Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 25 Απρ 2025, 15:37

Μήπως ήταν γύφτος ο 20χρόνος;
Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 25 Απρ 2025, 15:39

nyxtovios έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:31
Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:14
Ας δούμε πρώτα αν έγινε όντως έτσι.
Θα μάθουμε παπάρια.
Οπως μάθαμε και σε χίλιες άλλες δύο υποθέσεις.

Πρέπει να μπει κάμερα πάνω τους όπως στις ΗΠΑ.
Επιστημονική φαντασία βέβαια για Ελλαδιστάν
Ναι καλά θα πάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι η αριστερά θα επικροτούσε τέτοια κίνηση και δεν θα έκλαιγε για τα λεφτά που χρειάζονται για τις κάμερες, για το ποιος πήρε το συμβόλαιο, για το πότε οι κάμερες καταγράφουν και προσωπικά δεδομένα, για το που και για πόσο αποθηκεύονται κλπ.

Για να βοηθήσει ποιον; Για την Ελλάδα μιλάμε αν δεν είσαι παραβατικός οι πιθανότητες να έχεις επαφή με την αστυνομία και δη κακή είναι πολύ μικρές. Και το λέω έχοντας τέτοια.

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 25 Απρ 2025, 15:40

Space_Passenger έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:36
Crimson_2 έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:35
Δεν ξέρω!!!! Εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο για έναν τυχαίο παραβατικό????
Γιατι υποτιθεται ειμαστε Ευρωπαικη χωρα τρομαρα μας.
Σε ευρωπαϊκές χώρες δεν βαράνε οι μπάτσοι; Μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger » 25 Απρ 2025, 15:43

Crimson_2 έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:40
Δεν ειπα ουτε πιστευω αυτο.

Αλλα η αδικαιολογητη χρηση βιας αντιμετωπιζεται αλλιως εδω και αλλιως αλλου. Υπαρχουν Συνεπειες οταν κριθει οτι χρειαζεται. Εδω ειναι αλλιως τα πραγματα.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 25 Απρ 2025, 15:49

Space_Passenger έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:43
Crimson_2 έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:40
Δεν ειπα ουτε πιστευω αυτο.

Αλλα η αδικαιολογητη χρηση βιας αντιμετωπιζεται αλλιως εδω και αλλιως αλλου. Υπαρχουν Συνεπειες οταν κριθει οτι χρειαζεται. Εδω ειναι αλλιως τα πραγματα.
Σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν αδικαιολόγητη. Τι συζητάμε λοιπόν?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas » 25 Απρ 2025, 16:04

nyxtovios έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:37
Μήπως ήταν γύφτος ο 20χρόνος;
Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου
Οι γύφτοι παραδοσιακά οδηγούν καρότσες αλλά μερικοί νεόπλουτοι Μερσέντες με 300ρια.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 25 Απρ 2025, 16:18

Αν ήταν γύφτος πιθανότατα δεν διέφυγε επειδή ειχε μικρότερο δίπλωμα .. Επισης το περιεργο θα ηταν να σταματουσε . :bored:

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 25 Απρ 2025, 16:38

Crimson_2 έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:39
nyxtovios έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:14
Ας δούμε πρώτα αν έγινε όντως έτσι.
Θα μάθουμε παπάρια.

Ναι καλά θα πάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι η αριστερά θα επικροτούσε τέτοια κίνηση και δεν θα έκλαιγε για τα λεφτά που χρειάζονται για τις κάμερες, για το ποιος πήρε το συμβόλαιο, για το πότε οι κάμερες καταγράφουν και προσωπικά δεδομένα, για το που και για πόσο αποθηκεύονται κλπ.

Για να βοηθήσει ποιον; Για την Ελλάδα μιλάμε αν δεν είσαι παραβατικός οι πιθανότητες να έχεις επαφή με την αστυνομία και δη κακή είναι πολύ μικρές. Και το λέω έχοντας τέτοια.
Η αριστερά έχει αντιδράσει σε παρα πολλά γενικότερα τα οποία οι κυβερνήσεις πέρασαν. Θες παραδειγματα;
Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ του τι θέλει η αριστερά και τι κάνει η κυβέρνηση.
Έλεος με το χουντικό νεοδημοκρατικο παραμύθι και σανο, δε μας αφηναν οι κουμουνιστές
Αυτά είναι καλά για κάνα διάλογο με τον Άδωνι. Μέχρι εκεί

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 25 Απρ 2025, 16:52

nyxtovios έγραψε:
25 Απρ 2025, 16:38
Crimson_2 έγραψε:
nyxtovios έγραψε:

Θα μάθουμε παπάρια.

Η αριστερά έχει αντιδράσει σε παρα πολλά γενικότερα τα οποία οι κυβερνήσεις πέρασαν. Θες παραδειγματα;
Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ του τι θέλει η αριστερά και τι κάνει η κυβέρνηση.
Έλεος με το χουντικό νεοδημοκρατικο παραμύθι και σανο, δε μας αφηναν οι κουμουνιστές
Είτε σκόπιμα είτε όχι το πήγες τελείως αλλού. Εγώ είπα ότι θα υπήρχε πολύ μεγάλο πολιτικό και οικονομικό κόστος για να μπουν κάμερες με κανένα πρακτικό όφελος

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 25 Απρ 2025, 16:55

Crimson_2 έγραψε:
25 Απρ 2025, 16:52
nyxtovios έγραψε:
25 Απρ 2025, 16:38
Crimson_2 έγραψε:

Είτε σκόπιμα είτε όχι το πήγες τελείως αλλού. Εγώ είπα ότι θα υπήρχε πολύ μεγάλο πολιτικό και οικονομικό κόστος για να μπουν κάμερες με κανένα πρακτικό όφελος
Λες ακριβώς το ίδιο πράμα, όταν αναφέρεις ειδικα τον όρο πολιτικο κόστος.
Μια χαρά πρακτικό όφελος υπάρχει, πολύ περισσότερο από τα 50+ εκατομμύρια που ξοδεύουμε κάθε χρόνο για την πανεπιστημιακη αστυνομια που ίδρυσε η ΝΔ για παραδειγμα

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 25 Απρ 2025, 17:05

Space_Passenger έγραψε:
25 Απρ 2025, 15:12

Πιστευετε θα υπαρξουν συνεπειες ή οχι??

Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο
Για ποιον λογο να ενδιαφερθω αν σε ενα περιστατικο καταδιωξης ασκηθηκε ασκοπη βια η οχι;
Αν ηταν απροκλητη βια θα ειχε ενα ενδιαφερον.

Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger » 27 Απρ 2025, 16:55

Διασωστης οχι οπαδος της Ρομα. οχι οτι εχει ουσιαστικη σημασια.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 27 Απρ 2025, 17:02

ΕΛΛΑΣ : Νόμιμη συμμορία του κράτους που κάνει ό,τι θέλει χωρίς συνέπειες.

Να τους χαίρεστε τα δεξιά παιδάκια, όταν σας πλακώσουν και εσάς επειδή δεν σταματήσατε σε μπλόκο, τότε θα καταλάβετε τι ακριβώς στηρίζετε :smt038:smt038:smt023:smt023

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 27 Απρ 2025, 17:35

Polaris3 έγραψε:
27 Απρ 2025, 17:02
Αυτό συνέβαινε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Και επί Μαυροκορδάτου, και επί Δηλιγιάννη και επί Τρικούπη και επί Βενιζέλου και επί Μεταξά και επί Παπάγου και επί ΕΡΕ και επί ΕΚ κι επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Συριζα και επί σημερινής ΝΔ.
Δεν έχει κάποιο νόμηα να τονίζεις κάτι τέτοιο υπονοώντας πως αυτό δεν συνέβαινε επί του τάδε (που δεν υπήξε ποτέ)...ή δεν θα συμβεί επί κάποιου (που δεν θα υπάρξει).

Polaris3 έγραψε:
Να τους χαίρεστε τα δεξιά παιδάκια, όταν σας πλακώσουν και εσάς επειδή δεν σταματήσατε σε μπλόκο, τότε θα καταλάβετε τι ακριβώς στηρίζετε :smt038:smt038:smt023:smt023
Λύσε μία απορία ενός που ένας από τους ιδεολογικούς του άξονες είναι η ρήση του Προυντόν: "η ιδιοκτησία είναι κλοπή"...

...αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν έχω πάνω μου κάτι παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;

Βιάζομαι να πάω σπίτι μου να φάω τηγανιτές πατάτες ή δεν σταματάω διότι είμαι τσαμπούκι και εμένα ο τράχηλός μου δεν σηκώνει "μπατσιές";

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 27 Απρ 2025, 18:00

Λοξίας έγραψε:
27 Απρ 2025, 17:35
Polaris3 έγραψε:
Αυτό συνέβαινε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Και επί Μαυροκορδάτου, και επί Δηλιγιάννη και επί Τρικούπη και επί Βενιζέλου και επί Μεταξά και επί Παπάγου και επί ΕΡΕ και επί ΕΚ κι επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Συριζα και επί σημερινής ΝΔ.
Δεν έχει κάποιο νόμηα να τονίζεις κάτι τέτοιο υπονοώντας πως αυτό δεν συνέβαινε επί του τάδε (που δεν υπήξε ποτέ)...ή δεν θα συμβεί επί κάποιου (που δεν θα υπάρξει).

Polaris3 έγραψε:
Λύσε μία απορία ενός που ένας από τους ιδεολογικούς του άξονες είναι η ρήση του Προυντόν: "η ιδιοκτησία είναι κλοπή"...

...αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν έχω πάνω μου κάτι παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;

Βιάζομαι να πάω σπίτι μου να φάω τηγανιτές πατάτες ή δεν σταματάω διότι είμαι τσαμπούκι και εμένα ο τράχηλός μου δεν σηκώνει "μπατσιές";
Χαίρω πολύ ότι οι μπάτσοι έχουν συμπεριφορά συμμορίας ανεξάρτητα από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. Αυτό δείχνει ότι είτε με νδ, είτε με συριζα είτε με πασοκ έχεις μπάσους οι οποίοι λειτουργούν σαν ορκ που τα αμόλησαν και βαράνε ό,τι κινείται. Αυτή είναι η δουλειά τους, να κάθεται ήσυχη η πλέμπα.

Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, επί νδ η αστυνομία είναι πιο ελεύθερη να βαράει. Η δεξιά θέλει τη βία και χαλαρώνει του λουρί.

Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Δεν ξυλοκοπείς έναν πολίτη αν δεν σταματήσει στο μπλόκο, δεν τον πυροβολείς. Του φέρθηκαν λες και είναι τρομοκράτης που διαθέτει εκρηκτικά έτοιμα για πυροδότηση.

Θα εντυπωσιαστώ αν βρω αστυνομικό που ακολουθεί ρητά τους κανόνες εμπλοκής και δεν βαράει αβέρτα επειδή έτσι του καύλωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών