Δεν μας ενοχλει το κιτς αλλα τα μηνυματα παιδοφιλιας, η υπερπροβολη των τρανς και η προσβολη του Χριστιανισμου που προφανως γινεται επειδη προτιμουν το Ισλαμ σαν νεα ευρωπαικη θρησκεια.
.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Εάν έχεις αρρωστημένο μυαλό και βλέπεις μηνύματα παιδοφιλίας εκεί όπου δεν υπάρχουν δε σου φταίει η Γαλλία... Η Γαλλία είναι κοσμικό κρατος.Αρίστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:20
Δεν μας ενοχλει το κιτς αλλα τα μηνυματα παιδοφιλιας, η υπερπροβολη των τρανς και η προσβολη του Χριστιανισμου που προφανως γινεται επειδη προτιμουν το Ισλαμ σαν νεα ευρωπαικη θρησκεια.
.
Άλλη μια μπαρουφα.
She was selected for France’s 400m women’s and mixed relay teams at the 2024 Paris Olympics. She expressed disappointment on social media that she would be unable to attend the opening ceremony due to her desire to wear a hijab, included on a list of items France’s minister for sport had prohibited in September 2023, saying that athletes representing France would be barred from displaying religious symbols. However, a compromise was reported, shortly before the ceremony, that would allow Sylla to wear a French Olympic cap on her head.[9][10][11]
Εγώ θα πήγαινα αλλά θέλει βίζα και επίσης δεν ξέρω Ιρανικά.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:21Εάν έχεις αρρωστημένο μυαλό και βλέπεις μηνύματα παιδοφιλίας εκεί όπου δεν υπάρχουν δε σου φταίει η Γαλλία... Η Γαλλία είναι κοσμικό κρατος.
Στην τελική πήγαινε στο Ιράν.
Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:21
Εάν έχεις αρρωστημένο μυαλό και βλέπεις μηνύματα παιδοφιλίας εκεί όπου δεν υπάρχουν δε σου φταίει η Γαλλία... Η Γαλλία είναι κοσμικό κρατος.
Καθαρά κοσμικό κράτος είναι η Γαλλία και ο μακρόν ο καλύτερος εκπρόσωπος του εδώ και πολλές δεκαετίες.Αρίστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:29Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:21
Εάν έχεις αρρωστημένο μυαλό και βλέπεις μηνύματα παιδοφιλίας εκεί όπου δεν υπάρχουν δε σου φταίει η Γαλλία... Η Γαλλία είναι κοσμικό κρατος.
Με Μακρον η Γαλλια δεν ειναι πια κοσμικο κρατος.
Ειναι ΓΕΛΟΙΟ κρατος και απο χτες γελαει ολος ο πλανητης μαζι της.
Σοβαροι Γαλλοι ζητουν συγγνωμη απο φιλους τους σε αλλες χωρες για το χτεσινο καφριλικι.
.
Δε βλέπω και πολύ κόσμο να σκοτώνεται για μια θέση στο Ιράν πάντως.nyxtovios έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:28Εγώ θα πήγαινα αλλά θέλει βίζα και επίσης δεν ξέρω Ιρανικά.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:21Εάν έχεις αρρωστημένο μυαλό και βλέπεις μηνύματα παιδοφιλίας εκεί όπου δεν υπάρχουν δε σου φταίει η Γαλλία... Η Γαλλία είναι κοσμικό κρατος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:30
Καθαρά κοσμικό κράτος είναι η Γαλλία και ο μακρόν ο καλύτερος εκπρόσωπος του εδώ και πολλές δεκαετίες.
Δεν ξέρω, το επιχείρημα σου σχολιάζω.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:30Δε βλέπω και πολύ κόσμο να σκοτώνεται για μια θέση στο Ιράν πάντως.nyxtovios έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:28Εγώ θα πήγαινα αλλά θέλει βίζα και επίσης δεν ξέρω Ιρανικά.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:21
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/La%C3%A ... _en_FranceΑρίστος έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:31Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:30
Καθαρά κοσμικό κράτος είναι η Γαλλία και ο μακρόν ο καλύτερος εκπρόσωπος του εδώ και πολλές δεκαετίες.
Κανε σιαπερα, πεφτουν ντοματες.
.
Πάντως στον πραγματικό κόσμο δεν έχω δει κανέναν αποφοιτο καλής σχολής να θέλει να πάει στο Ιράν.nyxtovios έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:32Δεν ξέρω, το επιχείρημα σου σχολιάζω.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:30Δε βλέπω και πολύ κόσμο να σκοτώνεται για μια θέση στο Ιράν πάντως.
Δεν γίνεται να πάω έτσι, αυριο στο Ιραν.
Μακάρι να γινότανε
Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:27Άλλη μια μπαρουφα.She was selected for France’s 400m women’s and mixed relay teams at the 2024 Paris Olympics. She expressed disappointment on social media that she would be unable to attend the opening ceremony due to her desire to wear a hijab, included on a list of items France’s minister for sport had prohibited in September 2023, saying that athletes representing France would be barred from displaying religious symbols. However, a compromise was reported, shortly before the ceremony, that would allow Sylla to wear a French Olympic cap on her head.[9][10][11]
Άσχετο όμως με το πήγαινε στο ΙρανPhilip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:34Πάντως στον πραγματικό κόσμο δεν έχω δει κανέναν αποφοιτο καλής σχολής να θέλει να πάει στο Ιράν.nyxtovios έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:32Δεν ξέρω, το επιχείρημα σου σχολιάζω.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2024, 18:30
Δε βλέπω και πολύ κόσμο να σκοτώνεται για μια θέση στο Ιράν πάντως.
Δεν γίνεται να πάω έτσι, αυριο στο Ιραν.
Μακάρι να γινότανε
Βασικά ούτε ανειδίκευτο εργάτη ή απόκληρο.