Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
georgebi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από georgebi » 19 Απρ 2025, 12:21
sharp έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 20:05
Polaris3 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:46
georgebi έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:44
Χμμμμ.......

Να είσαι ό,τι θες αρκεί να μην προκαλείς. Αυτό το πράγμα με
τους επιτάφιους και τους παπάδες τα γκει πάιντ που τριγυρνάμε μέρα μεσημέρι πρέπει να σταματήσει.
Ό,τι θέλουν να το κάνουν στο σπίτι τους, το παιδί μου το μεγαλώνω με
αθεϊστικές αξίες χριστιανικές αξιες, δεν θέλω να τους βλέπει και να επηρεάζεται.

Και εσύ γουστάρεις τραγόπαπες ?
Λογικό θα μου πεις, στο φορουμ γράφουν κάτι απολιθώματα τα οποία έχουν αξίες του 50, πατρίδα θρησκεία οικογένεια.
Εγώ άλλο κατάλαβα. Προσπάθησε (προφανώς ανεπιτυχώς) να σου πει, ότι κι εσύ το ίδιο κάνεις με αυτούς που κατηγορείς.
Μην το πάρεις στραβά, αλλά από ευφυΐα, τουλάχιστον κοινωνική, δεν σκίζεις.
Είχαμε τουλάχιστο παλιά τον Μαυρομπογιά που μας απαντούσε με διάφορα τσιτάτα του στυλ
''δεν υπάρχει αντίστροφος ρατσισμός'' ή ''δεν μπορεί ο καταπιεσμένος να ναι ρατσιστής στον καταπιεστή του''
Μαλακίες και αυτός έλεγε....αλλά τουλάχιστο μας κατέβαζε και δέκα διαφορετικές πηγές που τα γράφανε....γελάγαμε μεν.....αλλά διαβάζοντας, όλο και κάτι μαθαίναμε

Τώρα έφυγε ο Μαυρομπογιάς και μείναμε με τους ντενεκέδες

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Imperium
από Imperium » 19 Απρ 2025, 12:23
georgebi έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 11:33
Imperium έγραψε: ↑18 Απρ 2025, 15:11
Καλα, και εσύ
georgebi ντιπ για ντιπ μαλάκας είσαι και βάζεις τέτοιο θέμα Πασχαλιάτικα;
Εγώ τι φταίω; εγω ένας απλός αγγελιοφόρος είμαι

Παλιά σκοτώναν τον αγγελιαφόρο αν δεν επέλεγε την κατάλληλη στιγμή να φέρει τα κακά μαντάτα.
Θαρρώ πως καλά κάναν!
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 19 Απρ 2025, 12:25
georgebi έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 12:21
sharp έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 20:05
Polaris3 έγραψε: ↑17 Απρ 2025, 16:46
Και εσύ γουστάρεις τραγόπαπες ?
Λογικό θα μου πεις, στο φορουμ γράφουν κάτι απολιθώματα τα οποία έχουν αξίες του 50, πατρίδα θρησκεία οικογένεια.
Εγώ άλλο κατάλαβα. Προσπάθησε (προφανώς ανεπιτυχώς) να σου πει, ότι κι εσύ το ίδιο κάνεις με αυτούς που κατηγορείς.
Μην το πάρεις στραβά, αλλά από ευφυΐα, τουλάχιστον κοινωνική, δεν σκίζεις.
Είχαμε τουλάχιστο παλιά τον Μαυρομπογιά που μας απαντούσε με διάφορα τσιτάτα του στυλ
''δεν υπάρχει αντίστροφος ρατσισμός'' ή ''δεν μπορεί ο καταπιεσμένος να ναι ρατσιστής στον καταπιεστή του''
Μαλακίες και αυτός έλεγε....αλλά τουλάχιστο μας κατέβαζε και δέκα διαφορετικές πηγές που τα γράφανε....γελάγαμε μεν.....αλλά διαβάζοντας, όλο και κάτι μαθαίναμε 

Κριτική θεωρία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Imperium
από Imperium » 19 Απρ 2025, 12:27
georgebi έγραψε: ↑19 Απρ 2025, 12:21

Έχω την εντύπωση ότι ο Μπλάκυ ξαναγράφει εδώ μέσα, επέστρεψε!
Βέβαια μπορεί να χάλασε κι αυτός και να γράφει πια κλαψομουνίματα, σαν τους λοιπούς μπούληδες, δεν είμαι σίγουρος, θα δείξει.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Απρ 2025, 16:27
Μια μικρή παρατήρηση
Μια (οποιαδήποτε) θρησκεία "λέγει" αυτά τα οποία αποφασίσουν οι παπάδες της ότι ισχύουν
Πίσω από κάθε ιδεολογικό πολιτικό η θρησκευτικό ισμο υπάρχει μια ισχυρή κλίκα η οποία αποφασίζει για το τι είναι ιδεολογικά ορθό για αυτή την ιδεολογία η θρησκεία
Εν κατακλείδι
Εάν το κυρίαρχο επίσημο ιερατείο αποφασίσει ότι μια χριστιανή μπορεί να είναι και φεμινίστρια και ομοφυλόφιλη και κομμουνίστρια τότε θρησκευτικά αυτό ισχύει
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Απρ 2025, 16:29
Και παραφράζοντας τον τίτλο του νήματος, από μικρός είχα την απορία
Μπορεί κάποιος να είναι υπέρ της επανάστασης του 1821 και ταυτόχρονα να είναι χριστιανός;
Αφού ο Απόστολος Παύλος έλεγε ότι θα πρέπει να υποτάσομαστε στους κατά σάρκα Κύριους μας
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 1224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
19 Νοέμ 2023, 23:08
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
21 Οκτ 2023, 12:10
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
03 Ιουν 2024, 19:46
-
-
- 92 Απαντήσεις
- 2280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
25 Μαρ 2025, 09:15
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.