O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

nemo

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 19 Αύγ 2024, 20:39

Saturn έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:35
Προσωπικά πάντως, δεν μου άρεσαν ποτέ οι Beatles, ούτε τα τραγούδια τους ούτε οι...φάτσες τους. Οι μελωδίες μου ακούγονταν γλυκανάλατες και μου έμοιαζαν κάπως βλαμμένα τα παιδιά και ειδικά ο Λένον, σαν να είχε και κάποιο θέμα δυσεντερίας :lol:
και εγω το ιδιο ! :smt023

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 19 Αύγ 2024, 20:42

nemo έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:39
Saturn έγραψε:
Προσωπικά πάντως, δεν μου άρεσαν ποτέ οι Beatles, ούτε τα τραγούδια τους ούτε οι...φάτσες τους. Οι μελωδίες μου ακούγονταν γλυκανάλατες και μου έμοιαζαν κάπως βλαμμένα τα παιδιά και ειδικά ο Λένον, σαν να είχε και κάποιο θέμα δυσεντερίας :lol:
get back to toronto ; rocky racoon;
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 19 Αύγ 2024, 20:45

Αρίστος έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:19
tanipteros έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:14
και η Εκκλησία της Ελλάδος έχει περιουσία εκατομύρια αλλά δεν δίνει τον έναν χιτώνα όπως διδάσκει τα κρατάει για την πάρτη της... φίλε Αρίστο...

Εγω ξερω προσωπικα 6 ανθρωπους που τους ταιζει καθημερινα.

.
ο κανόνας λέει να δίνεις τα μισά... έχεις 2 δίνεις τον 1 χιτώνα.... δεν είδα να δίνει τα μισά ακίνητα για ξενοδοχεία για απόρους...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 19 Αύγ 2024, 20:46

Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Αύγ 2024, 20:47

nemo έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:39
Saturn έγραψε:
Kαι λέω εγώ τώρα, λέω

Η καλλιτεχνική (και όχι μόνο) κατάληξη των προτιμήσεων του Λένον, δείχνει και την πολιτική κατάληξη των ιδεολογικών του αναμασημάτων

:102:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Αύγ 2024, 20:50

:lol:
SpoilerShow

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 19 Αύγ 2024, 20:55

1881 δημοσιεύσεις έχει ο Εωσφόρος... μπορείτε να τις φτάσετε 2000 !

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 19 Αύγ 2024, 20:56

Κάνετε το ίδιο λάθος (;) ρε τύποι, συνέχεια. Βγάζετε συμπεράσματα από το τέλος και μετά Χριστόν, που λένε.

Π.χ. δολοφονείται ένας μαύρος από έναν λευκό ρατσιστή και βγαίνουν οι μαύροι στους δρόμους, ταραχές, ιστορίες, κινήματα, επαναστάσεις και τα συναφή. Ψιλό λογικό ακούγεται ως αντίδραση. Ε βγαίνει και η αστυνομία και απαγορεύει γενικά τις συγκεντρώσεις πάνω από 20 άτομα, μέχρι να ηρεμήσει λίγο η φάση. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μαύρος ή κάποιος πράκτορας με mind control, έπεισε υπογείως τον λευκό ρατσιστή να κάνει αυτό το έγκλημα, για να δημιουργήσει όλες αυτές τις ταραχές, για να μπορέσει μετά η αστυνομία να περάσει αυτήν την απαγόρευση. Δεν είναι όλα ένα παγκόσμιο σχέδιο, σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το ότι βολεύει την αφήγησή σας και τον δυστοπικό κόσμο στον οποίο ποντάρετε, για να έρθετε μετά ως λυτρωτές ή γιατί περιμένετε μια δικαίωση κάπου στο μέλλον που θα ζείτε ή δεν θα ζείτε, δεν σημαίνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Τουλάχιστον, όχι πάντα.

Ακόμη όμως και να ήταν όλα σχεδιασμένα, υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας, ο τύπος που αποφάσισε να σκοτώσει έναν άλλον, ο τύπος που αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για τα χίπικα ιδεώδη του κτλ. Υπάρχει η - Εωσφορική για εσάς, ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, που πράττει όπως επιθυμεί.

Αν αυτές οι ομάδες ανθρώπων, Ιλλουμινάτοι, Εωσφοριστές, Μπίλντερμπεργκ, Μασόνοι πέστε τους όπως θέλετε, έχουν μια δύναμη, αυτή είναι να αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Όταν ξεσπάσει πόλεμος, θα πουλήσουν όπλα. Δεν είναι απαραίτητο πάντοτε να δημιουργούν πολέμους για να πουλάνε όπλα. Αν πουλάει ο χιπισμός, πουλάνε χιπισμό και αυτοί, με τραγούδια, flower power, ειρηνιστικά κινήματα και οργανώσεις και λοιπά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros » 19 Αύγ 2024, 20:59

μαρέσει ρε τύπε που τους απαντάς σοβαρά...

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Αύγ 2024, 21:02

Νομίζω οτι πέφτεις εσύ και άλλοι στην παγίδα της γραφικής συνομοσιολογίας
Δεν γίνονται τα πράγματα ακριβώς όπως νομίζετε
Ποιός είπε για παγκόσμιο σχέδιο σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, λες και μιλάμε για σκηνοθέτη και το έργο του;
Ακριβώς αυτό που λες όμως είναι η βάση, της ελευθέρας βουλήσεως. Βάσει αυτής, ξετυλίγεται ο κόσμος μας στην Ιστορία. Οι όποιοι Μασώνοι κτλ ξέρουν απλά πώς να κινούν τα νήματα με βάση τα δικά τους πιστεύω..

Ακόμα και αυτός ο Αντίχριστος, δεν θα έρθει να ενσαρκωθεί τον ρόλο του, μέχρι οι άνθρωποι και ο πολιτισμός τους να φθάσει να τον έχει αναζητήσει απόλυτα. Μέσα από τις αναπτυγμένες στον χρόνο ιδεολογίες του και πρακτικές του. Σε γενικό και ατομικό πλαίσιο.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 19 Αύγ 2024, 21:03

Feindflug έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:56
Κάνετε το ίδιο λάθος (;) ρε τύποι, συνέχεια. Βγάζετε συμπεράσματα από το τέλος και μετά Χριστόν, που λένε.

Π.χ. δολοφονείται ένας μαύρος από έναν λευκό ρατσιστή και βγαίνουν οι μαύροι στους δρόμους, ταραχές, ιστορίες, κινήματα, επαναστάσεις και τα συναφή. Ψιλό λογικό ακούγεται ως αντίδραση. Ε βγαίνει και η αστυνομία και απαγορεύει γενικά τις συγκεντρώσεις πάνω από 20 άτομα, μέχρι να ηρεμήσει λίγο η φάση. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος μαύρος ή κάποιος πράκτορας με mind control, έπεισε υπογείως τον λευκό ρατσιστή να κάνει αυτό το έγκλημα, για να δημιουργήσει όλες αυτές τις ταραχές, για να μπορέσει μετά η αστυνομία να περάσει αυτήν την απαγόρευση. Δεν είναι όλα ένα παγκόσμιο σχέδιο, σχεδιασμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το ότι βολεύει την αφήγησή σας και τον δυστοπικό κόσμο στον οποίο ποντάρετε, για να έρθετε μετά ως λυτρωτές ή γιατί περιμένετε μια δικαίωση κάπου στο μέλλον που θα ζείτε ή δεν θα ζείτε, δεν σημαίνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Τουλάχιστον, όχι πάντα.

Ακόμη όμως και να ήταν όλα σχεδιασμένα, υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας, ο τύπος που αποφάσισε να σκοτώσει έναν άλλον, ο τύπος που αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για τα χίπικα ιδεώδη του κτλ. Υπάρχει η - Εωσφορική για εσάς, ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, που πράττει όπως επιθυμεί.

Αν αυτές οι ομάδες ανθρώπων, Ιλλουμινάτοι, Εωσφοριστές, Μπίλντερμπεργκ, Μασόνοι πέστε τους όπως θέλετε, έχουν μια δύναμη, αυτή είναι να αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Όταν ξεσπάσει πόλεμος, θα πουλήσουν όπλα. Δεν είναι απαραίτητο πάντοτε να δημιουργούν πολέμους για να πουλάνε όπλα. Αν πουλάει ο χιπισμός, πουλάνε χιπισμό και αυτοί, με τραγούδια, flower power, ειρηνιστικά κινήματα και οργανώσεις και λοιπά.
τοσες λεξεις για να περιγραψεις το ποσο χαζος εισαι ...δεν χρειαζοταν
ακομη και ενα φτωχος περιπτερας κανει τα σχεδια του και εχει ενα μακροχρόνιο σχεδιασμο δρασης
το ποσο ηλιθιοι ειστε ολοι εσεις που ολα τα θεωρειτε τυχαιες συμπτώσεις -δεν υπαρχει οριο στην βλακεια
ειστε οι χρησιμοι της εκαστοτε εξουσιας

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Αύγ 2024, 21:05

πχ, όταν φθάνεις μετά από τον Διαφωτισμό να κάνεις λόγο για θάνατο του Θεού και την επικράτηση της λογικότητας, σε υπαρξιακό επίπεδο θα έρθει η ώρα να αναζητήσεις, φιλοσοφικά και μόνο να το πάρεις, σε ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ θα στηρίξεις τις αρχές του πολιτισμού που θες ή νομίζεις οτι θες να έχεις. Και από κει και πέρα όλα παίρνουν τον δρόμο τους...
Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής αλλά είναι λίγο κάπως νομοτελειακό οτι θα καταλήξουμε εκεί που λέμε οι χριστιανοί οτι θα καταλήξουμε. Και χριστιανισμός να μην υπήρχε να στο πει, εγώ αντιλαμβάνομαι οτι αυτό είναι ξεκάθαρο.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 19 Αύγ 2024, 21:07

nemo έγραψε:
19 Αύγ 2024, 21:03
Feindflug έγραψε:
19 Αύγ 2024, 20:56

τοσες λεξεις για να περιγραψεις το ποσο χαζος εισαι ...δεν χρειαζοταν
ακομη και ενα φτωχος περιπτερας κανει τα σχεδια του και εχει ενα μακροχρόνιο σχεδιασμο δρασης
το ποσο ηλιθιοι ειστε ολοι εσεις που ολα τα θεωρειτε τυχαιες συμπτώσεις -δεν υπαρχει οριο στην βλακεια
ειστε οι χρησιμοι της εκαστοτε εξουσιας
Ευτυχώς η δική σου βλακεία διακρίνεται από μια λακωνικότητα, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 19 Αύγ 2024, 21:07

Ας αφήσουμε όμως την Γιόκο Όνο να μας τα εξηγεί καλύτερα... :lol:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 19 Αύγ 2024, 21:11

Saturn έγραψε:
19 Αύγ 2024, 21:05
πχ, όταν φθάνεις μετά από τον Διαφωτισμό να κάνεις λόγο για θάνατο του Θεού και την επικράτηση της λογικότητας, σε υπαρξιακό επίπεδο θα έρθει η ώρα να αναζητήσεις, φιλοσοφικά και μόνο να το πάρεις, σε ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ θα στηρίξεις τις αρχές του πολιτισμού που θες ή νομίζεις οτι θες να έχεις. Και από κει και πέρα όλα παίρνουν τον δρόμο τους...
Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής αλλά είναι λίγο κάπως νομοτελειακό οτι θα καταλήξουμε εκεί που λέμε οι χριστιανοί οτι θα καταλήξουμε. Και χριστιανισμός να μην υπήρχε να στο πει, εγώ αντιλαμβάνομαι οτι αυτό είναι ξεκάθαρο.
παλια ολο αυτο που λες το ελεγα με μια φραση αλλα τωρα τα εχω αφησει πισω και ουτε θελω να τα ξαναθυμηθω γιατι αυτο που ειναι να συμβει συμβαινει ηδη ...και εμεις αργουμε να το αντιληφθουμε

ο ανθρωπος γενικα ειναι πλασμενος να δρα και να τα αντιμετωπιζει με μια νοητικη καθυστέρηση

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών