Δεν σας είπα ότι δούλευε είκοσι τέσσερεις αλλα 8 πμ με 8 πμ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Δεν σας είπα ότι δούλευε είκοσι τέσσερεις αλλα 8 πμ με 8 πμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:10

ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΎ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ 8πμ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 8πμ ΠΑΛΙ 24 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.....
ΤΙ ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ;;;.....
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.....
‼️Την προσοχή σας παρακαλώ. Η κυβέρνηση προκαλεί τη νοημοσύνη μας.
⚠Μια ιατρός παραλιγο να σκοτωθεί γιατί επέστρεφε από εξαντλητική εφημερία.

❌Τα παραδείγματα πολλά:

Αναισθησιολόγος στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ έκανε 11 εφημερίες το μήνα μόνη της και μετά έπαθε εγκεφαλικό.
🌑Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γιατροί, μία υγειονομικός εφημέρευε με αναγκαστικές εντολές, μία στις Σέρρες, μία στη Δράμα και επιστρέφοντας την πήρε ο ύπνος στο τιμόνι στη Εγνατία. Τραυματιοφορέας στο ΝΙΚΑΙΑΣ πέθανε ενώ εργαζόταν διπλοβάρδια.
Η κυβέρνηση βάζει τους υγειονομικούς μας, να δουλεύουν 15-20-30 ώρες συνεχόμενα και τώρα προσπαθεί με προπαγάνδα να βγάλει ως fake news το γεγονός ότι έφταιγε η εξάντληση για το συγκεκριμένο ατύχημα. Προφανώς με 24 ώρες δουλειάς οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ασφαλείς ούτε για τον εαυτό τους ούτε και για τους ασθενείς του.
Το επιχειρημα της κυβέρνησης είναι ότι δεν δούλευε 30 ώρες συνεχόμενα, αλλά 24 ώρες συνεχόμενα. Και εντάξει δεν ήταν ακριβώς συνεχόμενα γιατί μπορούσε και να ξεκουραστεί λίγο ανάμεσα στα περιστατικά. Και για την ακρίβεια για να αποφύγουν να πουν ότι τη φράση "24 ώρες συνεχόμενα" λένε "8 πμ με 8 πμ". :003:
Στα σοβαρά το επιχείρημά τους είναι αυτό!!
Ότι δηλαδή αν ένας γιατρός είναι 24 ώρες στο πόδι, όλα καλά. Δεν θα είναι κουρασμένος με 24 ώρες συνεχόμενης δουλειάς. Θα του εμπιστευόσουν ξέρωγω το παιδί σου.

Δείτε αυτό το σημείο του διαλόγου όπως αποτυπώθηκε από την απομαγνητοφώνηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης:

ΧΡ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: "Πάντως η ευρωπαϊκή νομοθεσία προβλέπει τουλάχιστον ένδεκα ώρες συνεχόμενης ανάπαυσης μέσα στο 24ωρο, δηλαδή, δεκατρείς ώρες δουλειάς το ανώτερο. Και η εφημερία, ακόμα και αν πας να ξεκουραστείς ένα μισάωρο, δουλειά θεωρείται γιατί είσαι on call [με βάση το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) Π.χ. Υπόθεση Jaeger (C-151/02)]. Άρα, η ανακρίβεια των μέσων ενημέρωσης και των γιατρών είναι ότι δεν δούλευε η γυναίκα τριάντα ώρες, δούλευε είκοσι τέσσερεις. Αυτό μας είπατε."
Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: "Δεν σας είπα ότι δούλευε είκοσι τέσσερεις."
ΧΡ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ: "Οκτώ με οκτώ είναι είκοσι τέσσερεις."
Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: "Τα συμπεράσματα αυτά είναι δικά σας, είναι ανακριβή, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν θα κάθομαι να σας εξηγώ πέντε φορές, αν δεν καταλαβαίνετε αυτά που απαντάω. Είμαι σαφέστατος, οι ανακοινώσεις είναι σαφέστατες. Καλό είναι να τις καταλαβαίνετε."

Δηλαδή μου είπε ότι δούλευε 8 με 8 και μετά όταν του έκανα την αφαίρεση, μου αρνήθηκε ότι ένα εικοσιτετράωρο είναι 24 ώρες και (φυσικά) μου επιτέθηκε ότι είμαι και χαζός.
Άμα το Παράλογο ήταν κυβέρνηση.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Δεν σας είπα ότι δούλευε είκοσι τέσσερεις αλλα 8 πμ με 8 πμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:12

Εξαιρετικές ερωτήσεις για την Υγεία απο τον Minas Konstantinou .
Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:14

Θύμα τροχαίου παθολόγος του Νοσοκομείου Σερρών – Πήγαινε στη Δράμα για εφημερία

Επικίνδυνες οι εντολές στους γιατρούς να πάνε για εφημερίες και σε άλλα νοσοκομεία - Αυτή τη φορά ήταν ατύχημα - Την επόμενη; Πόσο απέχει το δυστύχημα;
14.01.2025 • 23:02

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:17

Αναισθησιολόγος του ΕΣΥ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο λόγω burnout

Εικόνα

Νοσηλεύεται μετά από εγκεφαλικό ένας γιατρός αναισθησιολόγος του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο.

«Σάββατο βγήκε από μία επίπονη εφημερία και την προηγούμενη ημέρα συνεχώς στο νοσοκομείο. Σύνηθες φαινόμενο πια εργαζόμενοι των νοσοκομείων να εργάζονται ακατάπαυστα νυχθημερόν και να πέφτουν κάτω και να νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας από εργασιακή εξάντληση», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος στο ygeiamou.gr.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης έχουν απομείνει μόλις επτά αναισθησιολόγοι σε 23 οργανικές θέσεις. Το πρόβλημα έλλειψης αναισθησιολόγων είναι μεγάλο σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς πρόκειται για μια ειδικότητα που είναι προς…εξαφάνιση.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:20

Θυμιζει και τον senior πρωθυπουργο της δεξιας : 0+0=14% αύξηση στους μισθούς .
Μαλλον τον ειχε για δασκαλο.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 26 Απρ 2025, 17:21

Ξερει να μετράει ο γυφτος;

Crimson_2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Crimson_2 » 26 Απρ 2025, 17:22

Τα Σάββατα πληρώνεσαι το ίδιο με τις καθημερινές ή παραπάνω;

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:34

Απο τα σχολια.......
Γιατρός είμαι, μόλις τελείωσα από εφημερία. Αυτήν τη φορά είχα την τύχη να πάρω ρεπό. Ήμουν 27 ώρες στα ΤΕΠ, όχι απλά στο νοσοκομείο ή να εφημερεύω σε κάποια κλινική. Κι αυτό γιατί ήμουν ο μόνος ουρολόγος στα επείγοντα, αν και δεν είμαι καν ουρολόγος. Σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών