Κατα τα αλλα λετε τα ιδια και τα ιδια σε 15 διαφορετικα θεματα ελεος ! Οπως ξανα ειπα και εγω
εδω αλλου (δεν θυμαμαι εχω μπερδευτει

τι να κανουμε ας βλεπει ο καθενας οτι θελει!
Έχω δει Ρομά. Αν θεωρείς τους Ρομά Έλληνες, οκ. Αλλά τόσο μαύρους, τί στο καλό όλη μέρα σολάριουμ κάνει?the_black_planet έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:18Ρε φίλε μαλακια μου ίσως και εμένα που το συνεχίζω αλλά την παλεύεις;; Σε άλλη χώρα ζεις; Δεν έχεις δει δηλαδή στο δρόμο Έλληνες 100% με αυτά τα χαρακτηριστικά; Εντάξει το χρώμα τόσο σκουρο είναι σχετικά σπάνιο αλλά και πάλι το βρίσκεις, τα χαρακτηριστικά προσώπου ειναι αρκετά συνηθισμένα. Και εγώ σου λέω ότι πιθανότατα είναι κάποιο γνωστός στον ακροδεξιό χωρο, αν τον πετύχεις πουθενά να του το πεις ότι δεν είναι Έλληνας να δούμε τι θα γίνει
Καλησπέρα, φίλε μου, τί νέα, το πολυάσχολο, αυτό, δευτεριάτικο απόγευμα;Kauldron έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 16:11Εσύ ξέρεις από μαύρους...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 16:08Δλδ μόνο σε μένα μοιαζει με τυπικό χρυσαυγίτη ο αραπάκος;
Δεν έχεις έξοδο με κανέναν "μαροκινό πρόσφυγα" σήμερα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 20:01Καλησπέρα, φίλε μου, τί νέα, το πολυάσχολο, αυτό, δευτεριάτικο απόγευμα;Kauldron έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 16:11Εσύ ξέρεις από μαύρους...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 16:08Δλδ μόνο σε μένα μοιαζει με τυπικό χρυσαυγίτη ο αραπάκος;
Οι βορειοι ειναι ενας κλαδος της λευκης φυλης.Και οι μεσογειακοι ενας αλλος.Το οτι εχουν διαφορες σε ορισμενα χαρακτηριστικα δεν σημαινει οτι δεν ανηκουν στην ιδια φυλη.the_black_planet έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 19:25Ρε μάνα μου λέω τίποτα περίεργο πες μου. Κατ'αρχάς τα περισσότερα αρχαία Ελληνικά φύλα προέρχονται από την Ανατόλια αν το πιάσουμε από εκεί. Ίσως οι Δωριείς ήταν βόρειοι. Αλλά και πιο μετά, Ελληνιστικά κράτη, Βυζαντινή αυτοκρατορία, όλα ήταν πολυπολιτισμικά κράτη και οι Έλληνες με τους Σύρους, Φοίνικες κτλ και τους Αιγύπτιους από την άλλη είχαν συγχρωτιστει. Μετά βάλε από τη μια Ρομά, Τούρκους κτλ, από την άλλη Βενετούς, Φράγκους. Γι'αυτό και ο φαινότυπος των σύγχρονων Ελλήνων περιλαμβάνει αρκετά ευρύ φάσμα. Δεν είμαστε οι μόνοι βέβαια, στα περισσότερα κρατη-λαους συμβαίνει αυτό. Γι'αυτό λέω ότι όποια κριτική με αυτά τα κριτήρια είναι λογικής δημοτικού...
Διακρίνεται και το διεθνιστικό σύμβολο της παγκόσμιας ειρήνης μεταξύ των λαών που κρατάνε στα στιβαρά τους αντιεξουσιαστικά χέρια.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑21 Ιαν 2019, 20:05Αντιεξουσιαστές με ελληνικές σημαίες και σύμβολα χρυσαυγίτικα,χάλασε ο κόσμος ρε φίλε
βασικά δείχνει γιατί τους πάει γαμιώντας ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια: είναι όντως πολύ πιο χαζοί.
Το συμβάν αυτό έγινε σε πάρκο στο Τορόντο. Τη σημαία και τον χάρτη τα έβαλε η οργάνωση "Ενωμένοι Μακεδόνες", όχι η πρεσβεία των Σκοπίων.Juno έγραψε:Ο μεμονωμένος πρέσβης, μίας μεμονωμένης χώρας έβαλε μεμονωμένη σημαία στην μεμονωμένη πρεσβεία τους στον Καναδά.:str8jack:
Τι άλλη βλακεία θα πείτε μήπως σώσετε τον Αλέξη;
Ο πρέσβης είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας του στο εξωτερικό. Είναι η χώρα του. Δεν είναι μεμονωμένος σαν τους μπαχαλάκηδες που αμολήσατε χθες στον Σύνταγμα.
Σε λίγο θα μας πεις και ότι ο Ζόραν (από το Αριστοτέλης) Ζάεφ είναι μεμονωμένος πρωθυπουργός.
Όλα αυτά βρίσκονται προς την κατεύθυνση να αλλάξουν, όπως και τα όνοματα του αεροδορμίου των Σκοπίων και της εθνικής οδού. Δεν είναι δυνατόν να σβήσουν τα σημάδια αλυτρωτισμού από τη μια στιγμή στην άλλη.Juno έγραψε:Και το σχολείο έχει χάρτες γεωγραφίας. Με αυτούς κάνουν μάθημα τα παιδιά.
Μεμονωμένοι θα ήταν τίποτα γραφικοί με χλαμύδες, αλλά όπως βλέπεις δεν έβαλα τέτοιες φωτογραφίες. Έβαλα φωτογραφίες από επίσημες εκδηλώσεις και δημόσια κτίρια.
Αυτά θα αλλάξουν με τη νέα προσέγγιση που επιχειρείται μεταξύ Ελλάδας-Σκοπίων. Απλά θέλει και χρόνο για να αποβληθούν αντιλήψεις που τους έχουν φυτέψει στο μυαλό όλα αυτά τα χρόνια.Kauldron έγραψε:Στα ίδια τους τα σχολεία διδάσκονται για την "Ενωμένη Μακεδονία". Όλοι τους αυτό πιστεύουν (οτι πρέπει να πάρουν τη "Σολούν"). Οχι μόνο οι "εθνικιστές".
Δεν ξέρω γιατί φαντάζεδαι πράγματα που δεν υποστήριξα (όπως την ονομασία φονιάδες των λαών για τους Αμερικανούς). Στο Κόσοβο έδρασαν και παραστρατιωτικοί, και εγκλήματα έκαναν.Kauldron έγραψε:Το ΝΑΤΟ θα κάνει ο,τι κάνει ο δυνατός, δηλαδή ό,τι θέλει. Μου κάνει πάντως εντύπωση πώς οι "φονιάδες των λαών", γίνονται ξαφνικά "έντιμοι, που δε θα προδώσουν χώρα-μέλος". Από την άλλη, δεν υπήρχαν "σέρβοι παραστρατιωτικοί" στο ΚΟΣΟΒΟ. Για το ΚΟΣΟΒΟ μιλάμε, οχι για τη Βοσνία, ή την Κράινα. Στο κόσοβο δρούσε ο Σερβικός ΣΤΡΑΤΟΣ, σε συεργασία με τη σερβική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, μετά το πλήθος δολοφονιών και ανοιχτού αντάρτικου που ξεκίνησε ο UCK, ο οποίος, να υπενθυμίσουμε, ΕΙΝΑΙ τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα ΚΑΙ με τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και ακόμα και με την ίδια την Αμερική, η οποία βέβαια λίγα χρόνια πριν τον χαρακτηρίσει τρομοκρατική οργάνωση, βομβάρδιζε για λογαριασμό του.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_Li ... rist_group
100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ για την έκβαση ενός πολέμου. Η Τουρκία δεν μπορεί να παραβλέψει τη σχέση της Ελλάδας με ΕΕ-ΝΑΤΟ.Kauldron έγραψε:Ο μόνος λόγος που δεν έχουν μετατραπεί σε πραγματικό πόλεμο είναι οτι η Τουρκία δεν πολεμάει ΠΟΤΕ αν δεν γνωρίζει με 100% βεβαιότητα οτι ο πόλεμος θα λήξει υπέρ της. Η Τουρκία είναι μια χώρα με πολλές διαφορετικές εθνότητες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων βρίσκεται ήδη σε αντάρτικο κατά του τυραννικού τουρκικού κράτους (οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τις ανθρώπινες σχέσεις ως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αφέντη-σκλάβου, όπου βέβαια πάντοτε οι ίδιοι είναι στη θέση του αφέντη).
Και παλιότερα υπήρχαν βίαια περιστατικά εναντίον των Ελλήνων της Β. Ηπείρου. Για τη δολοφονία Γκούμα, οι ένοχοι τιμωρήθηκαν. Δεν φταίει το αλβανικό κράτος που μια ομάδα υπερθνικιστών προέβη σε αυτή την πράξη. Το περιστατικό καταδικάστηκε από όλους. Για τις κατεδαφίσεις σπιτιών και γενικά για όπου διαπιστώνεται κακομεταχείρηση ή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Ελλάδα πρέπει να το παρακολουθεί και να το αναδυκνείει. Κανείς δεν είπε ότι η Αλβανία είναι απόλυτα έτοιμη να εισέλθει στην ΕΕ. Η Ελλάδα όμως πρέπει να στηρίζει την ευρωπαϊκή/δυτική προοπτική τέτοιων χωρών γιατί μόνο έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να εξομαλύνει περαιτέρω τις σχέσεις της με αυτές.Kauldron έγραψε:Δεν είναι, αλλά και να ήταν, δεν απαντάς ούτε για τις άλλες δολοφονίες πχ Γκούμας, ούτε φυσικά για τις μαζικές κατεδαφίσεις σπιτιών Ελλήνων, πράγματα που ΔΕΝ υπήρχαν πρίν τους δώσουμε το "πράσινο φώς" για την είσοδό τους σε οργανισμούς.