και τι τενεκες..... ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ!!
Ναι, έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι και πιο φθηνά. Στην Ελλάδα το σουπερ μαρκετ ειναι πιο ακριβό ή με ίδιες τιμές.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:06Θα εχεις δοκιμάσει τότε και τις σαλάτες και τα φρούτα της Σουηδίας που είναι γτπ.Polaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:05Εχω παει. Εσυ εχεις βγει εξω απο το χωριο σου ?Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:03
Πήγαινε να ζήσεις χειμώνα Σουηδίας και να πληρώνεις ενοίκια Σουηδίας και να μας πεις.
Γιατί γράφεις έχετε;Polaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:27Ναι, έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι και πιο φθηνά. Στην Ελλάδα το σουπερ μαρκετ ειναι πιο ακριβό ή με ίδιες τιμές.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:06Θα εχεις δοκιμάσει τότε και τις σαλάτες και τα φρούτα της Σουηδίας που είναι γτπ.
Μόνο ήλιο έχετε. Καθίστε στον ήλιο και κάντε φωτοσύνθεση.
Το είπαμε ότι δεν θα γίνει τίποταgeorgebi έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 14:21Χμμμμ.....βήμα προς τα πίσω απ τη κυβέρνηση ή ετσι ήταν και τζάμπα έσκουζαν (εκ του πονηρού) οι δεξιοαριστεροί λαϊκιστές;
https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/xr-d ... tatus-quo/
Να καθησυχάσει τους μικρούς ελαιοπαραγωγούς και τους καταναλωτές που προμηθεύονται το λάδι της χρονιάς από συγγενείς και φίλους με τον παραδοσιακό 17λιτρο τενεκέ ελαιολάδου θέλησε να κάνει ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Χρίστος Δήμας λέγοντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ότι «δεν έχουμε σχεδιάσει κάποια αλλαγή σε αυτό. Όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες δεν ισχύουν».
Ειδικότερα όπως τόνισε «το θεσμικό πλαίσιο που ρυθμίζει τη μεταφορά του ελαιολάδου ισχύει από το 2017» διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση αλλαγής στο σημερινό καθεστώς. «Η μεταφορά μικρών ποσοτήτων ελαιολάδου μεταξύ φίλων και συγγενών συνεχίζεται άτυπα, χωρίς να τίθεται ζήτημα παραβάσεων»
«Η προώθηση της τυποποίησης αποτελεί προτεραιότητα. Στόχος είναι να εξάγουμε ελληνικό ελαιόλαδο τυποποιημένο»
«Για όσους θέλουν να είναι απολύτως νομότυποι, μπορούν να χρησιμοποιούν μικρότερες συσκευασίες» από τον 17λιτρο τενεκέ»
Εντελώς άγευστα είναι. Ντομάτες άσπρες, φρούτα και λαχανικά που δεν τα έχει δει ο ήλιος. Όταν έρχονται Σουηδοί στην Ελλάδα, δεν θέλουν να φύγουν ποτέ. Προφανώς δεν θέλουν να ζουν ένα ατελείωτο χειμώνα.
Ως συνήθως μαλακιεςPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:27Ναι, έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι και πιο φθηνά. Στην Ελλάδα το σουπερ μαρκετ ειναι πιο ακριβό ή με ίδιες τιμές.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:06Θα εχεις δοκιμάσει τότε και τις σαλάτες και τα φρούτα της Σουηδίας που είναι γτπ.
Μάλλον δεν έχεις βγει έξω από το χωριό σου και νομίζεις πως ο,τι ζείτε στη χαβούζα που λέγεται Ελλάδα, είναι έτσι και παντού.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:50Ως συνήθως μαλακιεςPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:27Ναι, έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι και πιο φθηνά. Στην Ελλάδα το σουπερ μαρκετ ειναι πιο ακριβό ή με ίδιες τιμές.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:06
Θα εχεις δοκιμάσει τότε και τις σαλάτες και τα φρούτα της Σουηδίας που είναι γτπ.
Το σούπερ μάρκετ στην Σουηδία δνε ειναι φθηνότερο
Εκτός αν τρέφετσαι με μαρς και σνικερς. Οκ εσένα σε εζ ικανό να το κάνεις. Φυσικά τα τρόφιμα για ανθρώπους είναι πολύ χειρότεροης ποιότητας
Λυπάμαι που θα το μάθεις από εμένα αμετανόητε νεοδημοκράτη αλλά η ποιότητα ζωής μιας χώρας δεν κρίνεται με βάση τον ήλιο και τα φρούτα αλλά με βάση τους μισθούς, κοινωνική κινητικότητα κ.α.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:50Εντελώς άγευστα είναι. Ντομάτες άσπρες, φρούτα και λαχανικά που δεν τα έχει δει ο ήλιος. Όταν έρχονται Σουηδοί στην Ελλάδα, δεν θέλουν να φύγουν ποτέ. Προφανώς δεν θέλουν να ζουν ένα ατελείωτο χειμώνα.Polaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:27Ναι, έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι και πιο φθηνά.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:06
Θα εχεις δοκιμάσει τότε και τις σαλάτες και τα φρούτα της Σουηδίας που είναι γτπ.
Πολλοί Έλληνες πήγαν να δουλέψουν στην Σουηδία αλλά επέστρεψαν στην Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:50Ως συνήθως μαλακιεςPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:27Ναι, έχω δοκιμάσει. Μια χαρά είναι και πιο φθηνά. Στην Ελλάδα το σουπερ μαρκετ ειναι πιο ακριβό ή με ίδιες τιμές.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 00:06
Εκτός αν τρέφετσαι με μαρς και σνικερς. Οκ εσένα σε εζ ικανό να το κάνεις. Φυσικά τα τρόφιμα για ανθρώπους είναι πολύ χειρότεροης ποιότητας
Τον χαρακτήρα σου τον διαμορφωσες στην Σουηδία; Μάλλον κάτι έχουν οι τροφές.Polaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:10Λυπάμαι που θα το μάθεις από εμένα αμετανόητε νεοδημοκράτη αλλά η ποιότητα ζωής μιας χώρας δεν κρίνεται με βάση τον ήλιο και τα φρούτα αλλά με βάση τους μισθούς, κοινωνική κινητικότητα κ.α.Libre arbitre έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:50Εντελώς άγευστα είναι. Ντομάτες άσπρες, φρούτα και λαχανικά που δεν τα έχει δει ο ήλιος. Όταν έρχονται Σουηδοί στην Ελλάδα, δεν θέλουν να φύγουν ποτέ. Προφανώς δεν θέλουν να ζουν ένα ατελείωτο χειμώνα.
Βέβαια σε καταλαβαίνω, κάτι πρέπει να πεις για να βγει το μεροκάματο.
0,60
Ναι , εγώ δεν έχω βγει έξωPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:07Μάλλον δεν έχεις βγει έξω από το χωριό σου και νομίζεις πως ο,τι ζείτε στη χαβούζα που λέγεται Ελλάδα, είναι έτσι και παντού.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:50Ως συνήθως μαλακιες
Νομίζω μια βόλτα σε κάποια βόρεια χώρα αρκεί για να δεις τις τιμές των σουπερ μαρκετ. Πήγαινε ένα τριήμερο Ολλανδία, θα δεις ότι έχει ίδιες τιμές ή και πιο φθηνά.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:20Ναι , εγώ δεν έχω βγει έξωPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:07Μάλλον δεν έχεις βγει έξω από το χωριό σου και νομίζεις πως ο,τι ζείτε στη χαβούζα που λέγεται Ελλάδα, είναι έτσι και παντού.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 22:50
Ως συνήθως μαλακιες
Όχι οτι εσύ λες μαλακιες
Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακαPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:22Νομίζω μια βόλτα σε κάποια βόρεια χώρα αρκεί για να δεις τις τιμές των σουπερ μαρκετ. Πήγαινε ένα τριήμερο Ολλανδία, θα δεις ότι έχει ίδιες τιμές ή και πιο φθηνά.
Μπορείς να πας ένα τριήμερο ? Γιατί με τους μισθούς που σας δίνουν στο Ελλάντα ούτε για μπάνιο στην Λούτσα δεν μπορείτε.
Ρε μπετόβλάκα κάνε μια βασική αριθμητική τιμών του σουπερ μαρκετ σε σχέση με τους μισθούς και θα δεις ότι το σουπερ μαρκετ της Ελλάδας είναι πιο ακριβό. Ο Έλληνας πληρώνει περισσότερα σε σχέση με έναν Σουηδό, αγοραστική δύναμη το λέμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:40Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακαPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:22Νομίζω μια βόλτα σε κάποια βόρεια χώρα αρκεί για να δεις τις τιμές των σουπερ μαρκετ. Πήγαινε ένα τριήμερο Ολλανδία, θα δεις ότι έχει ίδιες τιμές ή και πιο φθηνά.
Μπορείς να πας ένα τριήμερο ? Γιατί με τους μισθούς που σας δίνουν στο Ελλάντα ούτε για μπάνιο στην Λούτσα δεν μπορείτε.
Έχω επίσης ζήσει Ιρλανδία και γερμανια και Σουηδία ήμουν πριν 2 μήνες για 2 βδομάδες
Οκ μπετοβλακα ;
Δεν θα πουλάς παπαριες για τιμες εξω σε εμένα