ΑΛΛΑΓΗ ΖΙΠ ΦΕΡΜΟΥΆΡ (ΕΠΕΙΓΟΝ)
- Frappezitis
Re: ΑΛΛΑΓΗ ΖΙΠ ΦΕΡΜΟΥΆΡ (ΕΠΕΙΓΟΝ)
Η στα ΒΠ πηγαινε εδω .....παιζει και να στο χαρισουν
https://www.betapro.gr/%CE%B7-%CE%B5%CF ... %AF%CE%B1/
https://www.betapro.gr/%CE%B7-%CE%B5%CF ... %AF%CE%B1/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- kongrosian
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 02:22Έχω μια ζακέτα που είναι η αγαπημένη μου γιατί είναι γεροντίστικη
Πήγα σε ένα μαγαζί... τελικά ήταν φαρμακείο
...αλλά επειδή και αυτό φαρμακείο θα είναι
διατίθεμαι να καλύψω τα έξοδα της επισκευής της ζακέτας. πες τους να μου στείλουν προτιμολόγιο και ΙΒΑΝ.
διαφορετικά διάλεξε μια από τις παρακάτω, να στην πάρω δώρο:
https://www.amazon.com/Big-Lebowski-Swe ... ki+Sweater
-
kongrosian έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:30ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 02:22Έχω μια ζακέτα που είναι η αγαπημένη μου γιατί είναι γεροντίστικη
Πήγα σε ένα μαγαζί... τελικά ήταν φαρμακείο
...αλλά επειδή και αυτό φαρμακείο θα είναι
διατίθεμαι να καλύψω τα έξοδα της επισκευής της ζακέτας. πες τους να μου στείλουν προτιμολόγιο και ΙΒΑΝ.
ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ;
-
- Misty_Blue
Μα αυτές δεν έχουν τσέπες με φερμουάρ που τον βολεύουν για κλειδιά/κινητά κι άνοιξε θέμα..kongrosian έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:30

To scare myself with my own desert places.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΧΝΕΤΑΙ ΣΕ ΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΎ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΦΕΡΜΟΥΑΡ (ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ) ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΆΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΠΑΕΙ ΣΕΤ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΔΙΣΤΡΑ .
Ή ΞΗΛΩΣΕΙΣ/ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ***, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΌ Ή ΠΑΡΕΙ ΩΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΡΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
*** ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΧΕΣΕΙΣ"
Ή ΞΗΛΩΣΕΙΣ/ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ***, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΌ Ή ΠΑΡΕΙ ΩΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΡΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
*** ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΧΕΣΕΙΣ"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 28 Ιαν 2025, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kongrosian
καλύτερα. να μην του χαλάνε.Misty_Blue έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:38Μα αυτές δεν έχουν τσέπες με φερμουάρ που τον βολεύουν για κλειδιά/κινητά κι άνοιξε θέμα..kongrosian έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:30

- Misty_Blue
kongrosian έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:43καλύτερα. να μην του χαλάνε.Misty_Blue έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:38Μα αυτές δεν έχουν τσέπες με φερμουάρ που τον βολεύουν για κλειδιά/κινητά κι άνοιξε θέμα..kongrosian έγραψε: ↑28 Ιαν 2025, 22:30

To scare myself with my own desert places.
-
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Τι θα γίνει ρε; Θα μας ενημερώσεις επιτέλους, να πέσουμε να κοιμηθούμε κάποια στιγμή; Όλο το βράδυ με F5 το βγάλαμε...ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 16:10ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Καλησπέρα. Οι φόβοι μου όσο και η υποψία μου επιβεβαιώθηκαν. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν άνοιξα το νήμα εξαρχής με γιαννοεναονικό σκοπό, δηλαδή να θέσω μια "κατάσταση" και στο τέλος να ξεπροβαλω ηρωικά εν μέσω των εμποδίων/γρίφων που εγώ ο ίδιος περιέγραψα διεξοδικά, κραδαίνοντας ηρωικά τον λυμένο γόρδιο δεσμό. Η κατάσταση όντως φαινόταν πεπλεγμένη. Εντελώς συμπτωματικά, το ένστικτο μου επιβεβαιώθηκε. Πήγα σε τρεις μοδίστρες που επιχείρησαν να υποβιβασουν την νοημοσύνη μου (ήδη υποβιβασμένη από χρόνια παρακολούθηση ΠΑΚΥ), ότι είναι όλο το φερμουάρ σετ, και άρα θέλει ξηλωμα και ράψιμο και άρα πρέπει να το αφήσω εκεί το ρούχο και θα δούμε πότε θα το πάρεις, έχει δουλειά και υφάκι "με καθυστερείς από την δουλειά μου".Isildur έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 12:49Τι θα γίνει ρε; Θα μας ενημερώσεις επιτέλους, να πέσουμε να κοιμηθούμε κάποια στιγμή; Όλο το βράδυ με F5 το βγάλαμε...ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 16:10ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ.
Ακολούθησε γύρα σε καταστήματα με είδη ραπτικής που λόγω φήμης και πολύχρονης εμπειρίας, θεώρησα ότι το θέμα θα διευθετηθεί χωρίς φανφάρες. Φευ! Άκουσα ότι ΜΑΛΛΟΝ έχω ίδιο εξάρτημα που θα κάνει στα δοντάκια, αλλά δεν μπαίνει έτσι απλά όπως το παρουσιάζεις ασχετούλη, πήγαινε στην μοδίστρα να στο ξηλώσει και φερτο ξανά να βρούμε το εξάρτημα. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΦΙΈΡΩΝΕ ΧΡΟΝΟ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ/ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΥΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Κούνησα το κεφάλι συγκαταβατικό και αποχώρησα.
Τελικά, επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι αν θες όχι κάτι δύσκολο....αλλά ένα εύκολο πράγμα ένα τσακ με πιο λογική σκέψη.... πρέπει να πας στοχευμένα σε επαγγελματία που λόγω εξειδίκευσης, δεν κάνει λίγο από όλα, αλλά το πράγμα τσακ μπαμ. Θυμάμαι πόσους φίλους που ταλαιπωρήθηκαν με φρονιμίτες σε "οδοντιατρους-χειρουργους", "οδοντιατρους-που συνεργάζομαι με χειρουργό" κλπ (μιλάμε για πράγματα με ρίζες τώρα, όχι απλά), και για τον σωστό γιατρό στη σωστή κλινική ήταν σαν διασκεδαστικό σπάσιμο σε σπυράκι με πύον ενώ σε είχε καθηλώσει στην συζήτηση να χαλαρώσεις.
Τέλος πάντων, βρήκα ένα μαγαζί στην Ομόνοια (δεν θα πω όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά αρχίζει από Ζ, άμα πάτε είναι σε στοά Αιόλου 68), σε ένα λεπτό έβγαλε με ένα πενσάκι το στοπ του φερμουάρ, ισιωσε τον τσακισμένο οδηγό, άλλαξε το τέτοιο με την τρύπα που μπαίνει αυτό που τραβάς πάνω κάτω, απλώς ψάχνοντας ίδιο νούμερο με τα δοντάκια, το τσέκαρε σχολαστικά ότι λειτουργεί, έβαλε άλλο στοπ και έτοιμο. Τίποτα δεν ξηλωσε, την τσέπη έβγαλε μέσα έξω (εδώ κρύβεται και όλη η "ουσία", αν μου επιτρέπεις, όλα τα "προβλήματα" είναι μονάχα να σταθείς στην σωστή οπτική γωνία τους και βουαλα!)
Το μόνον κακό με αυτά τα μαγαζιά είναι ότι κλείνουν νωρίς και πρέπει να πεταχτείς βιαστικά αλλά με κάλυψε ο Φραπεζιτης επειδή του είχα πάρει ζαμπονό. Κάποια στιγμή σκέφτομαι πως ό,τι με δυσκολεύει σε αυτήν την ζωή, θα γίνει κάποτε σαν φρονιμίτης για εκείνον τον γιατρό, που το κρακ δεν ακούστηκε καν, είχε σκεπαστεί από το ανέμελο γέλιο του. Και παίρνω κουράγιο. Καλή συνέχεια σε όλους.
Μπράβο ρε μαν, συγχαρητήρια, απέφυγες τα χειρότερα και το χειρίστηκες χειρουργικά, αξίζεις χειροκρότημα.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 18:37Καλησπέρα. Οι φόβοι μου όσο και η υποψία μου επιβεβαιώθηκαν. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν άνοιξα το νήμα εξαρχής με γιαννοεναονικό σκοπό, δηλαδή να θέσω μια "κατάσταση" και στο τέλος να ξεπροβαλω ηρωικά εν μέσω των εμποδίων/γρίφων που εγώ ο ίδιος περιέγραψα διεξοδικά, κραδαίνοντας ηρωικά τον λυμένο γόρδιο δεσμό. Η κατάσταση όντως φαινόταν πεπλεγμένη. Εντελώς συμπτωματικά, το ένστικτο μου επιβεβαιώθηκε. Πήγα σε τρεις μοδίστρες που επιχείρησαν να υποβιβασουν την νοημοσύνη μου (ήδη υποβιβασμένη από χρόνια παρακολούθηση ΠΑΚΥ), ότι είναι όλο το φερμουάρ σετ, και άρα θέλει ξηλωμα και ράψιμο και άρα πρέπει να το αφήσω εκεί το ρούχο και θα δούμε πότε θα το πάρεις, έχει δουλειά και υφάκι "με καθυστερείς από την δουλειά μου".Isildur έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 12:49Τι θα γίνει ρε; Θα μας ενημερώσεις επιτέλους, να πέσουμε να κοιμηθούμε κάποια στιγμή; Όλο το βράδυ με F5 το βγάλαμε...ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑29 Ιαν 2025, 16:10ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ.
Ακολούθησε γύρα σε καταστήματα με είδη ραπτικής που λόγω φήμης και πολύχρονης εμπειρίας, θεώρησα ότι το θέμα θα διευθετηθεί χωρίς φανφάρες. Φευ! Άκουσα ότι ΜΑΛΛΟΝ έχω ίδιο εξάρτημα που θα κάνει στα δοντάκια, αλλά δεν μπαίνει έτσι απλά όπως το παρουσιάσεις ασχετούλη, πήγαινε στην μοδίστρα να στο ξηλώσει και φερτο ξανά να βρούμε το εξάρτημα. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΦΙΈΡΩΝΕ ΧΡΟΝΟ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ/ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΥΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Κούνησα το κεφάλι συγκαταβατικό και αποχώρησα.
Τελικά, επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι αν θες όχι κάτι δύσκολο....αλλά ένα εύκολο πράγμα ένα τσακ με πιο λογική σκέψη.... πρέπει να πας στοχευμένα σε επαγγελματία που λόγω εξειδίκευσης, δεν κάνει λίγο από όλα, αλλά το πράγμα τσακ μπαμ. Θυμάμαι πόσους φίλους που ταλαιπωρήθηκαν με φρονιμίτες σε "οδοντιατρους-χειρουργους", "οδοντιατρους-που συνεργάζομαι με χειρουργό" κλπ (μιλάμε για πράγματα με ρίζες τώρα, όχι απλά), και για τον σωστό γιατρό στη σωστή κλινική ήταν σαν διασκεδαστικό σπάσιμο σε σπυράκι με πύον ενώ σε είχε καθηλώσει στην συζήτηση να χαλαρώσεις.
Τέλος πάντων, βρήκα ένα μαγαζί στην Ομόνοια (δεν θα πω όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά αρχίζει από Ζ, άμα πάτε είναι σε στοά Αιόλου 68), σε ένα λεπτό έβγαλε με ένα πενσάκι το στοπ του φερμουάρ, ισιωσε τον τσακισμένο οδηγό, άλλαξε το τέτοιο με την τρύπα που μπαίνει αυτό που τραβάς πάνω κάτω, απλώς ψάχνοντας ίδιο νούμερο με τα δοντάκια, το τσέκαρε σχολαστικά ότι λειτουργεί, έβαλε άλλο στοπ και έτοιμο. Τίποτα δεν ξηλωσε, την τσέπη έβγαλε μέσα έξω (εδώ κρύβεται και όλη η "ουσία", αν μου επιτρέπεις, όλα τα "προβλήματα" είναι μονάχα να σταθείς στην σωστή οπτική γωνία τους και βουαλα!)
Το μόνον κακό με αυτά τα μαγαζιά είναι ότι κλείνουν νωρίς και πρέπει να πεταχτείς βιαστικά αλλά με κάλυψε ο Φραπεζιτης επειδή του είχα πάρει ζαμπονό. Κάποια στιγμή σκέφτομαι πως ό,τι με δυσκολεύει σε αυτήν την ζωή, θα γίνει κάποτε σαν φρονιμίτης για εκείνον τον γιατρό, που το κρακ δεν ακούστηκε καν, είχε σκεπαστεί από το ανέμελο γέλιο του. Και παίρνω κουράγιο. Καλή συνέχεια σε όλους.
Και πολλά μπράβο για το μπολνταρισμένο, που κατάφερες να μην μπερδέψεις τον φραπεζίτη με τον φρονιμίτη. Ωραίος. Χμμμμ... δίνεις και ιδέες για ρίμες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 684 Απαντήσεις
- 18800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα