Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Re: Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 28 Ιούλ 2024, 17:05

Beria έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 16:54
Εικόνα

Διαχρονική γαλλική κουλτούρα
:romance-hearteyes::romance-hearteyes:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 28 Ιούλ 2024, 17:07

Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 28 Ιούλ 2024, 17:08

Μαδουραίος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:57
Τι συγκρίνει το άτομο; Αλεπουδιάρης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 28 Ιούλ 2024, 17:09

Απλα αρχισαν να φευγουν οι χορηγοι.

Πρωτα τους εφυγε η Toyota απογοητευμενη απο το πως συμπεριφερθηκαν οι διοργανωτες στους αθλητες και σημερα μια μεγαλη αμερικανικη εταιρεια που ειπε οτι αποχωρει απο τη λιστα χορηγων γιατι εγινε αντιχριστιανικη προπαγανδα στην τελετη εναρξης.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 28 Ιούλ 2024, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 28 Ιούλ 2024, 17:10

Machine ghost έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:07
Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!

Αμα τριψεις πολυ τα ματια σου μπορει να δεις και το αρχιδι που εχει βγαλει εξω ενας απο τους τρανς που χορευουν με τα παιδακια.

Συνεχισε τωρα να λες οτι το προβλημα ειμαι εγω και οχι τα παιδοφιλικα μηνυματα.

.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 28 Ιούλ 2024, 17:12

Αρίστος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:09

Απλα αρχισαν να φευγουν οι χορηγοι.

Πρωτα τους εφυγε η Toyota απογοητευμενη απο το πως συμπεριφερθηκαν οι διοργανωτες στους αθλητες και σημερα μια μεγαλη αμερικανικη εταιρεια που ειπε οτι αποχωρει απο τη λιστα χορηγων γιατι εγινε αντιχριστιανικη προπαγανδα στην τελετη εναρξης.

.
Είναι πάγια δικαιολογία. Η Λάλεκ έφτιαχνε σημαίες χρωματισμένες με αίμα περιόδου (πέρα από τη φούξια για την οποία έγινε διάσημη) και έλεγε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 28 Ιούλ 2024, 17:13

Μαδουραίος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 14:57
Μια μονογραφία για την οφιουχο.
Προσοχή είναι μονογραφία, μελέτη που απαιτεί κόπο κατανόησης. Ανοίγεται με δίκια σας ευθύνη!
Μην στραμπουλιξετε τίποτα δηλαδη

https://mlsg.squarespace.com/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 28 Ιούλ 2024, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Ιούλ 2024, 17:14

Έχω κάτι σαν απορία, οι εταιρείες έφυγαν γιατί κατάλαβαν οτι έχουν κάτι να χάσουν από τα κέρδη τους και την υπόληψη των εταιρειών τους ή παίζεται κανένα πιο χοντρό παιχνίδι από πίσω;

Μου κάνει λίγο εντύπωση να το έκαναν απο πραγματική ευθιξία
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 28 Ιούλ 2024, 17:18

Αρίστος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:10
Machine ghost έγραψε:

Αμα τριψεις πολυ τα ματια σου μπορει να δεις και το αρχιδι που εχει βγαλει εξω ενας απο τους τρανς που χορευουν με τα παιδακια.

.
Το πρόβλημα είναι βέβαια τα σκατα που ξερνάνε, αλλά αυτό δεν αποσοβεί το γεγονός ότι εσυ είσαι προβληματικός , για να χρησιμοποιήσω μετριοπαθή χαρακτηρισμό.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia » 28 Ιούλ 2024, 17:21

Saturn έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:14
Έχω κάτι σαν απορία, οι εταιρείες έφυγαν γιατί κατάλαβαν οτι έχουν κάτι να χάσουν από τα κέρδη τους και την υπόληψη των εταιρειών τους ή παίζεται κανένα πιο χοντρό παιχνίδι από πίσω;

Δεν το κανανε απο ευθιξια, αρπαξανε την αφορμη να αποσυρουν τη χορηγια διχως κατακραυγες και νομικους μπελαδες.

Επισης, ολη αυτη η φρενιτιδα του woke φαινεται πως εχει πιασει ταβανι στις χωρες της Δυσης, το προιον δεν πουλαει πλεον. Και οταν κατι δεν πουλαει, τοτε ο χορηγος παει γι'αλλα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 28 Ιούλ 2024, 17:23

Portia έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:21
Saturn έγραψε:

Δεν το κανανε απο ευθιξια, αρπαξανε την αφορμη να αποσυρουν τη χορηγια διχως κατακραυγες και νομικους μπελαδες.

Επισης, ολη αυτη η φρενιτιδα του woke φαινεται πως εχει πιασει ταβανι στις χωρες της Δυσης, το προιον δεν πουλαει πλεον. Και οταν κατι δεν πουλαει, τοτε ο χορηγος παει γι'αλλα.
οκ, άρα θεωρείς οτι πιστεύουν πως μεσομακροπρόθεσμα η μόδα του γουοκ θα πιάσει πάτο οπότε προστατεύουν τα συμφέροντά τους
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 28 Ιούλ 2024, 17:24

Machine ghost έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:18
Αρίστος έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 17:10
Machine ghost έγραψε:

.
Το πρόβλημα είναι βέβαια τα σκατα που ξερνάνε, αλλά αυτό δεν αποσοβεί το γεγονός ότι εσυ είσαι προβληματικός , για να χρησιμοποιήσω μετριοπαθή χαρακτηρισμό.

Συνεχισε βλακα να ασχολεισαι μαζι μου γιατι θα σου πεσει η μουρη στο πατωμα να σχολιασεις το παιδοφιλικο σωου.

.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Ιούλ 2024, 17:25

Saturn έγραψε:

Οι εταιρίες για τα κέρδη ενδιαφέρονται.Τα κέρδη προκύπτουν από τις προτιμήσεις των καταναλωτών αλλά και τις επιλογές του κεφαλαίου.Όσο διάστημα οι αντιδρώντες στη woke culture ήσαν ασύνδετοι μεμονωμένοι δεν τους έδιναν σημασία.Τώρα όμως έχουν μαζί τους ένα από τα δύο αμερικανικά κόμματα - η αντίθεση σε αυτά δεν περιορίζεται μόνο στον Τραμπ αλλά σε όλο το ρεπουμπλικανικό κόμμα - ,τον Έλον Μασκ και άλλους.
Γιατί να μπλέξει η Toyota στη διαμάχη για την προσβολή του χριστιανισμού στους ολυμπιακούς αγώνες ενώ είναι Ιάπωνες που δεν είναι χριστιανοί,απλά είναι γεωπολιτικά και οικονομικά Δύση αλλά όχι πολιτιστικά;
Άλλη δουλειά δεν είχαν να κάνουν;

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 28 Ιούλ 2024, 17:26

Beria έγραψε:
28 Ιούλ 2024, 16:54
Εικόνα

Διαχρονική γαλλική κουλτούρα
Gros dégueulasse !
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών