Καβαλάρης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 11:16
axilmar έγραψε: ↑13 Νοέμ 2024, 11:04
Εισαι τελειως αφελης.
Φερε πραγματικες αποδειξεις, αλλιως σιωπησε.
Πάλι το ίδιο σημαιάκι καραγκιοζάκο; Ο μόνος που συστηματικά σιωπεί εδώ είσαι εσύ, ανήμπορος να αντιτάξεις οτιδήποτε.
Τράβα παίξε τώρα με τα κουβαδάκια ή τα πλεϋμομπίλ σου. Αρκετά ασχολήθηκα.
Τι να σου αντιταξω; σε καθε απαντηση σου κανεις πολλα λαθη λογικης, τα οποια σου υποδεικνυω, αλλα δεν καταλαβαινεις κυριολεκτικα τιποτα.
Για παραδειγμα, στο θεμα 'η ασθενης ειπε στον γιατρο για τον λεκε', σε ρωτησα πολυ συγκεκριμενα πραγματα, τα οποια αγνοησες, γιατι απλα θες να πιστευεις σε τετοια. Ποιες αποδειξεις εχεις, για παραδειγμα, οτι η ασθενης δεν ακουσε, εστω και εμμεσα, τις πληροφοριες αυτες απο καποιον τριτο; ή οτι τις ακουσε παροτι ηταν αναισθητη;
Μου λες οτι δεν ειμαι τιποτα, ουτε ειμαι ερευνητης, ουτε μελετητης. Ξερεις πως το λενε αυτο; λογικο σφαλμα, γιατι χρησιμοποιεις σαν αποδειξη την ιδιοτητα καποιων σαν αποδειξη. Argument from authority το λενε στα αγγλικα...στα ελληνικα το λεμε 'ξερεις ποιος ειμαι εγω';
Μου λες οτι η αποδειξη που παραθετω για τον θεο ειναι μια μπουρδα. Φυσικα ουτε καν την εξετασες λογικα. Ουτε καν αντιπαραθεσες καποιο επιχειρημα, απλα την απερριψες γιατι δεν συμφωνει με το πιστευω σου.
Εισαι ενας ουσιαστικα παραλογος ανθρωπος που δεν εχει ξεφυγει απο το ζωωδες, το οποιο, σε ανθρωπινο επιπεδο, περιλαμβανει και την ερμηνεια του κοσμου με προκαταληψεις, με εναν τελειως αντιεπιστημονικο και αντι-λογικο τροπο.
Με τον ιδιο τροπο που ενα ζωο επαναλαμβανει μια κινηση επειδη πιστευει οτι θα του αποφερει τροφη, επειδη βρηκε τροφη κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες που δεν ισχυουν πια (αληθινο).
Δεν διαμορφωνεις μια αποψη βασισμενη στην λογικη ερμηνεια των γεγονοτων, σε μια ακολουθια στην οποια το επομενο βημα βασιζεται στο προηγουμενο.