Πόσο έχει αλλάξει η στάση ζωής σας από νέοι έως τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Πόσο έχει αλλάξει η στάση ζωής σας από νέοι έως τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 13:25

Είχατε όνειρα για τον κόσμο; Ιδεολογίες; Κανόνες σεβασμού που τσαλαπατήθηκαν στο βιαστικό πλήθος;Έχετε βάλει νερό στο κρασί σας; Σε διαπροσωπικές, επαγγελματικές, ερωτικές σχέσεις φτάσατε να κάνετε πράγματα που κάποτε τα κοροϊδεύατε τα ίδια ή παρόμοια τους; Έχει ενδιαφέρον για αρκετά μεγαλύτερους ανθρώπους να κάνουν μια ανασκόπηση και να αποφανθούν αν ο 20αρης εαυτός τους θα έπιανε από τον αυτί τον 40αρη ή το αντίθετο. Εδώ 4 χρόνια περνάνε και ο άνθρωπος αλλάζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
- Casper - έγραψε:
05 Οκτ 2020, 23:35
Αυτό που λέει ο τίτλος. Υπάρχουν στην Ελλάδα;

Υπάρχουν αρκετά σημεία στην Κύπρο (στην πόλη μου σίγουρα) που η διάβαση είναι ακριβώς στο τέρμα των φώτων τροχαίας. Οκ αυτό από μόνο του δεν είναι τόοσο πρόβλημα. Σκεφτείτε όμως να είμαι στην απέναντι πλευρά, να θέλω να στρίψω, να ανάβει πράσινο, να έχω μπει ήδη στην μέση του δρόμου (το αμάξι από πίσω ξεκίνησε ήδη δηλαδή) και τσουπ να ανάβει ο Γρηγόρης και να μπαίνει ο πεζός απ' το πουθενά στον δρόμο. Πάντα κοιτάω, πάντα έχω τριπλή έγνοια στα σημεία που ξέρω πως υπάρχει διάβαση αλλά όλα γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μπήκε μέσα, παλούκωσα το αμάξι και μου κόρναρε ο από πίσω. Τι να έκανα ρε άνθρωπε; Να πατούσα τον πεζό; Κι' αυτός με γρηγόρη πέρασε. Γενικά θεωρώ πως κάποια σημεία που γίνονται διαβάσεις είναι πάρα πολύ επικίνδυνα και δεν φταίει κανένας από τους 2. Δεν έτρεχα, πρόλαβα να σταματήσω. Άναψε πράσινο, ήμουνα ήδη στην μέση του δρόμου, απλά κινδύνευα να μου χτυπήσει ο πίσω. Ούτε ο πεζός έφταιγε. Και αυτό το πράγμα συμβαίνει σε διάφορα σημεία μες την πόλη και πολλοί δεν σταματάνε καν σε διαβάσεις, πού να τρέχουν κιόλας. Θα θερίσουνε κοσμάκη. :-?

Δεν θυμάμαι αν παρατήρησα ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Και βασικά δεν ξέρω καν αν ήταν καλή η περιγραφή μου :lol:

4 μόλις χρόνια μετά:
Casp έγραψε:
24 Οκτ 2024, 00:53
Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι εξαιτιας της οδηγησης προκαλουνται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατυχηματα καθημερινα. Γιατι να μην απαγορευτει και η οδηγηση;
(Από νήμα για όριο αλκοόλ)
:a040::a040::a040:
Casp έγραψε:
29 Νοέμ 2024, 01:17
Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: Πόσο έχει αλλάξει η στάση ζωής σας από νέοι έως τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 24 Οκτ 2024, 13:46

έχω γίνει πολύ αυστηρός με τους άλλους, ειδικά όταν καπνίζουν ή πίνουν αλκοόλ...

...αλλά δεν θέλω οι άλλοι να είναι αυστηροί μαζί μου. (π.χ. όταν τρολλάρω)

:giggle:

Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Πόσο έχει αλλάξει η στάση ζωής σας από νέοι έως τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Οκτ 2024, 13:51

Τραβα δες ψυχιατρο. Επειγον ομως.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών