Ουκρανια: Ο Πουτιν θα διακηρυξει την Νικη της Ρωσιας στις 24 Φεβρουαριου

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: Ουκρανια: Ο Πουτιν θα διακηρυξει την Νικη της Ρωσιας στις 24 Φεβρουαριου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 21 Φεβ 2025, 23:29

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
21 Φεβ 2025, 23:26
εσύ τα έγραψες αυτά;
:lol:

Έχει το κοπυράιτ πάντως. Χθες το τσεκάρισα στα σίγουρα.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 21 Φεβ 2025, 23:30

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
21 Φεβ 2025, 23:05
καλά, δε βγάζεις άκρη, μιλάμε για βαρύ περιστατικό :102:
Την κρεμούλα σου με τα προβιοτικά μην ξεχάσεις :c020:
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 21 Φεβ 2025, 23:48

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars » 22 Φεβ 2025, 00:05

southern έγραψε:
21 Φεβ 2025, 21:43
χωρις Οδησσο και Χαρκοβο δεν υπαρχει ρωσικη νικη
Ακόμα και έτσι οι ουκροναζί θα έχουν κατοχυρώσει το μεγαλειώδες Κίεβο την πρώτη Ρώσικη πρωτεύουσα την οποία και θα απορωσοποιήσουν πλέον με τον νόμο οριστικά και αμετάκλητα και αυτοί που θα κατηγορήσουν τον Πούτιν για προδότη αναλογικά θα είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς που κατηγόρησαν τον Ελ.Βενιζέλο που υπαναχώρησε στο θέμα της Κωνσταντινούπολης. :102:

nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 » 22 Φεβ 2025, 00:37

To μελλοντικό μνημείο για τη Ρωσική νίκη

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 22 Φεβ 2025, 10:51

Το αφήγημα των 3 ημερών είναι απλά δυτική προπαγάνδα. Οι δυτικοί ήθελαν να δείξουν ότι η Ρωσία απέτυχε, επειδή και καλά ο πόλεμος κράτησε πολύ περισσότερο από "το σχέδιο". Στην αρχή του πολέμου μάλιστα, υπήρχαν φήμες - από δυτικές πηγές πάντα - ότι οι Ρώσοι θα έκαναν Blitzkrieg και θα έπαιρναν το Κίεβο σε λίγες μέρες. Ποτέ δεν το ήθελαν αυτό οι Ρώσοι και ποτέ δεν δήλωσαν ότι θέλουν να τελειώσουν τον πόλεμο γρήγορα Αντιθέτως, από την αρχή μιλούσαν για "ειδική στρατιωτική επιχείρηση", χωρίς σαφές χρονικό πλαίσιο ακι γι αυτό δεν έκαναν μαζική κινητοποίηση.
Οι στόχοι που έβαλαν -αποναζιστικοποίηση, αποστρατικοποίηση - έδειχναν ότι πάνε για μακροχρόνιο πόλεμο.
Δεν είναι χαζός ο Καγκεμπίτης. καλά για τουςε δεξιούς φωστήρες του φόρουμ όλα απαντιούνται από την πεποίθησή τους. Αλλά οι Ρώσοι ήξεραν ότι θα στραφεί η Ευρώπη στην Αμερική κι ότι η Αμερική θα κλερδίσει βραχυπρόθεσμα και από όπλα και από LNG. Αλλά αυτό ήταν ένας ακόμα στόχος καθώς η Ευρώπη αργά ή γρήγορα θα βίωνε τη φθορά και στο τέλος θα αποδεχόταν ότι δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από το αέριο της Ρωσίας.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 22 Φεβ 2025, 10:55

Αφού είχαν μια φάλαγγα 60 χλμ που πήγαινε προς Κίεβο, δεν νομίζω για καφέ.

Τους τάφαγαν οι Ουκρανοί σαν sitting ducks. Στρατηγάρες οι Ρώσοι...

Άσε τους περίφημους σπετναζ που προσπάθησαν να πάρουν το αεροδρόμιο του Κιέβου και δεν γύρισε κανείς τους. Παν κι αυτοί :cry

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 22 Φεβ 2025, 11:07

Ένα ένα τα κομμάτια συμπληρώνουν το πάζλ που λέμε. Κάντε υπομονή λέμε.

BTW: Αφού δεν ήταν πόλεμος, αλλά μια "στρατιωτική επιχείρηση", τότε για ποιά νίκη μιλάει το βενζινάδικο?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 22 Φεβ 2025, 11:08

sharp έγραψε:
22 Φεβ 2025, 10:55

Άσε τους περίφημους σπετναζ που προσπάθησαν να πάρουν το αεροδρόμιο του Κιέβου και δεν γύρισε κανείς τους. Παν κι αυτοί :cry
Αμ εκείνη η φρεγάτα που ανατινάχθηκε απο τσιγάρο?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 22 Φεβ 2025, 11:18

sharp έγραψε:

Καλά εσύ μπορείς να διαλέξεις τα πράσινα στρατιωτάκια να παίξεις με τους φίλους σου και να πάρουν αυτοί τα κόκκινα. :c020:
Δεν κάθομαι να κρίνω αν είναι στρατηγάρες κι ούτε ικανοποιούμαι - σαν μερικούς μερικούς - Από επιτυχίες, δύσκολες επιχειρήσεις, έξυπνες τακτικές κλπ. Έχει ο θεό... εε θέλω να πω έχει το νέτφλιξ πολύ πράγμα άμα θέλει κανείς. Εδώ μιλάω για έναν πόλεμο που σκοτώνονται άνιρωποι κι όταν μιλάμε για πόλεμο μιλάμε για σχέδια κεφαλαιοκρατών. Αυτοί είναι που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και να δημιουργούν κρίσεις και δυστυχία. Κ αυτό που περιγράφω είναι απλά το σχέδιό τους και όχι το λιμπιντικό μου υλικό για να φτιάχνομαι. Μην το σκεφτείς πολύ και μου πάθεις τίποτα. Έτσι το γραψα για την ιστορία.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 22 Φεβ 2025, 11:20

marabou έγραψε:
22 Φεβ 2025, 11:18
sharp έγραψε:

Καλά εσύ μπορείς να διαλέξεις τα πράσινα στρατιωτάκια να παίξεις με τους φίλους σου και να πάρουν αυτοί τα κόκκινα. :c020:
Δεν κάθομαι να κρίνω αν είναι στρατηγάρες κι ούτε ικανοποιούμαι - σαν μερικούς μερικούς - Από επιτυχίες, δύσκολες επιχειρήσεις, έξυπνες τακτικές κλπ. Έχει ο θεό... εε θέλω να πω έχει το νέτφλιξ πολύ πράγμα άμα θέλει κανείς. Εδώ μιλάω για έναν πόλεμο που σκοτώνονται άνιρωποι κι όταν μιλάμε για πόλεμο μιλάμε για σχέδια κεφαλαιοκρατών. Αυτοί είναι που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και να δημιουργούν κρίσεις και δυστυχία. Κ αυτό που περιγράφω είναι απλά το σχέδιό τους και όχι το λιμπιντικό μου υλικό για να φτιάχνομαι. Μην το σκεφτείς πολύ και μου πάθεις τίποτα. Έτσι το γραψα για την ιστορία.
Από το παραπάνω κείμενο έκρινες ότι φτιάχτηκα με τον πόλεμο; Πώς γίνεται αυτό;

Είσαι περιπτωσάρα, στο λέω μπας και βοηθηθείς.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 22 Φεβ 2025, 11:39

sharp έγραψε:
22 Φεβ 2025, 11:20
marabou έγραψε:
22 Φεβ 2025, 11:18
sharp έγραψε:

Από το παραπάνω κείμενο έκρινες ότι φτιάχτηκα με τον πόλεμο; Πώς γίνεται αυτό;

Είσαι περιπτωσάρα, στο λέω μπας και βοηθηθείς.
Ότι δεν είναι στρατηγάρες οι Ρώσοι δεν σου προκαλεί ούτε ίχνος ευορίας μικρό εσύ περιπτωσάκι;
Το ανέφερες δίχως συναίσθημα καθαρά τεχνικά σαν αθλητικογράφος;

Άσε που δεν μιλούσα για σένα, παράδειγμα σε καθιστώ. Μη σε πειράζει αυτό, δεν έχεις ανάγκη έναν αυτοβιογράφο που πρόκειται να απευθυνθεί στον καλύτερο ψυχίατρο :102:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 22 Φεβ 2025, 11:47

marabou έγραψε:
22 Φεβ 2025, 11:39

Ότι δεν είναι στρατηγάρες οι Ρώσοι δεν σου προκαλεί ούτε ίχνος ευορίας μικρό εσύ περιπτωσάκι;
Τραγέλαφος είναι η Ρωσία. Καθοδηγούμενοι από έναν στυγνό καγκεμπίτη, στέλνουν μανάδες από την Καμτσάτκα τα παιδιά τους να σκοτωθούν στην Ουκρανία που ούτε ξέρουν που πέφτει στο χάρτη. Για να μην πούμε για τους ακόμη τραγικότερους Κορεάτες. Και όλα αυτά καλυμμένα από παραμυθάκια, ναζί, νάφο, λοάτκι της Δύσης που θα μας φάνε. Τουλάχιστον οι άλλοι πολεμάνε για τα σπίτια τους.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 22 Φεβ 2025, 12:00

sharp έγραψε:
22 Φεβ 2025, 11:47
marabou έγραψε:
22 Φεβ 2025, 11:39

Τραγέλαφος είναι η Ρωσία. Καθοδηγούμενοι από έναν στυγνό καγκεμπίτη, στέλνουν μανάδες από την Καμτσάτκα τα παιδιά τους να σκοτωθούν στην Ουκρανία που ούτε ξέρουν που πέφτει στο χάρτη. Για να μην πούμε για τους ακόμη τραγικότερους Κορεάτες. Και όλα αυτά καλυμμένα από παραμυθάκια, ναζί, νάφο, λοάτκι της Δύσης που θα μας φάνε. Τουλάχιστον οι άλλοι πολεμάνε για τα σπίτια τους.
Κι έτσι θα πολεμήσουμε εμείς, - δεν ξέρω αν εσένα σε πιάνει η ηλικία, εγώ πάτνως σίγουρα - για τα σπίτια μας. Το κακό είναι ότι μου μπαίνουν σκέψεις, ότι γιατί να κλάψουν οι συγγενείς μου; Γιατί να μην χαίρομαι κάποτε τη δική μου οικογένεια, σε αντίθεση με το παλικάρι ας πούμε που κατηγορήθηκε για βιασμό σε κείνο το παρτι στο ξενοδοχείοκαι τα λοιπά; Οπότε γιατί να μην την κλάνω έξω κι ας καταγραδώ ως προδότης;
Κι αν μας κατακτήσουν οι Τούρκοι; Αν σβήσει ο Ελληνισμός και η γλώσσα και όλα αυτά που μου αρέσουν; Κάπου νιώθω δίλλημα αλλά και κάτι μου λέει ότι δεν έχει αυτό το δίλημα ο Λεβένταρος νέος που ανέφερα. Κάπως γι αυτόν θα είναι το ίδιο καλά τα πράγματα με τουρκική κυβέρνηση. Τι λες; Μήπως τελικά να μην έχουμε επίγεις πεποιθήσεις και να φιλοσφούμε για το σύμπαν μπας και δεν σκάμε για τα καστράκια μας που είναι μοιραίο να καταστραφούν; Λέω τώρα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών