Τελικο χτυπημα Δενδια στα δεξια ΓΙΔΙΑ.Να ερθουν μεταναστες να λυσουν το δημογραφικο
- Μαδουραίος
Re: Τελικο χτυπημα Δενδια στα δεξια ΓΙΔΙΑ.Να ερθουν μεταναστες να λυσουν το δημογραφικο
Τι λες μωρέ γκασμά ? Στην Σουηδία για παράδειγμα, υπάρχει μελέτη όλων των θρησκειών, συζητούν για αθεϊσμό και φιλοσοφία, δεν προωθούν τον χριστιανισμό όπως γίνεται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν καν θρησκευτικά σύμβολα όπως εδώ που μπαίνεις σε μια σχολική αίθουσα και βλέπεις τον Χριστούλη πάνω από τον πίνακα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 08:48Είσαι αγράμματος; Δεν πήγες σχολείο;
Μάλλον δεν πήγες ή δεν το τελείωσες όντας σκράπας γιατί και εδώ θρησκειολογία είναι το μάθημα.
Re: Τελικο χτυπημα Δενδια στα δεξια ΓΙΔΙΑ.Να ερθουν μεταναστες να λυσουν το δημογραφικο
Στην Γερμανία όλοι πληρώνουν φόρο υπέρ εκκλησίας.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 14:44Τι λες μωρέ γκασμά ? Στην Σουηδία για παράδειγμα, υπάρχει μελέτη όλων των θρησκειών, συζητούν για αθεϊσμό και φιλοσοφία, δεν προωθούν τον χριστιανισμό όπως γίνεται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν καν θρησκευτικά σύμβολα όπως εδώ που μπαίνεις σε μια σχολική αίθουσα και βλέπεις τον Χριστούλη πάνω από τον πίνακα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 08:48Είσαι αγράμματος; Δεν πήγες σχολείο;
Μάλλον δεν πήγες ή δεν το τελείωσες όντας σκράπας γιατί και εδώ θρησκειολογία είναι το μάθημα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είσαι αγράμματος; Δεν πήγες σχολείο;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 14:44Τι λες μωρέ γκασμά ? Στην Σουηδία για παράδειγμα, υπάρχει μελέτη όλων των θρησκειών, συζητούν για αθεϊσμό και φιλοσοφία, δεν προωθούν τον χριστιανισμό όπως γίνεται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν καν θρησκευτικά σύμβολα όπως εδώ που μπαίνεις σε μια σχολική αίθουσα και βλέπεις τον Χριστούλη πάνω από τον πίνακα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 08:48Είσαι αγράμματος; Δεν πήγες σχολείο;
- Green Dragon
Ρε στρουμπέτσουλα, και στην Ελλάδα για όλες τις θρησκείες είναι το μάθημα!
Κατάλαβα, μαθητής του 3 ήσουν, ούτε τις επικεφαλίδες των κεφαλαίων δεν διάβαζες..
Κατάλαβα, μαθητής του 3 ήσουν, ούτε τις επικεφαλίδες των κεφαλαίων δεν διάβαζες..
Η αλήθεια είναι ότι θρησκευτικά δεν διάβαζα. Προτιμώ να μελετήσω έναν τηλεφωνικό κατάλογο παρά την κατήχηση που γίνεται από την κάθε θεούσα που διδάσκει θρησκευτικά.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:05Ρε στρουμπέτσουλα, και στην Ελλάδα για όλες τις θρησκείες είναι το μάθημα!
Σου έγραψα παραπάνω ότι το μάθημα αυτό στις άλλες χώρες δεν έχει λογική κατήχησης αλλά ακαδημαϊκό χαρακτήρα, ενημέρωση σχετικά με τις άλλες θρησκείες, δεν υπάρχουν καν θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία και πρωινή προσευχή. Ο καθηγητής δεν σε αναγκάζει να μάθεις το πάτερ ημών όπως γίνεται στα Ελληνικά σχολεία.
Κάνεις την πάπια επειδή γουστάρεις πρωινές προσευχές και ευχέλαια. Θα δυσκολευόσουν να προσαρμοστείς στην πχ Σουηδία όπου αντί για εικόνες της Παναγίτσας έχει έργα τέχνης.
Για αυτό είστε βλάχοι οι Έλληνες.
- Green Dragon
Τώρα αν σε πω προχωκάγκουρα θα μου ζητήσει δικαιώματα η ΓΑΛΗ;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:14Η αλήθεια είναι ότι θρησκευτικά δεν διάβαζα. Προτιμώ να μελετήσω έναν τηλεφωνικό κατάλογο παρά την κατήχηση που γίνεται από την κάθε θεούσα που διδάσκει θρησκευτικά.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:05Ρε στρουμπέτσουλα, και στην Ελλάδα για όλες τις θρησκείες είναι το μάθημα!
Σου έγραψα παραπάνω ότι το μάθημα αυτό στις άλλες χώρες δεν έχει λογική κατήχησης αλλά ακαδημαϊκό χαρακτήρα, ενημέρωση σχετικά με τις άλλες θρησκείες, δεν υπάρχουν καν θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία και πρωινή προσευχή. Ο καθηγητής δεν σε αναγκάζει να μάθεις το πάτερ ημών όπως γίνεται στα Ελληνικά σχολεία.
Κάνεις την πάπια επειδή γουστάρεις πρωινές προσευχές και ευχέλαια. Θα δυσκολευόσουν να προσαρμοστείς στην πχ Σουηδία όπου αντί για εικόνες της Παναγίτσας έχει έργα τέχνης.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια αλλά όταν ήμουν εγώ μαθητής διδασκόμασταν τις θρησκείες πλην του ορθόδοξου χριστιανισμό μόνο στο Λύκειο και εκεί πολύ αποσπασματικά.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:05Ρε στρουμπέτσουλα, και στην Ελλάδα για όλες τις θρησκείες είναι το μάθημα!
Πες με όπως θες. Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που έφυγε από την χαβούζα που λέγεται Ελλάδα και ησύχασα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:15Τώρα αν σε πω προχωκάγκουρα θα μου ζητήσει δικαιώματα η ΓΑΛΗ;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:14Η αλήθεια είναι ότι θρησκευτικά δεν διάβαζα. Προτιμώ να μελετήσω έναν τηλεφωνικό κατάλογο παρά την κατήχηση που γίνεται από την κάθε θεούσα που διδάσκει θρησκευτικά.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:05Ρε στρουμπέτσουλα, και στην Ελλάδα για όλες τις θρησκείες είναι το μάθημα!
Μπορώ επιτέλους να πηγαίνω σε έναν γιατρό που δεν έχει εικόνες της Παναγίτσας μέσα στο ιατρείο του.
- Green Dragon
Ναι αυτό έφταιγε για τα στραβά της Ελλάδας, το βρήκες φωστήρα.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:20Πες με όπως θες. Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που έφυγε από την χαβούζα που λέγεται Ελλάδα και ησύχασα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:15Τώρα αν σε πω προχωκάγκουρα θα μου ζητήσει δικαιώματα η ΓΑΛΗ;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:14
Η αλήθεια είναι ότι θρησκευτικά δεν διάβαζα. Προτιμώ να μελετήσω έναν τηλεφωνικό κατάλογο παρά την κατήχηση που γίνεται από την κάθε θεούσα που διδάσκει θρησκευτικά.
Μπορώ επιτέλους να πηγαίνω σε έναν γιατρό που δεν έχει εικόνες της Παναγίτσας μέσα στο ιατρείο του.
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Βέβαια, η κατάσταση είναι πολύ καλύτερα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:25Ναι αυτό έφταιγε για τα στραβά της Ελλάδας, το βρήκες φωστήρα.
Τίγκα στο νοσηλευτικό προσωπικό με πλαστά πτυχία από χώρες της Αφρικής, λίστες αναμονής μηνών (προχθές ο σπιτονοικοκύρης μου ενημερώθηκε για το ραντεβού του στο νοσοκομείο αρχές Αυγούστου πχ), και με το καλό να έρθει και το υπόδειγμα του Καναδά στας Ευρώπας, να σου συστήνουν ευθανασία αν έχεις πονοκέφαλο.
Καθόλου κακό βέβαια, σε αρκετές περιπτώσεις.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
Καλά, προφανώς δεν έφταιγε μόνο αυτό.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:25Ναι αυτό έφταιγε για τα στραβά της Ελλάδας, το βρήκες φωστήρα.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:20Πες με όπως θες. Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που έφυγε από την χαβούζα που λέγεται Ελλάδα και ησύχασα.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:15
Τώρα αν σε πω προχωκάγκουρα θα μου ζητήσει δικαιώματα η ΓΑΛΗ;
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω θέμα με την θρησκεία παρόλο που ο ίδιος είμαι άθεος. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πεθάνεις, η θρησκεία δίνει απαντήσεις (μετά θάνατον ζωή κλπ).
Άλλο αυτό το οποίο είναι κατανοητό και ανθρώπινο (φόβος θανάτου) και ΑΛΛΟ η κατήχηση και η επιβολή της θρησκευτικής λογικής σε σχολεία και γενικά στην κοσμική ζωή.
Καλύτερη ισορροπία έχουν άλλες χώρες όπου δεν σου επιβάλει το κράτος με το ζόρι να πληρώνεις τον ιερέα από τους φόρους σου ή να τρως με το ζόρι την θεούσα καθηγήτρια στο γυμνάσιο.
Εγώ νόμιζα ότι η ΝΔ είναι το κόμμα των εθνικοφρόνων.
Τώρα μας βγήκε λίμπεραλ κοσμοπολίτικη;
- Green Dragon
Το γιατί πληρώνεις τον κληρικό το ξέρεις πάρα πολύ καλά. Το να έχεις θεούσα καθηγήτρια εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ και ας άκουγα και μπαρούφες κάποιες φορές, σιγά. Το να κάνουν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε παιδάκια 6 χρονών όμως με ενοχλεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:31Καλά, προφανώς δεν έφταιγε μόνο αυτό.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:25Ναι αυτό έφταιγε για τα στραβά της Ελλάδας, το βρήκες φωστήρα.
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω θέμα με την θρησκεία παρόλο που ο ίδιος είμαι άθεος. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πεθάνεις, η θρησκεία δίνει απαντήσεις (μετά θάνατον ζωή κλπ).
Άλλο αυτό το οποίο είναι κατανοητό και ανθρώπινο (φόβος θανάτου) και ΑΛΛΟ η κατήχηση και η επιβολή της θρησκευτικής λογικής σε σχολεία και γενικά στην κοσμική ζωή.
Καλύτερη ισορροπία έχουν άλλες χώρες όπου δεν σου επιβάλει το κράτος με το ζόρι να πληρώνεις τον ιερέα από τους φόρους σου ή να τρως με το ζόρι την θεούσα καθηγήτρια στο γυμνάσιο.
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Εν τω μεταξύ, τα βάζεις με τον βασικότερο παράγοντα καταπολέμησης της υπογεννητικότητας.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 15:31Καλά, προφανώς δεν έφταιγε μόνο αυτό.
Κανένα άλλο μέτρο δεν έχει αποδώσει μακροπρόθεσμα.
Υψηλούς ρυθμούς σταθερά έχουν μόνον οι θρησκευόμενοι πληθυσμοί, χωρίς αυτό να ταυτίζεται με "τζιχαντισμό".
Βλ καθολικούς στην Γαλλία, Άμις στις ΗΠΑ κλπ κλπ.
Ούτε λεφτά, ούτε τίποτε άλλο δεν βοηθά μακροπρόθεσμα.
Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι στατιστικές.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 72 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
04 Φεβ 2025, 10:52
-
-
Νέα δημοσίευση Europride Θεσσαλονικης και πηξιμο τα δεξια γιδια
από Μαδουραίος » 12 Ιουν 2024, 08:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 158 Απαντήσεις
- 2718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
30 Ιουν 2024, 16:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Beef Κουλη - Βελόπουλου για τα δεξια γιδια.Ποιον θα ψηφισετε.
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2024, 07:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
06 Απρ 2024, 13:50
-
-
- 128 Απαντήσεις
- 2976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Νοέμ 2024, 11:35