τα απλα πραγματα ειναι που φερνουν την ευτυχια στη ζωη . αυτο ηταν απο τα πρωτα μου τρικ καθως ο πρωτος μακροχρονιος σπικαριζοταν ιωαννα .
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Πανέξυπνο. Το σκέφτεσαι για stand-up comedian;sharp έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 17:54Τα ποτήρια γιατί είναι τόσα πολλά; Έχει και θεατές;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 21:01Ε, κάτι τέτοια κάνουν με καρδουλίστικα μπωλάκια και καταστρέφουν πλήρως το όποιο ερωτικό σκηνικό της μπάρας.
Ανεπίδεκτοι μάθησης.
Δεν μας έφταναν τα αντικαπνιστικά, που αφαίρεσαν τον καπνό από τις χολυγουντιανές προσομοιώσεις, άλλαξαν και τα τασάκια με κουτσουμπακικά μπωλάκια.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Fata_Morgana
δεν κανεις τπτ ? ο γυφτουλας δε με πηγε πουθενα / πας εξω σας βαζουν 2-3 κρασια παραπανω να δοκιμασετε ? το ποζερι θελει να μου το παιξει πλουσιος να γαμησει .Fata_Morgana έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 20:00Ρομαντικός γίνεσαι ακόμα και αν προσφέρεις ένα λελούδι κομμένο από έναν κήπο. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεος λεφτά δηλαδή.

- Fata_Morgana
Αν κάποιος θέλει απλά να γαμήσει,ίσως να χρειαστεί να εντυπωσιάσει ξοδευοντας χρήματα αν έχει στόχο κάποια γυναίκα που ταργκετ γκρουπ της είναι οι άντρες με χρήματα. Αν κάποιος θέλει να έχει σύντροφο ,σκέφτεται διαφορετικά και έχει άλλα κριτήρια.Νon4me έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 20:02δεν κανεις τπτ ? ο γυφτουλας δε με πηγε πουθενα / πας εξω σας βαζουν 2-3 κρασια παραπανω να δοκιμασετε ? το ποζερι θελει να μου το παιξει πλουσιος να γαμησει .Fata_Morgana έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 20:00Ρομαντικός γίνεσαι ακόμα και αν προσφέρεις ένα λελούδι κομμένο από έναν κήπο. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεος λεφτά δηλαδή.
τι ειπες τωρα . αδιανοητο .
- Fata_Morgana

- Fata_Morgana
χαλαλι ρε μωρο . τα βλεπουμε .
Και γιατί να προσφέρω λουλούδι; Γιατί να μη μου προσφέρουν;
Μην είσαι εκδικητικός.marabou έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 19:56Πανέξυπνο. Το σκέφτεσαι για stand-up comedian;sharp έγραψε: ↑15 Φεβ 2025, 17:54Τα ποτήρια γιατί είναι τόσα πολλά; Έχει και θεατές;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 21:01
Ε, κάτι τέτοια κάνουν με καρδουλίστικα μπωλάκια και καταστρέφουν πλήρως το όποιο ερωτικό σκηνικό της μπάρας.
Ανεπίδεκτοι μάθησης.
Δεν μας έφταναν τα αντικαπνιστικά, που αφαίρεσαν τον καπνό από τις χολυγουντιανές προσομοιώσεις, άλλαξαν και τα τασάκια με κουτσουμπακικά μπωλάκια.
Να και οι παρενέργειες.
Γιατί; Πως θα διατηρηθεί η διαφορά δυναμικού μας αν δεν λειτουργήσω την ποταπότητά μου;
- Fata_Morgana
Α εγώ προσφέρω. Είχα μαδήσει τα παρτέρια στις πολυκατοικίες για να δίνω μαργαριτούλα στον φίλο μου. Ή την έβαζα στο αυτοκίνητο εκεί μπροστά στο ράδιο.Και όχι μόνο αυτό, έπαιρνα και σοκοφρέτες,σερενάτα,κουκουρούκου και του τις άφηνα όταν έβγαινα από το αυτοκίνητο. Από τις αρχές που βγαίναμε. Ήμουνα πολύ γλυκούλα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
15 Αύγ 2024, 22:48
-
-
Νέα δημοσίευση Ευτυχώς που έχουμε τον Κυριάκο – O Άγιος δε μας εγκατέλειψε
από georgebi » 13 Οκτ 2023, 00:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
14 Οκτ 2023, 22:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σπύρος Μπιμπίλας: Ποζάρει ως Άγιος Ανδρέας
από Μαδουραίος » 10 Απρ 2024, 20:40 » σε Θρησκειολογία - 20 Απαντήσεις
- 1666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
09 Ιαν 2025, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το θαύμα της πυριτιδαποθήκης: Ο 'Αγιος κατατροπώνει τους Λατίνους
από Σενέκας » 20 Δεκ 2023, 13:38 » σε Θρησκειολογία - 18 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
20 Δεκ 2023, 21:20
-