Υπό αυτό το πρίσμα δεν ξάφνιασε η απόφαση γνωστού καταστήματος μπουγάτσας στη Θεσσαλονίκη να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν με βάση την λεγόμενη «σοκολάτα Ντουμπάι», μία σοκολατένια μπάρα που φτιάχνεται με σπασμένο φύλλο κανταΐφι και φιστίκια Αιγίνης.

Η μπουγάτσα με σοκολάτα Ντουμπάι έγινε ανάρπαστη σε βαθμό που κάποιοι να τη μετονομάσουν σε… Ντουμπάτσα (από το συνδυασμό των λέξεων Ντουμπάι και Μπουγάτσα).
https://kosmodromio.gr/2024/12/17/apo-t ... 7XGZapH8sw