Το phorum πρέπει να γίνει συνδρομητικό.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Το phorum πρέπει να γίνει συνδρομητικό.
Βασικά, άμα πληρώναμε (τε, εγώ αποκλείεται) παίζει να ήταν πιο γρήγορο ή θα εξακολουθούσε να κολλάει?
Εμένα μου κολλάει δηλαδή, κάνει δέκα ώρες για ανανέωση σελίδας δεν ξέρω εσας
Εμένα μου κολλάει δηλαδή, κάνει δέκα ώρες για ανανέωση σελίδας δεν ξέρω εσας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Θα δείχνει και αγώνες;
Εαν γινόταν κάτι τέτοιο το forum θα έχανε τον δημοκρατικό χαρακτήρα του.
πέρα, έτσι κι αλλιώς, τουρίστας είμαι πια, βγήκα στη σύνταξη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Συμφωνώ με την ιδέα αρκεί να αλλάξει ομάδα των Συντονιστών.
Προσθήκη ΓΓ, Ταλαίπωρου και Libre Arbitre για να έρθει ισορροπία και ποιότητα στην ομάδα.
Προσθήκη ΓΓ, Ταλαίπωρου και Libre Arbitre για να έρθει ισορροπία και ποιότητα στην ομάδα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
ε οχι και τουριστας . 4 χρονια μετα την εγγραφη μου ειναι ο λογαριασμος σου και εχουμε τα ιδια ποστ . και εγω γραφω επισης .
για χρυσο μεταλειο εισαι ανεβα στο βαθρο .
Έχω μαζεμένα ένσημα και από τα άλλα δυο νικ, άσε σου λέω
Σου χαρίζω το χρυσό μου. Αν το θες.
Σου χαρίζω το χρυσό μου. Αν το θες.
Ναι, έχεις δίκιο, δεν είμαι στα καλά μου απόψε και τα γράφω κινέζικα
Λοιπόν, έχω πολλά ένσημα ως παλαιότερο μέλος, αν δεν το ξέρεις δηλαδή, και έχω ήδη αποχωρήσει στην πράξη κάτι μήνες, δεν θυμάμαι πότε είχα μπει τελευταία φορά ως μέλος, χωρίς λογκίν δυο φορές είχα ρίξει μια ματιά στα διεθνή.
Μου ήρθε και μπήκα πάλι εν βρασμώ ψυχής την ημέρα της πρώτης συγκέντρωσης για τα Τέμπη, κόλλησα να διαβάζω για το θέμα (και να γράφω βέβαια), τώρα κόλλησα και με τα Διεθνή και κάπως έτσι η τουριστική μου περιπλάνηση μάκρυνε κάπως...αλλά πού θα πάει....
Ούτε εμένα μου χρειάζεται, θα το αφήσω στο βεστιάριο κατά την έξοδο, αν δεν σου κάνει κόπο, πέτα το στα σκουπίδια, αν σου κάνει, άσε το για τον επόμενο
Λοιπόν, έχω πολλά ένσημα ως παλαιότερο μέλος, αν δεν το ξέρεις δηλαδή, και έχω ήδη αποχωρήσει στην πράξη κάτι μήνες, δεν θυμάμαι πότε είχα μπει τελευταία φορά ως μέλος, χωρίς λογκίν δυο φορές είχα ρίξει μια ματιά στα διεθνή.
Μου ήρθε και μπήκα πάλι εν βρασμώ ψυχής την ημέρα της πρώτης συγκέντρωσης για τα Τέμπη, κόλλησα να διαβάζω για το θέμα (και να γράφω βέβαια), τώρα κόλλησα και με τα Διεθνή και κάπως έτσι η τουριστική μου περιπλάνηση μάκρυνε κάπως...αλλά πού θα πάει....
Ούτε εμένα μου χρειάζεται, θα το αφήσω στο βεστιάριο κατά την έξοδο, αν δεν σου κάνει κόπο, πέτα το στα σκουπίδια, αν σου κάνει, άσε το για τον επόμενο
σταματα θα βαλω τα κλαματα .
οκ.
Έβαλα τον σύζυγο μου που ξέρει από αυτά να ασχοληθεί με το θέμα του είπα ότι με ενδιαφέρει.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:40Νίκη, πρέπει να καταλάβεις, πως και 30 ευρώ το μήνα να είχαμε συνδρομή, όλοι θα γινόμασταν κλέφτες, προκειμένου να γράψουμε.Niki έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 21:48Πιστεύω ότι το phorum πρέπει να γίνει συνδρομητικό.
Όχι τρομερά λεφτά.
Μια συμβολική τιμή ένα ευρώ τον μήνα π.χ
Αυτό θα το βοηθήσει πολύ να αλλάξει μορφή.
Κατά καιρούς να μοιράζει και κάποιες δωρεάν συνδρομές σε κάποιους που θα κρίνουν οι υπεύθυνοι.
Ακόμα και μέλη αν θέλουν να χορηγούν συνδρομές για άλλα μέλη να είναι και αυτό εφικτό.
Θα το βοηθήσει πολύ.
Προσωπική μου άποψη.
