυγό Μαριάνθη, ανταλλαγή με Μελόνι
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 10 Μαρ 2024, 08:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
10 Μαρ 2024, 08:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω Πειραιώς WinBank πλατφόρμα, ανταλλαγή κωδικών myAlpha ή Eurobank e-Banking
από Yochanan » 10 Μαρ 2024, 05:42 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
10 Μαρ 2024, 10:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω nova full pack δορυφορικό+eon πλατφόρμα, ανταλλαγή κωδικών cosmote tv ott
από SpAcE_PaNtHeR » 07 Μαρ 2024, 22:06 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
10 Μαρ 2024, 03:50
-