εαμοβουλγαρικα αντιφασιστομουτρα τσακιζουν παλι ελληνες φοιτητες και καθηγητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ερνεστο καρανίξ
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 07 Μάιος 2023, 19:39

εαμοβουλγαρικα αντιφασιστομουτρα τσακιζουν παλι ελληνες φοιτητες και καθηγητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 30 Απρ 2025, 22:28

τα σταλινικα αποβρασματα του παρακρατους της αριστερας οι θανασιμοι και μισητοι εχθροι του λαου μας επιτεθηκαν παλι και τραυματισαν βαρυτατα ελληνες φοιτητες ΜΗ αριστερους, τον καθηγητη γριβα και αλλους καθηγητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δολοφονικη επιθεση παλι σημερα απ τους σχιζοφρενεις αριστερους φονιαδες εναντιον του ελληνικου λαου, μετα την χθεσινη επιθεση τους με επικεφαλις την γνωστη απλυτη κλανιολα μπολσεβικα με το βλεμμα του σχιζοφρενους, στον καραμπελια και σε αλλους ελληνες, οπως ειχαν τσακισει και τον φιλελευθερο προεδρο τζημερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο δημοκρατικος φιλελευθερος ελληνικος λαος πρεπει ναντιδρασει επιτελους δυναμικα και να περιλαβει τα μπασταρδα του σορος του ιντυμιντια των εξαρχειων του αγραμματου τσιπρα και των σχιζοφρενων εαμοβουλγαρων πλουρτοκρατων του περισσου.
τι περιμενουμε επιτελους ναρχισουν να σφαζουν παλι νηπια και βρεφη ελληνακια οπως σφαξαν εκατονταδες παιδακια του ελληνικου λαου το 43-49????????
το λυσσασμενο ιερο μισος μας εναντιον των αριστερων θεριευει και γινεται αβυσσαλεο!!!!!!!!!!!!!
το αιμα κυλαει εκδικηση και ναπαλμ ζηταει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ερνεστο καρανίξ την 30 Απρ 2025, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Zundapp
Δημοσιεύσεις: 2289
Εγγραφή: 22 Μάιος 2024, 13:37

Re: εαμοβουλγαρικα αντιφασιστομουτρα τσακιζουν παλι ελληνες φοιτητες και καθηγητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 30 Απρ 2025, 22:30

τα λαργκακτυλ σου και στην μαμα σου
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37


Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.


ερνεστο καρανίξ
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 07 Μάιος 2023, 19:39

Re: εαμοβουλγαρικα αντιφασιστομουτρα τσακιζουν παλι ελληνες φοιτητες και καθηγητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 01 Μάιος 2025, 20:52

Zundapp έγραψε:
30 Απρ 2025, 22:30
τα λαργκακτυλ σου και στην μαμα σου
στη δικια σου αναρχοπλουσιοπαιδο

ερνεστο καρανίξ
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 07 Μάιος 2023, 19:39

Re: εαμοβουλγαρικα αντιφασιστομουτρα τσακιζουν παλι ελληνες φοιτητες και καθηγητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 05 Μάιος 2025, 22:53

νατα παλι τα αριστερα κτηνη
οι αριστεροι μισελληνες ρατσιστες φονιαδες επιτεθηκαν παλι σε ανηλικο ελληνοπουλο με σκοπο να τον δολοφονησουν επειδη ηταν ελληνας!
εχουν ξεσαλωσει παλι οι ερυθροφασιστες σχιζοφρενεις αναρχοκομουνιστες εκμεταλλευομενοι την αδυναμια και αδρανεια των φιλελευθερων δημοκρατικων ΜΗ αριστερων πολιτων
θαρθει η μερα που θα πληρωσουν στο εκατομμυριαπλασιο ολα τα εγκληματα τους κατα του ελληνικου λαου.....

το αιμα κυλαει εκδικηση ζηταει!

τον μπολσεβικισμο(και πολιτισμικο μαρξισμο)
βαθεια καταλαβε τον
δεν θα ψοφησει μονος του
τσακισε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν 17χρονο στον ΗΣΑΠ επειδή είχε τσαντάκι με ελληνική σημαία! – «Με χτυπούσαν 3-4 άτομα»

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... 3-4-atoma/

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών