Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Πονηροί.vagabondo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:47Οι διοργανωτές ζητούν συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» στην τελετή έναρξης
Τι συγκρίνει το άτομο; Αλεπουδιάρης.
AlienWay έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:06Πονηροί.vagabondo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:47Οι διοργανωτές ζητούν συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» στην τελετή έναρξης
Machine ghost έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:07Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Είναι πάγια δικαιολογία. Η Λάλεκ έφτιαχνε σημαίες χρωματισμένες με αίμα περιόδου (πέρα από τη φούξια για την οποία έγινε διάσημη) και έλεγε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανένανΑρίστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:09AlienWay έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:06Πονηροί.vagabondo έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 16:47Οι διοργανωτές ζητούν συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» στην τελετή έναρξης
Απλα αρχισαν να φευγουν οι χορηγοι.
Πρωτα τους εφυγε η Toyota απογοητευμενη απο το πως συμπεριφερθηκαν οι διοργανωτες στους αθλητες και σημερα μια μεγαλη αμερικανικη εταιρεια που ειπε οτι αποχωρει απο τη λιστα χορηγων γιατι εγινε αντιχριστιανικη προπαγανδα στην τελετη εναρξης.
.
Μια μονογραφία για την οφιουχο.
Το πρόβλημα είναι βέβαια τα σκατα που ξερνάνε, αλλά αυτό δεν αποσοβεί το γεγονός ότι εσυ είσαι προβληματικός , για να χρησιμοποιήσω μετριοπαθή χαρακτηρισμό.Αρίστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:10Machine ghost έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:07Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Αμα τριψεις πολυ τα ματια σου μπορει να δεις και το αρχιδι που εχει βγαλει εξω ενας απο τους τρανς που χορευουν με τα παιδακια.
Συνεχισε τωρα να λες οτι το προβλημα ειμαι εγω και οχι τα παιδοφιλικα μηνυματα.
.
Δεν το κανανε απο ευθιξια, αρπαξανε την αφορμη να αποσυρουν τη χορηγια διχως κατακραυγες και νομικους μπελαδες.
οκ, άρα θεωρείς οτι πιστεύουν πως μεσομακροπρόθεσμα η μόδα του γουοκ θα πιάσει πάτο οπότε προστατεύουν τα συμφέροντά τουςPortia έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:21Δεν το κανανε απο ευθιξια, αρπαξανε την αφορμη να αποσυρουν τη χορηγια διχως κατακραυγες και νομικους μπελαδες.
Επισης, ολη αυτη η φρενιτιδα του woke φαινεται πως εχει πιασει ταβανι στις χωρες της Δυσης, το προιον δεν πουλαει πλεον. Και οταν κατι δεν πουλαει, τοτε ο χορηγος παει γι'αλλα.
Machine ghost έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:18Το πρόβλημα είναι βέβαια τα σκατα που ξερνάνε, αλλά αυτό δεν αποσοβεί το γεγονός ότι εσυ είσαι προβληματικός , για να χρησιμοποιήσω μετριοπαθή χαρακτηρισμό.Αρίστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:10Machine ghost έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 17:07Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Αμα τριψεις πολυ τα ματια σου μπορει να δεις και το αρχιδι που εχει βγαλει εξω ενας απο τους τρανς που χορευουν με τα παιδακια.
Συνεχισε τωρα να λες οτι το προβλημα ειμαι εγω και οχι τα παιδοφιλικα μηνυματα.
.
Οι εταιρίες για τα κέρδη ενδιαφέρονται.Τα κέρδη προκύπτουν από τις προτιμήσεις των καταναλωτών αλλά και τις επιλογές του κεφαλαίου.Όσο διάστημα οι αντιδρώντες στη woke culture ήσαν ασύνδετοι μεμονωμένοι δεν τους έδιναν σημασία.Τώρα όμως έχουν μαζί τους ένα από τα δύο αμερικανικά κόμματα - η αντίθεση σε αυτά δεν περιορίζεται μόνο στον Τραμπ αλλά σε όλο το ρεπουμπλικανικό κόμμα - ,τον Έλον Μασκ και άλλους.