Πάντως τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 θα τον φάει. Που θα φτάσει όμως ο Κασσελάκης σε θέμα ποσοστού θα κριθεί από πολλά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
Πλήρης διαλυση για ένα κόμμα που μόλις πριν πέντε χρόνια κυβερνούσε.
Μία από τις θεωρίες συνωμοσίας που πιστεύω είναι ότι ο Κασσελάκης ήταν φυτευτός από τη ΝΔ να διαλύσει το Σύριζα.
Αν και απεχθάνομαι τη ΝΔ (μιας και τους θεωρώ προδότες της δεξιάς), θα πω ένα ευχαριστώ στην περίπτωση που το παραπάνω ισχύει. Μόνο χαρά που θα διαλυθεί το βοθροκόμμα που πούλησε τη Μακεδονία, άνοιξε τα σύνορα μας λες και ήταν τα πόδια της Αναστασίας Γιουσέφ (όχι ότι τώρα είναι κλειστά, τέλος πάντων) και υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο.
Μιας και η ακροδεξιά ανεβαίνει παντού, για όταν έρθει η ώρα:
Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες.
Αν και απεχθάνομαι τη ΝΔ (μιας και τους θεωρώ προδότες της δεξιάς), θα πω ένα ευχαριστώ στην περίπτωση που το παραπάνω ισχύει. Μόνο χαρά που θα διαλυθεί το βοθροκόμμα που πούλησε τη Μακεδονία, άνοιξε τα σύνορα μας λες και ήταν τα πόδια της Αναστασίας Γιουσέφ (όχι ότι τώρα είναι κλειστά, τέλος πάντων) και υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο.
Μιας και η ακροδεξιά ανεβαίνει παντού, για όταν έρθει η ώρα:
Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
επίσης ψέμματα λέει οτι είναι γκέι. Ο Ταιλερ είναι ηθοποιός που τον έχει προσλάβει για να μετρήσουν την woke δημοτικότητα στην Ελλάδα. Κρυφογαμιάς μουνιών είναι λένε άλλες θεωρίες.
Α κ οτι είναι απένταρος που τον δανείζει ο Soros
-
Φίλος μου, χρόνια μέλος στον Σύριζα που τώρα πήγε Νέα Αριστερά (ασχολίαστα όλα, τέλος πάντων) μου είπε ότι ακούγεται πολύ και μέσα στον Σύριζα αυτό. Ότι ο Κασσελάκης είναι στρέιτ δηλαδή.
φίλος εγώ 15 χρόνια ήμουν ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή η παπάτζα οτι είναι στρέητ ο Κασσελάκης παίζει από τα μισά ψέκια flat earthers του ελληνικού ιντερνετ.
Δλδ ποιός ο λόγος να πει ψέμματα οτι είναι γκέι στην ψωροκώσταινα Ελλάδα που η κάθε επαρχιώτικη βλαχάρα θα τον μαυρίσει μόνο κ μόνο λόγω γκέι.
Τι να σε πω, δεν παρακολουθώ τουϊτερ και σόσιαλ να δω τι παίζει σε αυτές τις θεωρίες. Ό,τι είπε ο Συριζαίος γράφω.Archer29 έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 08:11φίλος εγώ 15 χρόνια ήμουν ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή η παπάτζα οτι είναι στρέητ ο Κασσελάκης παίζει από τα μισά ψέκια flat earthers του ελληνικού ιντερνετ.
Δλδ ποιός ο λόγος να πει ψέμματα οτι είναι γκέι στην ψωροκώσταινα Ελλάδα που η κάθε επαρχιώτικη βλαχάρα θα τον μαυρίσει μόνο κ μόνο λόγω γκέι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Κας αποφάσισε να ανοίξει ένα πολιτικό τσίρκο μεντράνο αφού είναι κρίμα να πάει χαμένο το ταλέντο του σαν θιασάρχης. Πάντως αυτοί που τον απέκλεισαν είναι οικτροί, τέτοιο πολιτικό αίσχος δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί, ούτε ο Άδωνις τόση ξεφτίλα.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 23:54O Kas αν κανει ενα ευρωπαικο κεντραριστερο κομμα με δυτικες αξιες, τοτε θα ειναι ο επομενος πθ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 23:03Δεν έχει δυναμική ,όπως και και ξενερώσουν πολλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα είτε θα πάνε ΠΑΣΟΚ, είτε νέα αριστερά και Βαρουφάκη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
τι ψεκασμένες μαλακίες είναι αυτές να πούμε. Ο ίδιος σε συνέντευξη του έχει πει είχε την γκόμενα για κοινωνικούς λόγους και οτι από την εφηβεία του έκανε τεράστια πάλη για να συμφιλιωθεί με τις ομόφυλες έλξεις που είχε. Γι αυτό κ άργησε να βγει από την ντουλάπα. Στα 31 του το είπε στους γονείς του.Green Dragon έγραψε: ↑09 Νοέμ 2024, 08:25
Έχω πει από σχετικά αρχή ότι είναι bisexual που το παίζει ομοφυλόφιλος γιατί γράφει καλύτερα στο συγκεκριμενο κοινό.
Άνετα θα μπορούσε. Αρχικά ήταν αρραβωνιασμένος με γυναίκα για χρόνια. Επίσης, δεν ενδιαφέρει τον Κασσελάκη να κερδίσει κάτι, το ότι είναι φυτευτός (από όπου είναι) φαίνεται πια ξεκάθαρα. Αρχικά πίστεψα ότι ο λόγος που φυτεύτηκε ήταν να δημιουργήσει το πρώτο κόμμα στιλ Ντέμοκρατς (woke καπιταλιστές) στην Ελλάδα. Αν είναι όντως γκέι, τον διάλεξαν και για αυτόν τον λόγο, μιας και οι Ντέμοκρατς έχουν τους lgbtq σαν ιερό δισκοπότηρο. Αν όχι, γιατί να μην το παίξει;
Ο Ευάγγελος πάλεψε για να μπει, του είπαν: η γουρουνοπούλα τέλειωσε, τους τράβηξε 2 χριστοπαναγίες και ξαναπάλεψε για να βγει. Έπος.
Εκείνος ο ταλαίπωρος στην πόρτα, που τις άρπαζε από τους πάντες, και στο μπες και στο βγες, τι μεροκάματο να πήρε άραγε; Ανθυγιεινά του κολλήσανε;
Εκείνος ο ταλαίπωρος στην πόρτα, που τις άρπαζε από τους πάντες, και στο μπες και στο βγες, τι μεροκάματο να πήρε άραγε; Ανθυγιεινά του κολλήσανε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο κόμμα πρέπει να είναι αρχηγός ο Κασσελάκης;
από Σέλευκας » 16 Σεπ 2023, 11:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης προς Πολάκη: Τον πούλο απ το κόμμα μου....ουστ !!!
από georgebi » 25 Ιούλ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
25 Ιούλ 2024, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λάκης Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και ο Κασσελάκης το ζωντάνεψε λίγο
από pylothess » 23 Ιαν 2024, 01:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
23 Ιαν 2024, 01:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49618 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-