Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικοι στελνουν στην Εντατικη 20χρονο!!!
Μήπως ήταν γύφτος ο 20χρόνος;
Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου
Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου
Ναι καλά θα πάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι η αριστερά θα επικροτούσε τέτοια κίνηση και δεν θα έκλαιγε για τα λεφτά που χρειάζονται για τις κάμερες, για το ποιος πήρε το συμβόλαιο, για το πότε οι κάμερες καταγράφουν και προσωπικά δεδομένα, για το που και για πόσο αποθηκεύονται κλπ.
Για να βοηθήσει ποιον; Για την Ελλάδα μιλάμε αν δεν είσαι παραβατικός οι πιθανότητες να έχεις επαφή με την αστυνομία και δη κακή είναι πολύ μικρές. Και το λέω έχοντας τέτοια.
Σε ευρωπαϊκές χώρες δεν βαράνε οι μπάτσοι; Μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
- Space_Passenger
Δεν ειπα ουτε πιστευω αυτο.
Αλλα η αδικαιολογητη χρηση βιας αντιμετωπιζεται αλλιως εδω και αλλιως αλλου. Υπαρχουν Συνεπειες οταν κριθει οτι χρειαζεται. Εδω ειναι αλλιως τα πραγματα.
Σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν αδικαιολόγητη. Τι συζητάμε λοιπόν?Space_Passenger έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 15:43Δεν ειπα ουτε πιστευω αυτο.
Αλλα η αδικαιολογητη χρηση βιας αντιμετωπιζεται αλλιως εδω και αλλιως αλλου. Υπαρχουν Συνεπειες οταν κριθει οτι χρειαζεται. Εδω ειναι αλλιως τα πραγματα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν ήταν γύφτος πιθανότατα δεν διέφυγε επειδή ειχε μικρότερο δίπλωμα .. Επισης το περιεργο θα ηταν να σταματουσε . 

Η αριστερά έχει αντιδράσει σε παρα πολλά γενικότερα τα οποία οι κυβερνήσεις πέρασαν. Θες παραδειγματα;Crimson_2 έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 15:39Ναι καλά θα πάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι η αριστερά θα επικροτούσε τέτοια κίνηση και δεν θα έκλαιγε για τα λεφτά που χρειάζονται για τις κάμερες, για το ποιος πήρε το συμβόλαιο, για το πότε οι κάμερες καταγράφουν και προσωπικά δεδομένα, για το που και για πόσο αποθηκεύονται κλπ.
Για να βοηθήσει ποιον; Για την Ελλάδα μιλάμε αν δεν είσαι παραβατικός οι πιθανότητες να έχεις επαφή με την αστυνομία και δη κακή είναι πολύ μικρές. Και το λέω έχοντας τέτοια.
Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ του τι θέλει η αριστερά και τι κάνει η κυβέρνηση.
Έλεος με το χουντικό νεοδημοκρατικο παραμύθι και σανο, δε μας αφηναν οι κουμουνιστές
Αυτά είναι καλά για κάνα διάλογο με τον Άδωνι. Μέχρι εκεί
Είτε σκόπιμα είτε όχι το πήγες τελείως αλλού. Εγώ είπα ότι θα υπήρχε πολύ μεγάλο πολιτικό και οικονομικό κόστος για να μπουν κάμερες με κανένα πρακτικό όφελοςnyxtovios έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 16:38Η αριστερά έχει αντιδράσει σε παρα πολλά γενικότερα τα οποία οι κυβερνήσεις πέρασαν. Θες παραδειγματα;Crimson_2 έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 15:39Ναι καλά θα πάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι η αριστερά θα επικροτούσε τέτοια κίνηση και δεν θα έκλαιγε για τα λεφτά που χρειάζονται για τις κάμερες, για το ποιος πήρε το συμβόλαιο, για το πότε οι κάμερες καταγράφουν και προσωπικά δεδομένα, για το που και για πόσο αποθηκεύονται κλπ.
Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ του τι θέλει η αριστερά και τι κάνει η κυβέρνηση.
Έλεος με το χουντικό νεοδημοκρατικο παραμύθι και σανο, δε μας αφηναν οι κουμουνιστές
Λες ακριβώς το ίδιο πράμα, όταν αναφέρεις ειδικα τον όρο πολιτικο κόστος.Crimson_2 έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 16:52Είτε σκόπιμα είτε όχι το πήγες τελείως αλλού. Εγώ είπα ότι θα υπήρχε πολύ μεγάλο πολιτικό και οικονομικό κόστος για να μπουν κάμερες με κανένα πρακτικό όφελοςnyxtovios έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 16:38Η αριστερά έχει αντιδράσει σε παρα πολλά γενικότερα τα οποία οι κυβερνήσεις πέρασαν. Θες παραδειγματα;Crimson_2 έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 15:39
Ναι καλά θα πάει αυτό, είμαι σίγουρος ότι η αριστερά θα επικροτούσε τέτοια κίνηση και δεν θα έκλαιγε για τα λεφτά που χρειάζονται για τις κάμερες, για το ποιος πήρε το συμβόλαιο, για το πότε οι κάμερες καταγράφουν και προσωπικά δεδομένα, για το που και για πόσο αποθηκεύονται κλπ.
Μια χαρά πρακτικό όφελος υπάρχει, πολύ περισσότερο από τα 50+ εκατομμύρια που ξοδεύουμε κάθε χρόνο για την πανεπιστημιακη αστυνομια που ίδρυσε η ΝΔ για παραδειγμα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Προσωπικα με αφηνει αδιαφορο
Για ποιον λογο να ενδιαφερθω αν σε ενα περιστατικο καταδιωξης ασκηθηκε ασκοπη βια η οχι;
Αν ηταν απροκλητη βια θα ειχε ενα ενδιαφερον.
- Space_Passenger
Διασωστης οχι οπαδος της Ρομα. οχι οτι εχει ουσιαστικη σημασια.
ΕΛΛΑΣ : Νόμιμη συμμορία του κράτους που κάνει ό,τι θέλει χωρίς συνέπειες.
Να τους χαίρεστε τα δεξιά παιδάκια, όταν σας πλακώσουν και εσάς επειδή δεν σταματήσατε σε μπλόκο, τότε θα καταλάβετε τι ακριβώς στηρίζετε

Να τους χαίρεστε τα δεξιά παιδάκια, όταν σας πλακώσουν και εσάς επειδή δεν σταματήσατε σε μπλόκο, τότε θα καταλάβετε τι ακριβώς στηρίζετε

Αυτό συνέβαινε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Και επί Μαυροκορδάτου, και επί Δηλιγιάννη και επί Τρικούπη και επί Βενιζέλου και επί Μεταξά και επί Παπάγου και επί ΕΡΕ και επί ΕΚ κι επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Συριζα και επί σημερινής ΝΔ.
Δεν έχει κάποιο νόμηα να τονίζεις κάτι τέτοιο υπονοώντας πως αυτό δεν συνέβαινε επί του τάδε (που δεν υπήξε ποτέ)...ή δεν θα συμβεί επί κάποιου (που δεν θα υπάρξει).
Λύσε μία απορία ενός που ένας από τους ιδεολογικούς του άξονες είναι η ρήση του Προυντόν: "η ιδιοκτησία είναι κλοπή"...
...αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν έχω πάνω μου κάτι παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;
Βιάζομαι να πάω σπίτι μου να φάω τηγανιτές πατάτες ή δεν σταματάω διότι είμαι τσαμπούκι και εμένα ο τράχηλός μου δεν σηκώνει "μπατσιές";
Χαίρω πολύ ότι οι μπάτσοι έχουν συμπεριφορά συμμορίας ανεξάρτητα από την εκάστοτε πολιτική εξουσία. Αυτό δείχνει ότι είτε με νδ, είτε με συριζα είτε με πασοκ έχεις μπάσους οι οποίοι λειτουργούν σαν ορκ που τα αμόλησαν και βαράνε ό,τι κινείται. Αυτή είναι η δουλειά τους, να κάθεται ήσυχη η πλέμπα.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 17:35Αυτό συνέβαινε από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.
Και επί Μαυροκορδάτου, και επί Δηλιγιάννη και επί Τρικούπη και επί Βενιζέλου και επί Μεταξά και επί Παπάγου και επί ΕΡΕ και επί ΕΚ κι επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Συριζα και επί σημερινής ΝΔ.
Δεν έχει κάποιο νόμηα να τονίζεις κάτι τέτοιο υπονοώντας πως αυτό δεν συνέβαινε επί του τάδε (που δεν υπήξε ποτέ)...ή δεν θα συμβεί επί κάποιου (που δεν θα υπάρξει).Λύσε μία απορία ενός που ένας από τους ιδεολογικούς του άξονες είναι η ρήση του Προυντόν: "η ιδιοκτησία είναι κλοπή"...
...αν δεν είμαι παράνομος, αν δεν έχω πάνω μου κάτι παράνομο, για ποιον λόγο δεν θα σταματήσω σε ένα μπλόκο;
Βιάζομαι να πάω σπίτι μου να φάω τηγανιτές πατάτες ή δεν σταματάω διότι είμαι τσαμπούκι και εμένα ο τράχηλός μου δεν σηκώνει "μπατσιές";
Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, επί νδ η αστυνομία είναι πιο ελεύθερη να βαράει. Η δεξιά θέλει τη βία και χαλαρώνει του λουρί.
Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής. Δεν ξυλοκοπείς έναν πολίτη αν δεν σταματήσει στο μπλόκο, δεν τον πυροβολείς. Του φέρθηκαν λες και είναι τρομοκράτης που διαθέτει εκρηκτικά έτοιμα για πυροδότηση.
Θα εντυπωσιαστώ αν βρω αστυνομικό που ακολουθεί ρητά τους κανόνες εμπλοκής και δεν βαράει αβέρτα επειδή έτσι του καύλωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην εντατικη για ...3 λεμονια !!!!
από Frappezitis » 14 Ιαν 2025, 09:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 18 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
15 Ιαν 2025, 10:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-