Αυτή είναι μια πρόταση όχι ερώτηση.
Την ίδια μορφή θα είχε.
Του είπα πες ότι το έχω εγώ τι έπρεπε να κάνω για να στρώσει.
Μου έφερε μια λίστα που με απογοήτευσε.
Πρώτο βασικό μια μηνιαία συνδρομή αυτός μου είπε 50 λεπτά εγώ έγραψα 1 ευρώ.
Ο λόγος που το είχε σαν βασικό στην λίστα ήτανε για να είναι διαφημιστικά μετρήσιμη η αξία του όπως μου είπε.
Μετά μου είπε για τους τίτλους των νημάτων ότι δεν πρέπει ένας επισκέπτης να βλέπει τέτοιους τίτλους είναι αντιαισθητικό και φεύγει ειδικά όταν έχουν αρχίδια μέσα βρισιές μουνόπανα αιδοία κώλους κ.λ.π
Οι τίτλοι πρέπει να περνάνε από έλεγχο.
Μετά είπε ότι πρέπει να αλλάξει όνομα π.χ Στον κόσμο μας .Στην γειτονιά μας κάτι Ελληνικό.
Μετά πρέπει να διαφημιστεί σε χώρους διαδικτυακούς που είναι φτηνοί αλλά φέρνουν κόσμο.
Μετά να πάρει μια πιστοποίηση δεν την ξέρω για τα κλικαρίσματα.
Μετά να δώσει όλο τον φάκελο σε μια διαφημιστική για να φέρει διαφημίσεις.
Μετά να γίνει μια αναβάθμιση ήτανε τόσα πολλά που με απογοήτευσε.
Έτσι και γώ έβαλα το πρώτο σαν πρόταση αυτό που ποιο θεωρεί βασικό.

Σαν μια μικρή βοήθεια.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- taxalata xalasa
θα δώστε και υποτροφίες;Niki έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 07:02Έβαλα τον σύζυγο μου που ξέρει από αυτά να ασχοληθεί με το θέμα του είπα ότι με ενδιαφέρει.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 22:40Νίκη, πρέπει να καταλάβεις, πως και 30 ευρώ το μήνα να είχαμε συνδρομή, όλοι θα γινόμασταν κλέφτες, προκειμένου να γράψουμε.Niki έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 21:48Πιστεύω ότι το phorum πρέπει να γίνει συνδρομητικό.
Όχι τρομερά λεφτά.
Μια συμβολική τιμή ένα ευρώ τον μήνα π.χ
Αυτό θα το βοηθήσει πολύ να αλλάξει μορφή.
Κατά καιρούς να μοιράζει και κάποιες δωρεάν συνδρομές σε κάποιους που θα κρίνουν οι υπεύθυνοι.
Ακόμα και μέλη αν θέλουν να χορηγούν συνδρομές για άλλα μέλη να είναι και αυτό εφικτό.
Θα το βοηθήσει πολύ.
Προσωπική μου άποψη.
Αυτή είναι μια πρόταση όχι ερώτηση.
Την ίδια μορφή θα είχε.
Του είπα πες ότι το έχω εγώ τι έπρεπε να κάνω για να στρώσει.
Μου έφερε μια λίστα που με απογοήτευσε.
Πρώτο βασικό μια μηνιαία συνδρομή αυτός μου είπε 50 λεπτά εγώ έγραψα 1 ευρώ.
Ο λόγος που το είχε σαν βασικό στην λίστα ήτανε για να είναι διαφημιστικά μετρήσιμη η αξία του όπως μου είπε.
Μετά μου είπε για τους τίτλους των νημάτων ότι δεν πρέπει ένας επισκέπτης να βλέπει τέτοιους τίτλους είναι αντιαισθητικό και φεύγει ειδικά όταν έχουν αρχίδια μέσα βρισιές μουνόπανα αιδοία κώλους κ.λ.π
Οι τίτλοι πρέπει να περνάνε από έλεγχο.
Μετά είπε ότι πρέπει να αλλάξει όνομα π.χ Στον κόσμο μας .Στην γειτονιά μας κάτι Ελληνικό.
Μετά πρέπει να διαφημιστεί σε χώρους διαδικτυακούς που είναι φτηνοί αλλά φέρνουν κόσμο.
Μετά να πάρει μια πιστοποίηση δεν την ξέρω για τα κλικαρίσματα.
Μετά να δώσει όλο τον φάκελο σε μια διαφημιστική για να φέρει διαφημίσεις.
Μετά να γίνει μια αναβάθμιση ήτανε τόσα πολλά που με απογοήτευσε.
Έτσι και γώ έβαλα το πρώτο σαν πρόταση αυτό που ποιο θεωρεί βασικό.
Σαν μια μικρή βοήθεια.
να ρθεί και κανας ξύπνιος... κι ας πλερωνουν τα βούρλα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28
-
-
Νέα δημοσίευση Radio Phorum.
από Communio Sancta » 04 Απρ 2025, 23:57 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 22 Απαντήσεις
- 794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
24 Απρ 2025, 17:26
-
-
- 737 Απαντήσεις
- 20194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
Σήμερα, 00:03
-