Αστο φίλε,έχουν βγάλει φιρμάνι για το ποιός είναι ο καθένας,αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν τίποτε,ούτε για τον χαρακτήρα ούτε και για την πραγματική προσωπικότητα μας.Τεσπά η επιπολαιότητα στα συμπεράσματα δείχνει το ποιόν του καθένα απο αυτούςgeorgebi έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 16:45Για τη γελοιότητα του ότι κάποιοι νομίζουν πως ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω στον κανονικό κόσμο......
[img]https://i.postimg.cc/k487Rt5q/Larr ... .gif[/img]
Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Ναι αλλά όταν με παραθέτεις να φροντίζεις να φαίνεται και το γκιφvag_el έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 16:54Αστο φίλε,έχουν βγάλει φιρμάνι για το ποιός είναι ο καθένας,αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν τίποτε,ούτε για τον χαρακτήρα ούτε και για την πραγματική προσωπικότητα μας.Τεσπά η επιπολαιότητα στα συμπεράσματα δείχνει το ποιόν του καθένα απο αυτούςgeorgebi έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 16:45Για τη γελοιότητα του ότι κάποιοι νομίζουν πως ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω στον κανονικό κόσμο......
[img]https://i.postimg.cc/k487Rt5q/Larr ... .gif[/img]

Γιατί χωρίς αυτό....ειδικά τώρα που άλλαξε και η σελίδα... χάνεται και το νόημα και το....... feeling

Επισυνάπτω ξανά το γκιφ που υποδηλώνει την άποψη που εχω για τον Kauldron και τους κολλητούς του....και ειναι πολλοί πανάθεμα τους.... με τις δημοσιεύσεις τους - κυρίως - χτίστηκε αυτό το νήμα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
,.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μια και το φερε η κουβεντα 
επειδή δεν θυμάμαι, ο Kauldron ο ακάματος ρεπόρτερ του φόρουμ και επίτιμο μέλος του σεπτού αυτού νήματος,
ο οποίος σταθερά και αδιάλειπτα φροντίζει να ενημερωνόμαστε για όλες της επιτυχίες της Χαμας
Kauldron @ Αρχισαν τα όργαααανα...
παραθέτοντας μας κάθε βίντεο τους, διανθισμένο με τα θριαμβευτικά αλλαχού ακμπαρ
στο παλιό, που τότε την επικαιρότητα απασχολούσαν οι αποκεφαλισμοί του ΙΣΙΣ
ανέβαζε και τοτε βιντεακια τους ή ακόμα τότε δεν ειχε εκδηλωθεί.........
............ως ακάματος ρεπόρτερ;

επειδή δεν θυμάμαι, ο Kauldron ο ακάματος ρεπόρτερ του φόρουμ και επίτιμο μέλος του σεπτού αυτού νήματος,

ο οποίος σταθερά και αδιάλειπτα φροντίζει να ενημερωνόμαστε για όλες της επιτυχίες της Χαμας

Kauldron @ Αρχισαν τα όργαααανα...
παραθέτοντας μας κάθε βίντεο τους, διανθισμένο με τα θριαμβευτικά αλλαχού ακμπαρ

στο παλιό, που τότε την επικαιρότητα απασχολούσαν οι αποκεφαλισμοί του ΙΣΙΣ
ανέβαζε και τοτε βιντεακια τους ή ακόμα τότε δεν ειχε εκδηλωθεί.........
............ως ακάματος ρεπόρτερ;

SpoilerShow
Isildur έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 19:30
όσο για το νήμα Ζωόφιλοι - με τα κατοικίδια σας καταστρέφετε τον πλανήτη είδα λίγο τις πρώτες 1-2 σελίδες ...... Δεν το τσέκαρα όλο, αλλά φαντάζομαι πως ο georgebi απλά τρολάρει αυτούς που γράφουν αυτές τις μαλακίες, ως συνήθως.
Ελπίζω δηλαδή.

SpoilerShow
Ανεξάρτητα πάντως απ το αν ο georgebi τρολαρε ή οχι στο σιχαμερό κατοικίδιοζωοφοβικό νήμα που άνοιξε 
απορία που φοβάμαι πως θα μας μείνει στο διηνεκές
ανεξάρτητα λοιπόν απ αυτό...ο georgebi δεν φημίζεται και πολύ για τα ζωοφιλικά του αισθήματα

απορία που φοβάμαι πως θα μας μείνει στο διηνεκές

ανεξάρτητα λοιπόν απ αυτό...ο georgebi δεν φημίζεται και πολύ για τα ζωοφιλικά του αισθήματα

SpoilerShow
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα @ Αυτή παραβιάζει τον κώλο του Μπουγά, αλλά όταν αυτός διαμαρτύρεται ''παραληρεί εμετικά''
Εδώ έχεις δίκιο
Χάρη στον πλούτο που εξασφάλισα ως πετυχημένο
ΝΔμποτ

μπορώ επιτέλους να διακοπάρω

και να απολαύσω αμέριμνος, μαζί με τα άλλα ΝΔμποτ
, το αγαπημένο μας γκολφ

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑19 Δεκ 2023, 15:04μετάφραση:
ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση της περσόνας μου ως χαβαλετζής ΠΑΚΥς της διπλανής πόρτας,
για να περάσω πιο ανυποψίαστα τα κατά παραγγελία ποστ μου στην προεκλογική περίοδο,
και τώρα χαλαρώνω
Εδώ έχεις δίκιο

Χάρη στον πλούτο που εξασφάλισα ως πετυχημένο

μπορώ επιτέλους να διακοπάρω

και να απολαύσω αμέριμνος, μαζί με τα άλλα ΝΔμποτ

SpoilerShow
southern έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 14:19για τα 20 ευρω το κιλο που εχει η γραβιερα Ναξου ποιος ειναι υπευθυνος;georgebi έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 13:45Το αναγνωρίζω....τον συμπαθώ τον Αδωνιsouthern έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 08:14ο πατησιωτης με τον georgebi δεν ειναι μεγαλοι φαν του Σπυρου Αδωνι;
αποτελεσματικος πολιτικος δεν λεω
με τα καλά του και με τα κακά του
αλλά για το δίδυμο που είμαι υστερικός groupie
χάρη σε σένα τους γνώρισα τόσο καλά και σε ευχαριστώ
ειναι αυτό
αυτοί ή ο Αδωνις; φατε Αδωνι
Λοιπόν αγαπητέ, κοιτά να δεις πως έχει η κατάσταση
καθώς εσύ πας γυρεύοντας παραθέτοντας με στο ξεκάρφωτο, και οχι εγώ

Και εγώ, όπως και άλλοι εδώ μέσα, θεωρώ πως κατά βάθος είσαι καλό παιδί

Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός (με βάση τα γραπτά σου )
πως επίσης σε θεωρώ ευκολόπιστο και αγαθιάρη
παιχνιδάκι για κάθε λαοπλάνο να σε κάνει έρμαιο του

Αυτό φυσικά δεν ειναι λόγος να επιζητώ αντιπαράθεση μαζί σου... και γι αυτό ποτέ δεν εχω ασχοληθεί να κρίνω αυτά που συνεχώς ξεφουρνίζεις εδώ μέσα
Με συγκατάβαση σε αντιμετωπίζω...ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι.....δυστυχώς
Αυτή μου την άποψη για την περσονα σου καλό ειναι να τη θυμάσαι την επόμενη φορά που θα με κοουταρεις

SpoilerShow
georgebi έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 14:44να εισαι καλα. και εσυ εισαι ενας κοσμιος ανθρωπος.
Λοιπόν αγαπητέ, κοιτά να δεις πως έχει η κατάσταση
καθώς εσύ πας γυρεύοντας παραθέτοντας με στο ξεκάρφωτο, και οχι εγώ
Και εγώ, όπως και άλλοι εδώ μέσα, θεωρώ πως κατά βάθος είσαι καλό παιδί
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός (με βάση τα γραπτά σου )
πως επίσης σε θεωρώ ευκολόπιστο και αγαθιάρη
παιχνιδάκι για κάθε λαοπλάνο να σε κάνει έρμαιο του
Αυτό φυσικά δεν ειναι λόγος να επιζητώ αντιπαράθεση μαζί σου... και γι αυτό ποτέ δεν εχω ασχοληθεί να κρίνω αυτά που συνεχώς ξεφουρνίζεις εδώ μέσα
Με συγκατάβαση σε αντιμετωπίζω...ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι.....δυστυχώς
Αυτή μου την άποψη για την περσονα σου καλό ειναι να τη θυμάσαι την επόμενη φορά που θα με κοουταρεις![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Ναι αλλά ρε καταδρομεα 
έλα εδώ να μας τα εξηγήσεις τι εννοεις
Όλο φόρουμ αγωνιά να μάθει...τι πράγματα βάζει ο georgebi και που;

έλα εδώ να μας τα εξηγήσεις τι εννοεις

Kauldron έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 20:40Ύπουλο το χτύπημά σου κατά του μέλους που πιο πάνω προσπαθεί να σώσει την υπόληψη του Αδώνιδος.nyxtovios έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 00:02Οι περισσότεροι γαλαζαίοι είναι τουλάχιστον πνευματικά ομοφυλόφιλοι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Δεκ 2023, 23:58
με ροζουλι η στα του ουρανιου τοξου θα βγουν μαζι με τον τσουνη λετε?
Αρκετοί και σωματικά.
Για αυτό δεν τους ενοχλούν αυτά.![]()
Ελα ρε χελωνιτσα ...τι φοβάσαι...καταδρομέας είσαι ...δεν είσαι κότα
Όλο φόρουμ αγωνιά να μάθει...τι πράγματα βάζει ο georgebi και που;

SpoilerShow
Πάντως ξέρετε τι λένε για κάποιον που πετάει τη μ@λ@κι@ του στα μουλωχτά και μετά άνανδρα εξαφανίζεται; 
και δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα
γενικά μιλάω
Θα σας πω μόλις βρω το κατάλληλο gif ***
Stay tuned

***αν κάποιος συνφορουμιτης εχει κάποια πρόταση με καλοδεχούμενη να την ποσταρει

και δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα

γενικά μιλάω

Θα σας πω μόλις βρω το κατάλληλο gif ***
Stay tuned

***αν κάποιος συνφορουμιτης εχει κάποια πρόταση με καλοδεχούμενη να την ποσταρει

SpoilerShow
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 20 Δεκ 2023, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

SpoilerShow
-
Δεκτή η απάντηση σουKauldron έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 22:09Πώ πω νεύρα. Ο καθένας μπορεί να ψάξει και να βρεί, Georgebi. Μασημένη τροφή δε χρειάζεται κανείς.georgebi έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 21:03georgebi @ Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Ναι αλλά ρε καταδρομεα
έλα εδώ να μας τα εξηγήσεις τι εννοειςΕλα ρε χελωνιτσα ...τι φοβάσαι...καταδρομέας είσαι ...δεν είσαι κότα
Όλο φόρουμ αγωνιά να μάθει...τι πράγματα βάζει ο georgebi και που;![]()

Δεν είσαι έτοιμος να μας γνωστοποιήσεις τις αποκαλύψεις σου αγαπητέ χελωνε

Για να δεις πως δεν κρατάω κακία να και ένα αβαταρ*** να βάλεις όταν βαρεθείς αυτό που έχεις

***ενα ντροπαλό χελωνάκι όπως καλή ώρα εσύ ντρέπεσαι να ρθεις στο νήμα
Για την ερώτηση που έκανα παραπάνω που αφορά τους άνανδρους που δεν εμφανίζονται στο νήμα να δώσουν απαντήσεις (δεν αναφερόμουν σε σένα

μολις βρω το γκιφ θα επανέλθω
stay tuned

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 20 Δεκ 2023, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

SpoilerShow
Πάντως το δηλώνω
πολλοί μαζεμένοι μου επιτίθενται τελευταία
και κάποιοι εφευρίσκουν αχυρανθρώπους για να επιτεθούν με βρόμικα μέσα (δεν υπονοώ κανένα
)
και βοήθεια από πουθενά

πολλοί μαζεμένοι μου επιτίθενται τελευταία
και κάποιοι εφευρίσκουν αχυρανθρώπους για να επιτεθούν με βρόμικα μέσα (δεν υπονοώ κανένα

και βοήθεια από πουθενά

SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άτομα με κόλπο (georgebi κοιμήσης)
από Ανδροπαραδίνομαι » 16 Νοέμ 2024, 21:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
19 Νοέμ 2024, 14:28
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
16 Μάιος 2023, 15:28
-